rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yapmayın şöyle şeyler ya.foto da doğuşta var. oooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Selim'i Doğuş mu oynuyo? OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yapsınlar ama adam gibi yapsınlar o başroldaki adam'ı sokakta görsem döverim öyle uyuzum doğuş ne zaten doğuş ne lan?! DOĞUŞ NE OGLEM! adam gibi yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sonunda sponsorluk için telefon numarası mı veriyor bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 HUA DOGUS MU? ahaha ya of. tolga karel'e olan benzerliginden dolayi mi oynatmislar ki? rolü ne? bari bi sahnede düsmanlari GAMSIIIIZ VICDAAANSIZ diye kovalasa da, islevini gösterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 prince of ottoman olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 300 ottomans olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 BARBARLAAAR!! -Bild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu akşam iftarı CEHENNEMDE AÇACAĞIZ xDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 çok başarısız çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben hep padişahları böyle şişko bişi zannederdim. kafamda öle canlanırdı hep. şimdi yavuz abiyi öle görünce WTF dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Werewolf said: bu akşam iftarı CEHENNEMDE AÇACAĞIZ xDDDDDDDD AHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 intikam soguk yenen bir yemektir dogus... gibi replikler dönüyo mu acaba dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 7.saniyedeki adam doğuş mu orhan baltacı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sultan tolga karel miş. o arka plandaki bıyıklı doğuş. cüneyt de oynuyormuş galiba. bi memetalibeey eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 demin canım çekmişti açtım ff advent childrenın sonunu izledim. daha film biteli 1 dakika falan oluyor. izleyen varsa ffi herhalde şuan neler hissettiğimi çok iyi anlıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dvd extraları vermemek lazım.. her şey nasıl başladı tahmin edebiliyorum; -baba ben 300ün dvd'sinde gördüm! adamlar yeşil yeşil panolar önünde çekmişler filmi.. biz de çekeriz bence.. yavuz sultan'ı çekeriz.. ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 AHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kesinlikle komedi amaçlı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 daha fenası yavuz zamanında o kadar kılıç kullanılmaması, tüfek de kullanılması sanırım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 genc osmanın filmini yapsalardı drama dalında oskara giderdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 THIS IS OTTOMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar