aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Zegna said: e ikisinide kufur ederek gonderdiniz? :D hep ayni tip attack yapınca resisti arttı bjk baskanlarının, kufur ise yaramiyo artık Ahaha doğru. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. O diil de bi ilhanmansız vardı noldu ona? =p Şaka bi yana Serdar Bilgili Türkiye'nin görüp görebileceği en iyi spor kulübü başkanıdır. İngilterede ispanyada flan kulüp yönetir yani, biz o seviyede zor oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ya applevodka bi yürügit pls. P.S: Beşiktaşlılığımı şu anda donduruyorum. Wake me up when tüpçü ends pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 beşiktasli olduguna eminmisn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Kulüp sorunlu evet, şimdi hak vermek gerekiyor. Yönetim sorunlu, Çarşı sorunlu Lakin o yönetimi toplayanda, kongreye ve kulübe kendi adamlarını toplayanda, Çarşı'daki veya diğer gruplardaki it kopuğu besleyende Yıldırım Demirören Çıkıp şu adamı savunan adamın Beşiktaş'lılığı hakkında konuşmaya gerek yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 applev0dka said: sıkıntı sürü piskolojisinde..1 kişi yeter diyo sonra 5-10 kişi oluyo büyüyo...Demirören seçilirse fm fln filan muhabbetine girnler kendi beşiktaşlılıklarini düşürmekten baska bişey yapmadilar..Sonra böyle insanlarin başkanin beşiktaşlılıgı için atıp tutmasi ayri bir konu..Demirören'in yaptigi seyleri savunmuyorm tonlarca yanls yapti..Ama sonc olarak secilen beşiktaşin baskanidir ve insana saygin yoksa makama olmalidir..Demirören seçilirse giderm diyenlerin kendi beşiktaşlılıklarina saygılari yok demektr zaten... Erdogan secilince ülkeyi terk etseydinz ? savunmadigimi zaten belirttim... ben beşiktaş baskanlıgını savunuyorum.. gözünüzle okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu arkadaş ne içtiyse aynısından istiyorum Oh Wait!! applevOdka said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dondur beşiktaşlılıgıni, forma alma,maclara gitme, maclari izleme...Sora hangi takımlısın diye sorduklarinda demirören gidene kadar tutmuyorum dersin... bu dimi beşiktaşlılıktan anladıgın ?? futbolculara bagırırdık askımız size değil renklere diye..Sen baskandan dolayi beşktasli diilm de.. İçmeden böyleysen içme abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Kederin 5 Aşaması: Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Taraftarı 1-İnkar PZero said: rahat olun murat aksu başkan olcak millet telaşa kapılmış ama gerek yok . ben cok rahatım 20 sandık var 2-Öfke Darksun said: Gs/FB'liler umarım sizin başınızada aynı bela gelir, rakip bok olsun hep ben şampiyon olayım nasıl bir mantıktır? Gs de bok olsun FB 10 sene şampiyon olsun, madem diğer klüplerin performansları hiç önemli değil, zevkten dört köşe olursunuz artık. 3-Pazarlık EagleEye said: ilk 2 sandık hep demirörencilerdi o yüzden öle :P seçilmez lan belki 4-Depresyon vivavale said: lan sonuc belliydi ama yine de zorlanır die ümit etmistim tüpcü icin ama :( 5-Kabullenme applev0dka said: sıkıntı sürü piskolojisinde..1 kişi yeter diyo sonra 5-10 kişi oluyo büyüyo...Demirören seçilirse fm fln filan muhabbetine girnler kendi beşiktaşlılıklarini düşürmekten baska bişey yapmadilar..Sonra böyle insanlarin başkanin beşiktaşlılıgı için atıp tutmasi ayri bir konu..Demirören'in yaptigi seyleri savunmuyorm tonlarca yanls yapti..Ama sonc olarak secilen beşiktaşin baskanidir ve insana saygin yoksa makama olmalidir..Demirören seçilirse giderm diyenlerin kendi beşiktaşlılıklarina saygılari yok demektr zaten... Erdogan secilince ülkeyi terk etseydinz ? şaka maka geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 @kaspar helal abi super ozetlemişsin. bence kapatalım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 akpli bir başkandansa tüpçü çok daha iyidir. öyle biri diğer her klüpten çok bjk ya yakışmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 BulletRide said: Gaziantep sokağa dökülmüş eheahhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 klasik olacak ama tüm suçlu cem papila ve peruzzi dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yüzüncü yılda demirören başta değil miydi? pascal noumayı da getiren oydu sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 serdar bilgili başkandı, demirören as başkandı yanlış hatırlamıyorsam ve futbol şubesi başkanıydı. Serdar Bilgili'nin arkasından çevirdiği işler sonucu başkan oldu falan filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Arkasokak said: yüzüncü yılda demirören başta değil miydi? pascal noumayı da getiren oydu sanırım? Serdar Bilgili vardı 100. yılda o zamanlar insan gibi doğal gazımız vardı şimdi düştük yakında oduna kömüre düşeriz. Yazık valla . En çok Tabata sevinmiştir çekik gözlerine onun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Kaspar said: Kederin 5 Aşaması: Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Taraftarı 1-İnkar PZero said: rahat olun murat aksu başkan olcak millet telaşa kapılmış ama gerek yok . ben cok rahatım 20 sandık var 2-Öfke Darksun said: Gs/FB'liler umarım sizin başınızada aynı bela gelir, rakip bok olsun hep ben şampiyon olayım nasıl bir mantıktır? Gs de bok olsun FB 10 sene şampiyon olsun, madem diğer klüplerin performansları hiç önemli değil, zevkten dört köşe olursunuz artık. 3-Pazarlık EagleEye said: ilk 2 sandık hep demirörencilerdi o yüzden öle :P seçilmez lan belki 4-Depresyon vivavale said: lan sonuc belliydi ama yine de zorlanır die ümit etmistim tüpcü icin ama :( 5-Kabullenme applev0dka said: sıkıntı sürü piskolojisinde..1 kişi yeter diyo sonra 5-10 kişi oluyo büyüyo...Demirören seçilirse fm fln filan muhabbetine girnler kendi beşiktaşlılıklarini düşürmekten baska bişey yapmadilar..Sonra böyle insanlarin başkanin beşiktaşlılıgı için atıp tutmasi ayri bir konu..Demirören'in yaptigi seyleri savunmuyorm tonlarca yanls yapti..Ama sonc olarak secilen beşiktaşin baskanidir ve insana saygin yoksa makama olmalidir..Demirören seçilirse giderm diyenlerin kendi beşiktaşlılıklarina saygılari yok demektr zaten... Erdogan secilince ülkeyi terk etseydinz ? şaka maka geçmiş olsun. lan :X :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 böyle seçim haberinin altında tabatanın sözleşmesinin dondurulduğunu gördüm sabah sabah çıldırdım. 8.5m verip adamı aldıkları yetmedi, sözleşme donduruldu ve adam yeniden seçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Arkasokak said: yüzüncü yılda demirören başta değil miydi? pascal noumayı da getiren oydu sanırım? demiören futbol şubesi başındaydı 100.yılda. noumayı o dönemde yönetici olan kayınçosu kıvaç oktay getirmişti. ikisi 101. yılda devre arasında istifa etmişti kulüp ve takım çok iyi durumdayken. sonra samsun maçıyla başlayan çöküş ve bilgilinin istifası geldi. şimdi bakınca koca kulübün kaderi 3 ayda değişti ocak-nisan 2004 arası. nereden nereye gelindi. fenerde aynsını yaşadı. denizli maçıyla sadece 1 maçla onlarda yıllarını kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 vivavale said: Kaspar said: Kederin 5 Aşaması: Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Taraftarı 1-İnkar PZero said: rahat olun murat aksu başkan olcak millet telaşa kapılmış ama gerek yok . ben cok rahatım 20 sandık var 2-Öfke Darksun said: Gs/FB'liler umarım sizin başınızada aynı bela gelir, rakip bok olsun hep ben şampiyon olayım nasıl bir mantıktır? Gs de bok olsun FB 10 sene şampiyon olsun, madem diğer klüplerin performansları hiç önemli değil, zevkten dört köşe olursunuz artık. 3-Pazarlık EagleEye said: ilk 2 sandık hep demirörencilerdi o yüzden öle :P seçilmez lan belki 4-Depresyon vivavale said: lan sonuc belliydi ama yine de zorlanır die ümit etmistim tüpcü icin ama :( 5-Kabullenme applev0dka said: sıkıntı sürü piskolojisinde..1 kişi yeter diyo sonra 5-10 kişi oluyo büyüyo...Demirören seçilirse fm fln filan muhabbetine girnler kendi beşiktaşlılıklarini düşürmekten baska bişey yapmadilar..Sonra böyle insanlarin başkanin beşiktaşlılıgı için atıp tutmasi ayri bir konu..Demirören'in yaptigi seyleri savunmuyorm tonlarca yanls yapti..Ama sonc olarak secilen beşiktaşin baskanidir ve insana saygin yoksa makama olmalidir..Demirören seçilirse giderm diyenlerin kendi beşiktaşlılıklarina saygılari yok demektr zaten... Erdogan secilince ülkeyi terk etseydinz ? şaka maka geçmiş olsun. lan :X :/ ulan harbi şu postu okurken de ne duygular yaşıyorum.en sonunda gülüyorum ağlanacak halimize.ne hallere geldik herif yüzünden.bütün forumlara baksak toplam daha neler neler yazılmıştır.kitlicen bi odaya bu herifi, yanına bir de tüp yavaş yavaş kaçıran, koyacan önüne bu konuyla ilgili her yazılanı, seve seve okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 BiTcH_oFBaT said: böyle seçim haberinin altında tabatanın sözleşmesinin dondurulduğunu gördüm sabah sabah çıldırdım. 8.5m verip adamı aldıkları yetmedi, sözleşme donduruldu ve adam yeniden seçildi. tabata oynamaya devam ediyor yok öyle bir haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 geçmiş olsun. demirörenin 3 sene daha gelmesine değil ama 13000 üyesi olan bi kulübün hala demiröreni seçmesine, 4500 kişinin oy kullanmaya bile gelmemesine üzülüyorum. valla şaka gibi ya. ulan satılmış bu oylar diyeceğim ama nafile. akpnin seçildiği bir ülkede yaşıyoruz. demirören gibi birini de pek tabi başkan seçebiliriz ankaradan kalkıp kombine alıyorum maçlara gidiyorum salaklık bende. benden bu kadar daha da yokum ben tvden takip ederim arada önümüzdeki yıllarda. daha da gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 applev0dka said: BiTcH_oFBaT said: böyle seçim haberinin altında tabatanın sözleşmesinin dondurulduğunu gördüm sabah sabah çıldırdım. 8.5m verip adamı aldıkları yetmedi, sözleşme donduruldu ve adam yeniden seçildi. tabata oynamaya devam ediyor yok öyle bir haber delgado'nun sözleşmesi donduruldu. tabata ile yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 khalad said: applev0dka said: BiTcH_oFBaT said: böyle seçim haberinin altında tabatanın sözleşmesinin dondurulduğunu gördüm sabah sabah çıldırdım. 8.5m verip adamı aldıkları yetmedi, sözleşme donduruldu ve adam yeniden seçildi. tabata oynamaya devam ediyor yok öyle bir haber delgado'nun sözleşmesi donduruldu. tabata ile yola devam az önce cikan bir habere göre,henüz transfer dönemi bitmemiş bir ülkeye kiralik verilme durumu varms..İyi olur sogumaz futboldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kaspar said: Kederin 5 Aşaması: Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Taraftarı 1-İnkar PZero said: rahat olun murat aksu başkan olcak millet telaşa kapılmış ama gerek yok . ben cok rahatım 20 sandık var 2-Öfke Darksun said: Gs/FB'liler umarım sizin başınızada aynı bela gelir, rakip bok olsun hep ben şampiyon olayım nasıl bir mantıktır? Gs de bok olsun FB 10 sene şampiyon olsun, madem diğer klüplerin performansları hiç önemli değil, zevkten dört köşe olursunuz artık. 3-Pazarlık EagleEye said: ilk 2 sandık hep demirörencilerdi o yüzden öle :P seçilmez lan belki 4-Depresyon vivavale said: lan sonuc belliydi ama yine de zorlanır die ümit etmistim tüpcü icin ama :( 5-Kabullenme applev0dka said: sıkıntı sürü piskolojisinde..1 kişi yeter diyo sonra 5-10 kişi oluyo büyüyo...Demirören seçilirse fm fln filan muhabbetine girnler kendi beşiktaşlılıklarini düşürmekten baska bişey yapmadilar..Sonra böyle insanlarin başkanin beşiktaşlılıgı için atıp tutmasi ayri bir konu..Demirören'in yaptigi seyleri savunmuyorm tonlarca yanls yapti..Ama sonc olarak secilen beşiktaşin baskanidir ve insana saygin yoksa makama olmalidir..Demirören seçilirse giderm diyenlerin kendi beşiktaşlılıklarina saygılari yok demektr zaten... Erdogan secilince ülkeyi terk etseydinz ? şaka maka geçmiş olsun. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mükemmel bir post olmuş gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar