Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsmail YK'dan özür diliyorum...

Regalya

Öne çıkan mesajlar

abiiii kanun çaldı adam. ulan müziğe kabiliyetim olsa çalmak isteyeceğim tek enstrümandır kanun. bu kıro çalıyor ulan. intihar edersem birgün en büyük etken budur haha.

ayrıca 5.50 de arkadan kafa sallayan adam esas tespiti yapmıştır bu adamla ilgili. tek kafa hareketi ismail yk ı tanımladı lan ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde bizde bir çocuk vardı lisede, lise 2 deyken mi ne su ve müzik aletleriyle terapi tadında çalışmlar yapan bir grup panele gelmişti işte sonlara doğru entrümanlardan hayvan sesleri çıkarıp çıkan sesin hangi hayvanın sesi odluğunu fln soruyorlar

bizimbu arkadaş kalktı hepsine doğru cevap verdi (ve en birinci o oldu) bu grunbun başundaki adam da sordu "enstrüman çalıyor musun?" evet diye cevap verdi bizimkisi snra adam "bunlardan hangilerini çalaiblirsin?" diye sordu adam bu çocuk baktı sahneye, telli çalgıların olduğu bölümü işaret ederek "işte.. şunların hepsini çalıyorum, üstünde tel olsun yeter" dedi

işin garibi çocuk gerçekten çalaibliyordu.. hani paket lastiğini versen eline oradan da daha dün annemizi kesin çalar öyle de yetenekliydi, şimdi ne yapıyordur hiç bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

adam kıro falan değil
kıro olup para kazanmayı biliyormuş demek ki.
türkiyemde ünlü olup cebi doldurmak için yapılacak en güzel tavrı ve müzikleri yapıyormuş.
bizde klipleriyle şarkılarıyla adama kıro almancı diyip damgayı vurmuşuz.
arkadan sallamak kolaymış, oturup iki muhabbet etmediğimiz için ismail yk ile bilemiyoruz tabi aslını.
tebrikler ismail aga.büyük adammışsın.
her aleti de hakkını vererek çalıyor.süper.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep diyorum.ismail yk ya laf atanlar sırf adamın tipinden falan laf atıyor.tamam enteresan şarkılar yapsada bence kendi alanında en iyisi adam.tarzı bu.ki mantıklı şarkılarıda var.laf eden çogu kişinin bu adamı dinlediğide bi gerçek.

salak salak giyinmese iyi olacak ahha

albumunu almıyorum.kimsenin almıyorum ama ıyy ismail yk demem dinlerim

ismail yk-insafsız favorim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...