Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yaklastı. parcalanmaya hazırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 peruklarımı takıp birilerini tavlasam sonra yağsın hediyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 10 gün önce hallettim hediye işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bende hallettim popoya kactı, yazamıyorum buraya ne aldıgımı. benim avrat ajan gibi. okur fılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sanıyorum bu 3. sevgililer günü üst üste sevgili sahibi olmadığım. hmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sırf şunun için sevgili yapabilirim 1 hafta içinde saşdlkasdlşasdklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 15 şubat bizim birinci senemiz oluyor bide. gitmem lazım istanbula net. boluda bir dağda şarap evi falan geyiği buldum. çok romantik bir adam değilim ama bakalım deniyoruz böle bişiler. içimde bir kütük yatmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tehlikenin farkında mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bizim 3. ayımıza denk geliyor sinir bastı ne alsam diye. fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İkinci sevgilisiz sevgililer günüm sanırım. Yine kızlarla kutlarız artık sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 geyiği bırakında savaş çıkmadan hediye tavsiyesi verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 29 ocak evlilik yıldönümü 10 subat esimin yasgunu 14 subat sevgililer gunu 15 subat anne yasgunu 21 subat baba yasgunu Battım ulan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 maaş gitmiş olucak 2 hafta içinde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ben yaratıcı hediye fikirlerine sahip bir insan değilim mesela. Parasını verip öyle hediye alırım. Öyle elimle bişeyler hazırlayamam. sdfg 200-300 tl'ye kadar çıkabilicekseniz eğer, pırlanta kolyeler var yıldız, kelebek, kalp, anahtar şeklinde falan. Onun bileklik şeklinde olanları da var. Çok güzeller. Beyaz altın, pembe altın ve sarı altın olmak üzere üç çeşit rengi var. Çok zarifler istiyorsanız fotoğrafını çekip koyabilirim sdfgh. İstinyepark'ta Topal'da satılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ah aziz valentine sen ne büyük bi ticaret adamıymışsın bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Allah yardımcımız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 napae sana hediye olarak sevgilinin uçağını düşürmeyi planlıyorum <3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ohh bu seneyi de zararsız atlatıcam ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ZAA sevgililer günü. Özel jetimle İstanbul'a uçayım ben de bari dsfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abso'ya yardımlaşma fonu başlatalım, deprem olma ihtimali daha yüksektir öyle günleri tutturmaktan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yapı kredinin bir kapmanyası var geçen sene işeme gelmişti,500 ytllik kıyafet vs alışverişi yapıyorsun 100 ytllik yemek beleşe geliyor böylece bir yerden kar sağlıyorsunuz aklınızda bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tan nefret ediyorum =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aaa niye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne sen sor ne ben söyliim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar