Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ne mantıksa karakutuda saklambaç vardı, saklanırken bir taraftanda göz ucuyla kuzeni kesiyordum bakıyomu bakmıyormu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Atari salonunda oynadığım ilk oyun kol sağ taraftaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 slickers said: oha karakutu hırsız polis AAHAHAH BEN DE BÖYLE BİLDİM BU OYUNUN ADINI SENELERCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://cdn.springboard.gorillanation.com/storage/craveonline.com/legacy/article_imgs/Image/AdventureIsland.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Off yukardaki oyun süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 razzRaziel said: bu arada en bu oyun sizin sirk oyununu döver http://www.retrogamer.net/users/394/thm1024/keystonekapers1983activision_17.png oha oha oha ashdfajd hatırladım yemin ediyorum. alamanyadan bi akraba getirttiydi kara bi kutu aynen. neydiki o konsol adını falan hatırlamıyorum hiç. bu oyun vardı favorim. bide Xenocide said: ya bi oyun vardı, bataklık gibi biyerde başlıyordu. robot gibi bişeyi yönetiyorduk. normal 3 tane forma girebiliyordu birisi insan iskeleti, diğeri böyle paletleri olan küçük tank gibi bişey, 3.sünüde hatırlayamadım şimdi. hatta oyunun başındaki o bataklık gibi yeri geçmek için tank formuna giriyoduk. var mı hatırlayan bilen? şunu bulana benden şeker. hadi be hacılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 razzRaziel said: http://cdn.springboard.gorillanation.com/storage/craveonline.com/legacy/article_imgs/Image/AdventureIsland.jpg ahuahuaha neydi bunun adı ya? islandlı birşeydi de... ROMu filan var mıdır acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 island adventure gibisinden bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ağız kırmalı en zevkli oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Islander gibi kalmış yukarıdaki oyunun adı aklımda. Goal 3 kral oyundu, bi de onun basketbol versyonu vardı, o da süperdi. Bir de Taş devrinin oyunu vardı, onu da severdim baya. Ayrıca Tank ve Load Runner da favorilerimdendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bitane itfaiye oyunu vardı onu çok severdim ben aşşağı düşerdi millet sen tutmaya çalışırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 goal 3. ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Goal 3 degil miydi ya o? evet oymuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bu da efsanedir. ROMunu bulmuştum bir ara da, bozuk çıktı =( http://farm4.static.flickr.com/3239/2928418532_cf8e064525_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bu her takımın özel vuruşu olan oyun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 evet. Tecmo World Cup '98 kolombiya favorimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mustafa vardı bide. bütün jetonları yerdi. bide balloon muydu neydi vardı. müthiş zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 fransa böyle topu adamın üstünden atıyo eyfel kulesi çıkıyo brazilya hızlı koşuyodu ingiltere super uber duber rovaşata çekiyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 almanya da iyiydi. şut kaleciyi topla beraber içeri sokuyordu filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://opcg.net/gry/Ppp/prehistorik2/screeny/screen_nr_1_duzy/screen_nr_1_duzy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bunu oynamayan yoktur herhalde :D http://www.klov.com/images/10/1089391800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya en en güzel oyun marionu farklı bi haritalı oyunu vardı ama süper mario değil başa bişe böle çok daha güzel inanılmaz karışık bi harita falan var hatta oyunda locked lar falan var oralar açılıyo muthiş muthiş bulusanızı o oyunu lan bilen birileri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 zuaa yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Xenocide said: Xenocide said: ya bi oyun vardı, bataklık gibi biyerde başlıyordu. robot gibi bişeyi yönetiyorduk. normal 3 tane forma girebiliyordu birisi insan iskeleti, diğeri böyle paletleri olan küçük tank gibi bişey, 3.sünüde hatırlayamadım şimdi. hatta oyunun başındaki o bataklık gibi yeri geçmek için tank formuna giriyoduk. var mı hatırlayan bilen? şunu bulana benden şeker. hadi be hacılar :( Metal Mutant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 karakutuda o isimle geçmiyodur herhalde geçsene ben şuan hatırlamıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar