balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu takım sadece 3-6-1 oynar, o da ayağa seri pas yapmayı öğrenirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cado said: mokoko said: biz alexe bu kadar bağımlı değiliz yahu asdasads. bu sezon tabi. onceki ezonlar aleex olmasa işimiz yaştı. :Dgeçen yıl alex olmasa fb küme düşerdi.bu senede maçların yarısından fazlasını alex sayesinde aldı fb.ben olsam tapardım alex e :P ben geçen sene içni demedim ztn yahu. ayrıca alex istese veririm(kızımı-olsaydı-) bu kadar yaptıklarından sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 barosun eksikliğini hissederken bi kewell eksikliği daha çok hissediliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Aiko said: daha kötü bi galatasaray olamazdı. dahada kötüye gidicek. çelişki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hadi ya lig de biz sanslıydık haketmedigimiz halde 3 puanı aldık.ama antalya ii oynuyodu. neyse abi gecmis olsun fb yi durdurucak bi siz varsınız umarım rövansı alır turu gecersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 samiyende turu geçeriz de.şu takımı tam görmek istiyorum bi.keitalı sabrili hakan balta.herkes yeride oynadıgında falan bi görmek lzm.beksiz oynuyoruz kaç maçtır.arda forvet oynuyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Antalya basmad lan resmen yoksa 5-6 yapardı akrepler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aga fenere aldırtcanız bu kupayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi herkes elense fener gene biseyler yapip alamaz kupayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 şimdi şöyle bir gariplik var. emre güngörün sağ bekte ne işi var. hadi sol bekin yok uğuru oraya kaydırdın ona tamam. da benim bildiğim neill sağ bek oynayabiliyor (nitekim son 5 dk sağ bek oynadı sanırım) emre güngörden cacık olmadığı aşikar sağ bekte. stopere niye çekmekte bu kadar bekledi? asıl komedi olansa mustafa sarp. sarp için son maçta maçı kurtaran adam falan dediler ama ben hiç öyle düşünmüyorum açıkçası. devre arasından geldiğinden beri adamda bir düşüş var. bence bugün dibe vurdu. adam hele son pozisyonda deli etti beni. ya bi adam 5 metre nasıl ofsaytta kalır öyle. bize dötü yere yakın kuvvetli ortasaha lazım. bugünkü maçın kaybedilmesinin sebebi tamamen ortasahanın berbatlığı. başkabirşey değil. böyle şeyler olur önemli değil. ama ortasahayı toparlamak şart. edit: as kalsın unutuyodum. aslında giovani nin elanodan topu alış biçimi (dötünü topla elanonun arasına sokarak) önlibero oynayabilceğinin sinyalini verdi. sdfsdgdfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Baros-Keita-Kewell üçlüsünü geri istiyorun NAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sarp bence sezon başından beri hiç iyi oynamıyor ki.genelde dişli takımlara karşı oynamadığımız için sırıtmıyordu.böyle dişli takımlara karşı oynayıncada ne olduğu belli oluyor işte.galatasaray a yakışmayan bir oyuncu bence ha mecburiyetten oynatıyoruz orası ayrı ama devre arasında dos santos yerine bi ön libero almamız gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fener kupayı alırsa kendimi banyo şohbenini patlatarak öldürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 antalyam bu sene döktürüyor. inşallah böyle gideriz en azından yerimizde kalsak çok güzel olur. 2-1 bitmesi çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cado said: sarp bence sezon başından beri hiç iyi oynamıyor ki.genelde dişli takımlara karşı oynamadığımız için sırıtmıyordu.böyle dişli takımlara karşı oynayıncada ne olduğu belli oluyor işte.galatasaray a yakışmayan bir oyuncu bence ha mecburiyetten oynatıyoruz orası ayrı ama devre arasında dos santos yerine bi ön libero almamız gerekirdi Oha abi.. Sarp'ı çok beğeniyorum ben.Gayet de sezon başından beri formasını haketmeye çalışıyor ve çok başarılı maçlar da çıkardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cıktırın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aquila said: abi herkes elense fener gene biseyler yapip alamaz kupayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Wishmaster said: Oha abi.. Sarp'ı çok beğeniyorum ben.Gayet de sezon başından beri formasını haketmeye çalışıyor ve çok başarılı maçlar da çıkardı.. türkiye'de bi oyuncuya iyi denmesi için o oyuncunun ayağında topla çok fazla oynayıp abuk subuk hareketler yapıp takım oyunundan bi haber olması gerekiyor. mağlesef sarp bunları yapmıyor. çok kötü oyuncu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben yeterli olduğunu düşünmüyorum.tamam çok savaşıyor birşeyler yapmaya çalışıyor ama bence yeterli değil.ancak bu kadrodada orda oynayabilcek tek oyuncu orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben yapmadım, miki yaptı :) pat diye bir ses geldi. meğer balon patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Neden herkes sakatlanıyor? kim oynayacak ilerde,defansta,ortasahada. gitti taş gibi ideal ilk 11. biz messiyi alsak bile sevinemicez mi lan. rumuz:isyankar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Of Fenerliler içten içe nasıl seviniyorlar,kupayı alırız diye.Ama zor. Maça Gelince ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bursa varken Fenercik yine alır babafingoyu adpgkndpsgnıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bjklılar baktılar işler iyi gitmio hemen konuyu bağlamışlar fb'le dalgaya. tr kupasında,şampiyonlar liginde gruptan çıkamamışlar, ligde de rezalet gidiolar. işler yolunda değil. hmm naapsak? ozmn ligde kim en ustte? fb tr kupasında kimler var? gs, fb. uefa'da kim yoluna devam edio? gs, fb. hmm hepsinde olan fb var. ozmn fb'le dalga geçelim. hem belki dertlerimizden kurtuluruz. ehiehi. yeteeeer yıldırım demirören, yeteeeer. zıhzıhzıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Analiz super sdfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar