Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu burda konuşması yasak mı bilmiyorum ama çok mrk ettiğim bişi var. şimdi şöle yazıolar oyunlarda mesela; GTA4 FULL-RIP! abi full başka rip başka? bu ne oluo şimdi. ne demek yani bu merak ediyorum. yasaksa banlayın. hakettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 muhafızlar muhafızlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 full oyunun acayip derecede sıkıştırılmış haline rip deniyor abi. hem sıkıştırılmış hemde full anlıcan. cevap yazdım diye benide banamazlar inşallah:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 full riplemişler onu, sonuna kadar emmişler yani sdf. yok öyle birşey yazan sıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 riple işim olmaz, hepisini isterim vidyolar falan tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ya riplerken bazen sesleri siliyor yada bazı efekler kayboluyo falan, full riplerde herşey sağlam duruyor die biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Guards Help a criminal !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 razzRaziel said: full riplemişler onu, sonuna kadar emmişler yani sdf. yok öyle birşey yazan sıkmış. gayet var valla egzantirik egzantirik sıkıştırıyor adamlar başarıyor bi şekilde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yok ya rip adı üstünde , oyunda ses video vs çıkartıp sıkıştırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sıkıştırıyorlar ve ingilizce harici diller falan çıkarılıyor içinden genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 chagy said: yok ya rip adı üstünde , oyunda ses video vs çıkartıp sıkıştırmak. onu çıkartmadan yapıyolar işte adamlar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 razzRaziel said: muhafızlar muhafızlar!! Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yeni bi sıkıştırma şekli geliştirilmişti sanırım 3-5 mb oluyodu gblık dosylar . Neydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Cairne said: Guards Help a criminal !! vendor buy bank guards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Financial said: yeni bi sıkıştırma şekli geliştirilmişti sanırım 3-5 mb oluyodu gblık dosylar . Neydi o ?öyle bişey yok.. full-rip o eksi olabilir belki, hani riplenmiş hali varsa bu da ripin atılan kısımları shdfhsdfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Var daha hoyrat sıkıştırma yöntemleri de işlevsiz, saatler sürüyor açması çünkü. Çok az kullanılıyor bu nedenle, kotalılara falan yarıyor işte. 30 mb çekip 5 saat açıyorlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben isterim ki bundan o zaman ben kotalıyım ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hala anlamadım yaw arkadaşlar bu ölü-canlı insan demek gibi bişi yani ya ölü olur ya da canlı yoksa canlı ama ölü gibi mi demek? tam riplemedik biraz bıraktık fln:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ölü-canlı.. undead :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ben mesela nette empire total war ın sesi olan bir versiyonunu bulamadım.İki siteye baktım gerçi demonoid le tl ama onlarda yoktu.Full rip te yazıyor konuyla alakası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar