Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK : Antalyaspor - Galatasaray Saat 20:00

escape

Öne çıkan mesajlar

cado said:

mokoko said:

biz alexe bu kadar bağımlı değiliz yahu asdasads. bu sezon tabi. onceki ezonlar aleex olmasa işimiz yaştı. :D
geçen yıl alex olmasa fb küme düşerdi.bu senede maçların yarısından fazlasını alex sayesinde aldı fb.ben olsam tapardım alex e :P

ben geçen sene içni demedim ztn yahu. ayrıca alex istese veririm(kızımı-olsaydı-) bu kadar yaptıklarından sora.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bir gariplik var.

emre güngörün sağ bekte ne işi var.

hadi sol bekin yok uğuru oraya kaydırdın ona tamam. da benim bildiğim neill sağ bek oynayabiliyor (nitekim son 5 dk sağ bek oynadı sanırım) emre güngörden cacık olmadığı aşikar sağ bekte. stopere niye çekmekte bu kadar bekledi?

asıl komedi olansa mustafa sarp. sarp için son maçta maçı kurtaran adam falan dediler ama ben hiç öyle düşünmüyorum açıkçası. devre arasından geldiğinden beri adamda bir düşüş var. bence bugün dibe vurdu. adam hele son pozisyonda deli etti beni. ya bi adam 5 metre nasıl ofsaytta kalır öyle.

bize dötü yere yakın kuvvetli ortasaha lazım. bugünkü maçın kaybedilmesinin sebebi tamamen ortasahanın berbatlığı. başkabirşey değil.

böyle şeyler olur önemli değil. ama ortasahayı toparlamak şart.

edit: as kalsın unutuyodum. aslında giovani nin elanodan topu alış biçimi (dötünü topla elanonun arasına sokarak) önlibero oynayabilceğinin sinyalini verdi. sdfsdgdfsgs
Sosyal ağlarda paylaş

sarp bence sezon başından beri hiç iyi oynamıyor ki.genelde dişli takımlara karşı oynamadığımız için sırıtmıyordu.böyle dişli takımlara karşı oynayıncada ne olduğu belli oluyor işte.galatasaray a yakışmayan bir oyuncu bence ha mecburiyetten oynatıyoruz orası ayrı ama devre arasında dos santos yerine bi ön libero almamız gerekirdi
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

sarp bence sezon başından beri hiç iyi oynamıyor ki.genelde dişli takımlara karşı oynamadığımız için sırıtmıyordu.böyle dişli takımlara karşı oynayıncada ne olduğu belli oluyor işte.galatasaray a yakışmayan bir oyuncu bence ha mecburiyetten oynatıyoruz orası ayrı ama devre arasında dos santos yerine bi ön libero almamız gerekirdi

Oha abi.. Sarp'ı çok beğeniyorum ben.Gayet de sezon başından beri formasını haketmeye çalışıyor ve çok başarılı maçlar da çıkardı..
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Oha abi.. Sarp'ı çok beğeniyorum ben.Gayet de sezon başından beri formasını haketmeye çalışıyor ve çok başarılı maçlar da çıkardı..

türkiye'de bi oyuncuya iyi denmesi için o oyuncunun ayağında topla çok fazla oynayıp abuk subuk hareketler yapıp takım oyunundan bi haber olması gerekiyor. mağlesef sarp bunları yapmıyor. çok kötü oyuncu. :P
Sosyal ağlarda paylaş

bjklılar baktılar işler iyi gitmio hemen konuyu bağlamışlar fb'le dalgaya. tr kupasında,şampiyonlar liginde gruptan çıkamamışlar, ligde de rezalet gidiolar. işler yolunda değil. hmm naapsak? ozmn ligde kim en ustte? fb tr kupasında kimler var? gs, fb. uefa'da kim yoluna devam edio? gs, fb. hmm hepsinde olan fb var. ozmn fb'le dalga geçelim. hem belki dertlerimizden kurtuluruz. ehiehi. yeteeeer yıldırım demirören, yeteeeer. zıhzıhzıh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...