vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi bjk de bi racon var.besiktaslı durusu diye,o yüzden en kral topcu da olsan disiplinsizsen kadroya alınmıyosun vs.mesela nouma,sergen,batuhan aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Kalsın böyle aklı başına gelir belki.Gelmezse Burak Yılmaz gibi dolanır ortalıkta. Futbolcu kendi iyiliğini,kendisi isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bobo veya Ernst yapmaz biliyorum, fakat gittiler barda içip dağıttılar, sonra da takım arkadaşlarından birinin kapısına dayanıp karısıyla beraber oldular.Kesebilir mi Beşiktaş bu oyuncuları? Bir de Burak örneğini vermeyin yani, çalımbaz Türk gençlerinin mantar gibi türediği bir pozisyonda oynuyor, kat kat yeteneklisi de kayboldu gitti, ama çok zarar değil.Batuhan Beşiktaş'tan öte milli takım için de bir gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 BulletRide said: Bobo veya Ernst yapmaz biliyorum, fakat gittiler barda içip dağıttılar, sonra da takım arkadaşlarından birinin kapısına dayanıp karısıyla beraber oldular.Kesebilir mi Beşiktaş bu oyuncuları? keser abi besiktaslı durusu zamanında serdar la oktay du galiba sorun oldu anında uzaklastırıldılar.sonra deliyle,toroman onlarıda kestiler ama sonradan yemedi ikisi de aralarını düzelttiler bjk de böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ben anlamıyorum sizi, bence takımınızdaki bütün forvetlerden yetenekli bir adam Batuhan ve sahiplenmiyorsunuz.Necip'e bile daha fazla güveniyorsunuz yani, ahlak polisi gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Zaten anlamanı beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 haklısın ama iste bizde böyle.hatta voleybol da mıydı basketbol da mıydı bi bayan sporcu cıplak fotograflar cektirdi vs. die uyarı aldı falan.cok etik bi takımımız var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 beşitaşlılık duruşu başka hedehödö. en yaygın hali başkana toplu halde küfür. bole bi taraftar tabiki batuhanu sahiplenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vivavale said: haklısın ama iste bizde böyle.hatta voleybol da mıydı basketbol da mıydı bi bayan sporcu cıplak fotograflar cektirdi vs. die uyarı aldı falan.cok etik bi takımımız var :P uyarı almadı. kovuldu o bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Amma seviyorsunuz Batuhanı ya,verelim isteyene.Arıyorum Yıldırımcığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Galatasaray ve Fenerbahçe'nin çok arkasında bayan basketbolunda Beşiktaş, o Sırp bayan arkadaşı kovmasaydı en azından arayı kapatırdı, fenaydı =] Valla ara Adnan Polat'ı yolla bize Batuhan'ı, zaten başka adam da alınmaz Beşiktaş'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Takım içindeki huzuru bozarsın, çalışma disiplinini bozarsın, sağlığına zarar verirsin tamam da o bayan basketbolcu olayı rezillikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 mokoko said: beşitaşlılık duruşu başka hedehödö. en yaygın hali başkana toplu halde küfür. bole bi taraftar tabiki batuhanu sahiplenmez. dikkat ettiysen futbolcu ve sporcu örnekleri verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vivavale said: BulletRide said: Bobo veya Ernst yapmaz biliyorum, fakat gittiler barda içip dağıttılar, sonra da takım arkadaşlarından birinin kapısına dayanıp karısıyla beraber oldular.Kesebilir mi Beşiktaş bu oyuncuları? keser abi besiktaslı durusu zamanında serdar la oktay du galiba sorun oldu anında uzaklastırıldılar.sonra deliyle,toroman onlarıda kestiler ama sonradan yemedi ikisi de aralarını düzelttiler bjk de böyle ibrahimler "transfer yapamıyoruz bari gündem olalım" diye çıkmış bir olay değil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Batuhan kendini bitirdi hemde öyle bu sezon değil 3 sene önce bitirdi.. Neden pas atmadın sorusuna -onu kral yapacağıma kendim kral olurum cevabını verdiğinde bitti.. Milli maçta laubali şekilde penaltı atacağı köşeyi gösterip dağlara taşlara atıp takımı elenince bitti.. Futbolcu arkadaşlarının arkasından konusunca bitti.. Bu devirde futbolcu olmakta zor başında mutlaka düzgün bir akıl hocan olacak yoksa böyle yer bitirirler adamı.. Okan yılmaz kadar olur o kadar öyle büyük yıldız genç yetenek fln bitti onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bugün maçı gittim ve çıplak gözle izledim. Güzel bir maçtı ve tüm oyuncuları tek tek değerlendirmek istiyorum: Rüştü: Kendisine fazla iş düşmedi. İbrahim Toraman: İyiydi, hatasız oynadı. Sivok: Toraman gibi iyiydi ve hatasız oynadı, gol arayışları sevindirdi. Ekrem Dağ: Bindirmeleri gayet güzel fakat ortaları maalesef beş para etmez. Deli İbrahim: Soldan sağlam yardırdı, bir ara 3 kişiyi peşine taktı. Birkaç tane iyi orta kesti. Az daha Mondragon'a attığı golü tekrar atacaktı. Ernst: Açıkçası fazla etkili olamadı fakat savunma yönü gayet iyiydi. Tello: Vasattı. Kontratakların hızını kesti. Fink: Fazla gözüme batmadı açıkçası. Hatasız oynadı fakat ekstra bir hareketini hatırlamıyorum. Nihat: Nihat ve 8 numaralı Beşiktaş forması, çok güzel bir ikili fakat Nihat vasatın bile altında. İlk dakikalardaki pozisyonu ve savunmaya çarpan frikik dışında maçta yoktu. İlk yarıda uzun süre top alamadı. Maalesef Nihat ile bir kişi eksiğiz sahada. Umarım form tutar. Bobo: Bu adam maçlarda golleri dışında piyasada yok. Yusuf: Yedekten gelip iyi iş çıkardı. Pres yapıp topu kazandı, golü attırdı. Filip: Oyuna girdikten sonra çok fazla top alamadı. Golünü attı. İstekliydi gibi geldi bana. Nobre: Oyuna geç girdi zaten. Fazla birşey yapmadı. Rodrigo Barbosa Tabata: İşte maçın adamı. Hem savunma yaparken iyiydi hem hücumda. Topu aldığında kendinde bir güven vardı ve topu iyi saklıyor. Rakiple mücadeleye girip top kaptırmadı. Çok iyi kontrataklara çıkarttı takımı. İyi paslar attı. Yanılmıyorsam Nihat'ın aşırtma yaptığı şutta da pası o verdi. İnanılmaz bir performans ortaya koydu ve umarım bu maç onun açıldığı maç olur. Çok üst düzey bir oyuncudur veya değildir bunu göreceğiz ama böyle oynarsa bu tip maçlarda zorlanmayız açıkçası. Galatasaray maçını da bekliyorum sabırsızlıkla. Attığı gole söylenecek fazla birşey yok. Tam bir usta vuruşu ve o kadar haketti ki... Umarım kendisine de bir moral gelmiştir tıpkı bize geldiği gibi. Gençlerbirliği futbolcuları: Kimsenin günahını almak istemem, maçın özetini de izlemedim fakat maç 1-1'ken bir ara abartmıyorum 2 dakikada bir oyuncu sakatlanıyordu. Kaleci de zaten gayet rahat topu taca ata ata bir hal oldu. Eğer yalandan sakatlıklarsa yazıklar olsun. Gaziantep'e başkan olsana melodisiyle: "Yere yatsana, yere yatsana, Bünyamin Gezer yere yatsana" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Tenekeadam said: Abi batuhan benim kardeşim olsa su vermem. İşte bu! Sen kardeşine yardımcı olmayacaksın da kime yardımcı olacaksın? Acaba kardeşin var mı bunu da merak ettim. Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız ki? O kadar genç yaşta parayı bulan herkes öyle olabilir. Sen klüp antrenörleri olarak oyuncuya sahip çıkmazsan herşey olur. Adam 110 kg da olur. İnanılmaz bir potansiyel var fakat kullanılamıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BulletRide said: Arkasokak said: şans verme olayını anlamıyorum. adam antrenmanlardaki disiplinini, çalışma azmini ne derece maça uygun olduğunu görüp kurmuyor mu kadroyu? daha ne... Bu olaya katılıyorum, hatta bir hikaye; St Johnstone forması giyerken yüzüme ağır bir darbe aldım. Burnum ve elmacık kemiğim kırılmıştı. Aylarca forma giyemedikten sonra, rezerv takımla maçlara çıkmaya başladım. Çıktığım ilk üç maçta 8-1, 7-0 ve 9-2'lik skorlarla kaybettik. O maçlardan sonra futbolu bırakmayı düşündüm. Kanada'ya göç etmek için başvuru formu bile almıştım! Kardeşimin kız arkadaşı teknik direktörü arayarak grip olduğumu söyledi. Ben de antrenman yerine arkadaşlarımla eğlenmeye gittim. Eve geldiğimde annem antrenörün evi aradığını, onu geri aramam gerektiğini söyledi. Onu aradığımda beni arkadaşlarımla birlikte gördüğünü, yarın Rangers maçında sahada olacağımı söyledi. Ertesi gün sahaya çıktım ve Ibrox Park'ta hat-trick yapan il futbolcu oldum. O günden sonra futboldan ayrılmayı bir an bile düşünmedim Sir Alex Ferguson cool story diyesim geldi ama hakkaten güzel hikayeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 harbi guzel hikayeymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Var kardeşim. Batuhan kim ya Allah için. Sanki yeni van basten anasını satayım. Kendi iyiliğini istemeyen adama ne yapsan boş.17 yaşında bu kadar karaktersizlik yapan futbolcu pele yeteneğinde olsa boş Oynadığı yerin ciddiyetini anlasın beyimiz.Şımarıklığını çekmek zorunda değil kimse. Batuhan_BJK said: İşte bu! Sen kardeşine yardımcı olmayacaksın da kime yardımcı olacaksın? Acaba kardeşin var mı bunu da merak ettim. Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız ki? O kadar genç yaşta parayı bulan herkes öyle olabilir. Sen klüp antrenörleri olarak oyuncuya sahip çıkmazsan herşey olur. Adam 110 kg da olur. İnanılmaz bir potansiyel var fakat kullanılamıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Hehe ilk defa biraz oynadık dün =P 8 milyonluk kazıkta kıpırdandı şöyle bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Tenekeadam said: Abi batuhan benim kardeşim olsa su vermem. Tenekeadam said: Tabatanın,tellonun ve nobrenin, İbrahim Üzülmeze bakıp utanması lazım. 3 kişilik falan oynuyor adam valla helal olsun. Bütün maçı aynı tempoda oynadı,takım 4-1 yeniyor son dakikalar,deparla bindirme yapıyor. Büyüksün kaptan. Söylediklerine harfi harfine katılıyorum. Adam şarap gibi yaşlandıkça daha iyi oynuyor.Artık kolay kolay değil hiç yıkılmıyo kaptırdımı gidiyo valla helal olsun. Ayrıca Nihat'a kötüydü falan diosunuz ama dikkat edin nerdeyse tüm ataklarımız sol kanattan gelişiyo sağ kanada topu açmıyolar adam yine ortalara inip bişiler yapmaya çalışıo ama gösteremiyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ne güzel yendik aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 İşin ilginç tarafı maçtan sonra Tabata'nın yaptığı açıklama kimse dikkat etmemiş ama adam ilk defa bu gece rahat uyuyabilicem dedi. Kimse o kadar stres altında top oynayamaz. Herkes hem fikir eyvallah adam 8 milyon etmez ama futbolcu adam da streste oynayamaz. Gençlerbirliği maçında bütün ataklarda adamın ismi vardı yani kötü bir futbolcu olsa patlamaz böyle. Hayırlısı ligde birşeyler yaparsa iyi en azından biraz parasının hakkını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar