Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 14 yıldır gözlük kullanıyorum, dediğin gibi bir sıkıntım olmadı ilk takmaya başladığım zaman hariç. alışılıyor sonra. daha hafif çerçeve denemelisin belki de. bunun yaşamını düzgün sürdürebilmen açısından bir ihtiyaç ve normal birşey olduğunu kabul etmelisin. diş çürüyünce mecbur dolgu yaptırıyoruz. ağrıya sızlıya devam edemiyoruz. gözlüğünü tak, kafana takma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gözlük çekilcek çile değil direk lens al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yarın göz doktoruna gidicem. dinlendirici kullanıyordum bilgisayar başındayken, gözler iyice gidiyor farkediyorum.yarın gidip kontrol ettiriyim. pff dayıcaklar 1-2 numara gözlüğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Coder said: bütün gözlük takanlardan özür diliyerek söylüyorum alayınıza bi tane vursam yarısı boşa gider gibi hissediyorum bu arada gözlerim baya bi bozuk takmıyorum takmayacam lazeri var bilmemnesi var..ben de gozluk takıyorum.. yarısı bosa gitmez merak etme asd.. ben gozluk takmayı seviyorum ya iyidir gozluk aksesuar iste oyna dur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 "Tatar Ramazan" said: Lens zor iş ya; gözünde takılı rahat uyuyamazsın, duş alamaz yüzemezsin, rüzgara baksan oynar, spor yapsan fırlar, temizliği ayrı dert takması ayrı, gözünü yaşartır bazen kızartır tonla kılı tüyü var yani mevzunun. Amma lazer öyle mi be yavyuuuummm Bu arada saydıklarından tek doğru şey. Lensle uyunmaması. Bunun dışında çok rahat duş alırsın. Spor ( En ağır şekilde pota altında basketbol oynuyorum. Bi kere bile çıkmadı lens. ) Temizlik. Çıkarırken ve takarken suyunu yenilersen gayet temiz bir şekilde kullanırsın. Ha arada kaşın, kirpiğin batar. Yanma, Sulanma yapabilir ama eğer yanında kap taşıyorsan ki taşımalısın. Çıkarır, yüzünü yıkar ve geri takarsın. Sorun halledildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 5 yaşından beri gözlük takıyorum 20 sene olmuş. Hiç sevmiyorum Ama Lazer'e de götüm yemiyor afedersin. Yarın öbürgün katarak olursak ne halt yiycez ? Katarak ameliyatını zorlaştırıyormuş diye duydum. Lens'e de alışır mıym bilmiyorum. Gözlüğe mahkumum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 huzursuz isen tak lensi olsun bitsin ha maddi durum ok ise ve lazere güveniosan çizdir gözü dicem ama numara ufaksa yapmıolar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ben gözlük takmaya lisede başladım, hiç bir zaman da lens düşünmedim. Ayrıca lens pratik ve rahat gözükse de herkesin kullanabileceği birşey değil. Lens'ten gözlüğe dönen bir kaç arkadaşım oldu. Maddi durumun el veriyorsa titanyum, vermiyorsa benzer yapıda ama farklı malzemedne ypılmış ince çerçeveli gözlükelr çok rahatsız etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Coder said: bütün gözlük takanlardan özür diliyerek söylüyorum alayınıza bi tane vursam yarısı boşa gider gibi hissediyorum bu arada gözlerim baya bi bozuk takmıyorum takmayacam lazeri var bilmemnesi var.. ahauhauaha adamına göre değişiyo o olay. mesela gelip bana vursan o gözlük yere düştüğü an rage mod sonrası allaha emanet : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ben de 3 yıl kadar önce gözlük takmaya başladım mecburiyetten. Bahsettiğin sosyal sorunlardan ziyada burnumu ve ekran karşısında uzun süre kaldığımda başımı ağrıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Saeros said: gözlük iyidir gözünüze toz kaçmaz, saçınız girmez vs ama insanlar gözümün rengini gözlüğü çıkarınca farkediyor mesela, gözlüğe odaklanıyorlar çünkü güneş gözlüğü takıyor olabilir misin???:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Akrabalar arasında gözlük takmayan tek insan benim. Hayır lenste takmıyorum. Nasıl oluyor diye takınca gözlüğü iğrenç birşey çıkıyor ortaya. Gözlük hiç gitmiyor. Güneş gözlüğü de kullanmıyorum. Ama bazılarına gözlük çok yakışıyor. Daha karizma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gözlük kullanmıyorum ama gözlük güzel birşey bence. hani gözüm bozuk olsa lens takmazdım,gözlük takardım. bi de şey, ilginçmiş hissettiklerin.gözlükle pek alakası olduğunu sanmıyorum şartlamışsın sadece o yüzden öyle düşünüyosun bence. alt tarafı bir çerçeve yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sana ve yüz tipine yakisan gözlügü bulman cok önemli. bence bazi erkeklere cok yakisiyo gözlük. ama öle hüdaverdi gözlügü veya bazi cercevesiz gözlükler kötü durabiliyo. benim de hep takmam gerekiyormus gözlügü, disari cikinca lens falan kullanirim artik. hep takmaktan rahatsiz oluyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 10 seneyi geçti herhalde gözlük kullanıyorum. bir süre sonra alışıyorsun farketmiyorsun bile. ama lens bana kullanım kolaylığı açısından daha rahat geliyor. sinemada veya araba kullanırken, güneş gözlüğü gereken durumlarda filan da lens daha iyi. görüş kalitesi lenste daha iyi, bir de o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 calimero said: Saeros said: gözlük iyidir gözünüze toz kaçmaz, saçınız girmez vs ama insanlar gözümün rengini gözlüğü çıkarınca farkediyor mesela, gözlüğe odaklanıyorlar çünkü güneş gözlüğü takıyor olabilir misin???:D Gözlük daha çok dikkat çektiğinden gözrengine pek bakmıyor insanlar. Lise 2de sınıfa yeni katılan bir hatun kişi gözlerimin rwngimi 3. sınıfın son günlerinde gözlüğümü çıkardıktan sonra "Aaaa senni gözlerin yeşilmiymiş???" nidasyıla farketmişti. Tabi kibarlıktan "a.b.v yeni mi farkettin" diyememiştim. Sonuçta kız. Sonuçta gözlük ve dikkat çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben en cok gozlugu cikardiktan sonraki ilk 5 saniye icerisindeki surattaki o piskopat ifadeyi seviyorum. bole gozlerin safti kayiyo kendine gelmeye calisiyo fln, en sevimli insani bile bir orc yapabiliyo o ilk anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 calimero said: Saeros said: gözlük iyidir gözünüze toz kaçmaz, saçınız girmez vs ama insanlar gözümün rengini gözlüğü çıkarınca farkediyor mesela, gözlüğe odaklanıyorlar çünkü güneş gözlüğü takıyor olabilir misin???:D hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oysa ki sarışın mavi gözlüdür yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben gözlüğü çıkarınca turuncu oluyodum. takınca pembik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 armani gozlukler indirimde kacirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 şimdi ben 0.75 ve 1.50 rakamlarında gözlük takıorm. şimdi o gözde biriken elastik beyaz böcük gibi şeyin tıbbi isminin ne olduunu unuttum söleyemicem anamla bende olduundan lens vs takamıoduk. annemin hatta gözüne kurşun kalem ucu kaçtıında uzun süre lazer yaptıramamıştı o zibidi yüzünden. neyse velasım kelam onu temizlettirmeden de lazer yaptıramazmışım. zaten şu soruyu sormak istiorm. lazer yaptırmak için belli bir rakamı beklemek gerekiyor mu ? ayrıca o böcük gibi zibidinin ismini bilen varsa sölesin. mcks. bu arada Silhouette gözlüğü kullanıyorum hiç hissetmediğimden rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Rock said: Lise 2de sınıfa yeni katılan bir hatun kişi gözlerimin rwngimi 3. sınıfın son günlerinde gözlüğümü çıkardıktan sonra "Aaaa senni gözlerin yeşilmiymiş???" nidasyıla farketmişti. herşey iyi güzel de, sınıfa yeni giren bir kızın içeri girer girmez; "aa senin ne güzel gözlerin varmış" demesini mi bekliyordun? bu nasıl bir gözlükmüş ki; bu kadar gözden kaçmaz bir göz rengini, 1 sene kadar saklayabilmiş böyle. 99 numara falan mı arkadaşım gözler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bende 1 yaşımdan 14 yaşıma kadar gözlük taktım.Sonra lense geçtim mutluyum huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dakika sayaç! sayaç bitti... bu kadar kendinize haşin davranmayın yahu. 1 sene sonra kıza bu ince lafları ettirebilecek kadar saygı uyandıracak süper güven veren, çok karizma bir kişiliğin varmış demek ki. şş dört gözler, sizw dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar