Regalya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Total höbö olarak biliyordum o kadarda değilmiş. Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Sevgili patiden daha yaratıcı bir başlık beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. hani adam resmen "baba ben bundan zevk alıyorum ama türk toplumu bunu almıyor ben napam" demiş ama lavuk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 almancı ve kro olması > yetenekli olması sonuç olarak. evet yetenekliymiş takdir ettim dumur oldum ama adam hala kıro hala hitap etmek istediği kitle belli hala çakma shaggy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 BabacumMostors said: içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. çünkü mozarta el çırpan gerizekalılara yapıyor bu müzikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 MasterHapLo said: oha lan saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Cons said: BabacumMostors said: içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. çünkü mozarta el çırpan gerizekalılara yapıyor bu müzikleri muhteşem tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 abi adam pragmatik simdi yaptıgı sey para ediyo.piyanist olsa ya da yaylı tambur calsa,simdi ki kadar ilgi göremezdi diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Cons said: BabacumMostors said: içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. çünkü mozarta el çırpan gerizekalılara yapıyor bu müzikleri işte bu yüzden avrupalılarıun gözünde somalilierden farkımız yok.. kültürel açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 abiiii kanun çaldı adam. ulan müziğe kabiliyetim olsa çalmak isteyeceğim tek enstrümandır kanun. bu kıro çalıyor ulan. intihar edersem birgün en büyük etken budur haha. ayrıca 5.50 de arkadan kafa sallayan adam esas tespiti yapmıştır bu adamla ilgili. tek kafa hareketi ismail yk ı tanımladı lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kanun,ud falan mükemmel şeyler ya. helal adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Gkgokhan said: Sevgili patiden daha yaratıcı bir başlık beklerdim. facedeki paylaşım isimleri ile koyuyorum videolari araması kolay olsun felan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cons said: BabacumMostors said: içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. çünkü mozarta el çırpan gerizekalılara yapıyor bu müzikleri yazmaya geldiğim şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oha adam combo cekti, orkestrada basmadik yer brakmadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cons said: BabacumMostors said: içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. çünkü mozarta el çırpan gerizekalılara yapıyor bu müzikleri olm en azindan mozart dinliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 o değilde bizde bir çocuk vardı lisede, lise 2 deyken mi ne su ve müzik aletleriyle terapi tadında çalışmlar yapan bir grup panele gelmişti işte sonlara doğru entrümanlardan hayvan sesleri çıkarıp çıkan sesin hangi hayvanın sesi odluğunu fln soruyorlar bizimbu arkadaş kalktı hepsine doğru cevap verdi (ve en birinci o oldu) bu grunbun başundaki adam da sordu "enstrüman çalıyor musun?" evet diye cevap verdi bizimkisi snra adam "bunlardan hangilerini çalaiblirsin?" diye sordu adam bu çocuk baktı sahneye, telli çalgıların olduğu bölümü işaret ederek "işte.. şunların hepsini çalıyorum, üstünde tel olsun yeter" dedi işin garibi çocuk gerçekten çalaibliyordu.. hani paket lastiğini versen eline oradan da daha dün annemizi kesin çalar öyle de yetenekliydi, şimdi ne yapıyordur hiç bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 televizyonda bu programın tanıtımını izlerken görüp şok olmuştum. gene de ismail yk'nın gözümdeki yeri değişmedi. o şarkıları falan ıyyk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu durumda serdar ortaç'tan daha çok saygı haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bas Gaza gibi bir sarkisi olmasaydi saygi katsayim daha da artacakti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 facebook şarkısı da da bir hayli düşündürücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bombabomba sarkisinda kendimi tutamam ben patlarim mesela basarili adama basarili diyebilin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 adam kıro falan değil kıro olup para kazanmayı biliyormuş demek ki. türkiyemde ünlü olup cebi doldurmak için yapılacak en güzel tavrı ve müzikleri yapıyormuş. bizde klipleriyle şarkılarıyla adama kıro almancı diyip damgayı vurmuşuz. arkadan sallamak kolaymış, oturup iki muhabbet etmediğimiz için ismail yk ile bilemiyoruz tabi aslını. tebrikler ismail aga.büyük adammışsın. her aleti de hakkını vererek çalıyor.süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben hep diyorum.ismail yk ya laf atanlar sırf adamın tipinden falan laf atıyor.tamam enteresan şarkılar yapsada bence kendi alanında en iyisi adam.tarzı bu.ki mantıklı şarkılarıda var.laf eden çogu kişinin bu adamı dinlediğide bi gerçek. salak salak giyinmese iyi olacak ahha albumunu almıyorum.kimsenin almıyorum ama ıyy ismail yk demem dinlerim ismail yk-insafsız favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar