Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 arcanum'u mass effect 2 grafikleriyle çıkarsalar, uyumadan bir hafta oynarım herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Yada mass effect 3 ü artık detaylı ve complex bi rpg yapsalar -.- en azından 1-2 sayısal değer olsun ya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 LethE said: venetica çok grafik olarak kastırcak bişeye sahip değil fakat optimizasyon yok. neverend le aynı sorunlardan müzdarip gibi patchsiz oyunu bile açamıyorsun. iki oyunu da eğlenceli bulmuştum ama bu neverendden çok daha kolay bence bir dene. konusunu okudum simdi, bayagı ilginc biseye benziyor aha The story of Venetica takes place in a sixteenth century styled world where Death is a physical being. Death follows the instructions of a group known as Corpus. Every generation, Corpus must select the successor for Death. In the game's story, the council has accidentally chosen a necromancer who intends to bring complete death and destruction upon the world. This necromancer has immortalized himself through death. The current Death and Corpus cannot stop him. The only person capable of stopping him is Scarlett, who is the daughter of Death. She must cultivate and grow her powers to save her father and the world from the necromancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oyun fena değil dostum ben de oynadım bayağı,eğlencelik hoş bi rpg,konu da güzel.tavsiye ettik işte,gerisi sana kalmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 solidhammer said: Yada mass effect 3 ü artık detaylı ve complex bi rpg yapsalar -.- en azından 1-2 sayısal değer olsun ya -.- ümidim yok ondan çünkü ikinci oyun daha yüksek puan aldı hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan. üçüncü oyun tam shooter olursa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Buarada yakın gelecekte Elders scroll's serisiyle ilgili yeni bi çalışma varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 konsol uyarlaması gibi olmasın artık ya nolur -.- orjinal hertürlü alınıcak bi oyun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Sam said: solidhammer said: Yada mass effect 3 ü artık detaylı ve complex bi rpg yapsalar -.- en azından 1-2 sayısal değer olsun ya -.- ümidim yok ondan çünkü ikinci oyun daha yüksek puan aldı hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan. üçüncü oyun tam shooter olursa şaşmam. Diyalog seçimlerinde bebeler zorlandığı için onu da teke indirceklermiş hatta .. ( gerçi oyun genelinde bir değişim olmaz pek 3'ü de aynı şeye çıkıo ztn :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Eheh harbiden hardcore rpgydi sankide shootera çevirdiler diye üzüldük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yapılmıştı. (:P) Xenocide said: http://www.modelguns-worldwide.com/images/rpg7a.jpg kimse trollememiş. hak bana düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hadi be. poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hahayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 solidhammer said: Buarada yakın gelecekte Elders scroll's serisiyle ilgili yeni bi çalışma varmı ? MMOsu var. Sanırım Fallout 4 ve TES4'ten önce bu mmo çıkacak. Bu arada sistemin kaldırıyorsa NWN2:MotB son yılların en iyi rpgsi. Torment günlerini yad ediyorsun oynarken, o kadar iyi. Herkese tavsiye ederim, özellikle NWN2 OC'deki kamera ve performans sorunlarından rahatsız olanlar bi baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 axedice said: Bu arada sistemin kaldırıyorsa NWN2:MotB son yılların en iyi rpgsi. Torment günlerini yad ediyorsun oynarken, o kadar iyi. Herkese tavsiye ederim, özellikle NWN2 OC'deki kamera ve performans sorunlarından rahatsız olanlar bi baksın. indiriyorum şuan NWN2+MotB ı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 The Fall:Last days of Gaia.. Jagged alliance-fallout karisimi bir oyun..hak ettigi ilgiyi gorememis guzel bi rpg kanimca.. eski hemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kotor oynamadıysan kesinlikle oynamalısın ; mümkünse hiçbi yerden hikaye ile alakalı herhangi bi tiyo almadan. oyun tarihinde oynarken en fazla küfür ettiğim oyundur kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fable vardı bi aralar. çok zevkli gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 başındaki uzuuuuuun tutoya dayanabilen herkes sevdi o oyunu , ben ergenlik çağıma yetişemedim çok denememe rağmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 şu kotor'da da her lightsaber yapışımda yeni bilgisayar aldım bitiremedim bi sadfsd bu sefer ekran kartı almak için başlayacam. pismiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ME2 sarmadı , kotor başlıyım bari ben de baştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Çok alakasız olacak da adı geçmiş bu başlıkta, başka başlık açayım istemedim. Venetica nasıl bir oyundur ya. İnanılmaz kötü grafikleri var ve optimizasyon 0'ın altında. Crysis rahat rahat çalışırken bin katdaha kötü grafikli şu oyun kastırıyor resmen. Zaten oynanışı da hiç beğenmedim. Can sıkıntısından oynayacaktım ama yok yani hemen sil beni diye bağırıyor oyun. Le fu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar