rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yapmayın şöyle şeyler ya.foto da doğuşta var. oooooo
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yapsınlar ama adam gibi yapsınlar o başroldaki adam'ı sokakta görsem döverim öyle uyuzum doğuş ne zaten doğuş ne lan?! DOĞUŞ NE OGLEM! adam gibi yapsınlar
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sonunda sponsorluk için telefon numarası mı veriyor bana mı öyle geldi?
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 HUA DOGUS MU? ahaha ya of. tolga karel'e olan benzerliginden dolayi mi oynatmislar ki? rolü ne? bari bi sahnede düsmanlari GAMSIIIIZ VICDAAANSIZ diye kovalasa da, islevini gösterse.
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu akşam iftarı CEHENNEMDE AÇACAĞIZ xDDDDDDDD
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben hep padişahları böyle şişko bişi zannederdim. kafamda öle canlanırdı hep. şimdi yavuz abiyi öle görünce WTF dedim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Werewolf said: bu akşam iftarı CEHENNEMDE AÇACAĞIZ xDDDDDDDD AHAHHAHAH
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 intikam soguk yenen bir yemektir dogus... gibi replikler dönüyo mu acaba dsf.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 7.saniyedeki adam doğuş mu orhan baltacı olan
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sultan tolga karel miş. o arka plandaki bıyıklı doğuş. cüneyt de oynuyormuş galiba. bi memetalibeey eksik.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 demin canım çekmişti açtım ff advent childrenın sonunu izledim. daha film biteli 1 dakika falan oluyor. izleyen varsa ffi herhalde şuan neler hissettiğimi çok iyi anlıyordur.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dvd extraları vermemek lazım.. her şey nasıl başladı tahmin edebiliyorum; -baba ben 300ün dvd'sinde gördüm! adamlar yeşil yeşil panolar önünde çekmişler filmi.. biz de çekeriz bence.. yavuz sultan'ı çekeriz.. ne dersin?
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 daha fenası yavuz zamanında o kadar kılıç kullanılmaması, tüfek de kullanılması sanırım =(
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 genc osmanın filmini yapsalardı drama dalında oskara giderdik
Öne çıkan mesajlar