bende tam onu koymaya gırmıstım cok super yapmıslar
hiçbirşey değil de 1. sezondan sahneleri görünce o zaman ne kadar küçük olduğumu anladım.
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=398511481243
oha bu kadar uyumlu olabilir
oha bu kadar uyumlu olabilir
@kaisersoze
sen baya bi yanlış anlamışsın finali. bi daha izle. git yorumları falan oku sozluklerden falan.
sen baya bi yanlış anlamışsın finali. bi daha izle. git yorumları falan oku sozluklerden falan.
Yukarıdaki videoyu izleyince, anladım ki unuttuğumuz ve önemli gözüken epey yer var ve bunların hiçbirinin cevabını öğrenemeyeceğiz. :( Ancak adamlar biraz da uçmuşlar, tüm soruları sormuşlar; gerçek Henry Gale'e ne olduğunu çok merak eden olduğunu sanmıyorum. Ancak Aaron ve Walt üzerinde o kadar durulmuşken bunlarla ilgili hiçbir şeyi görmememiz bile senaristlerin bariz batırdıklarının göstergesidir bence.
şu video'nun youtube linkini verebilir misiniz?
facebook'a giremiyorum da.
bide henry gale kimdi?
facebook'a giremiyorum da.
bide henry gale kimdi?
bu topic cok igrenc olmus her yerde spoiler
kusura bakma
video'yu bekliyoruz.
Valla ben çok beğendim.Din+Bilim+Gizem konularını diziye katarak insanları öldüklerine dair kesin cvplar bıraktırmamıştır son bölümlere kadar.Final sahnesi de ayrı güzel olmuş tebrik ederim.
Jimmy.Kimmel.Alternate.LOST.Endings.720p.WEB-DL.AAC.H264-IDG
normal versiyonu varmi bu alt yazının gençler
normal versiyonu varmi bu alt yazının gençler
Bence gayet akıllıca bir finaldi. insanlar sayfalar dolusu yorum yazıp , saysaylarda sövselerde losttan bahsettiler ve edecekler.
Kendi anladığım sa şu :
uçak düşünce hepsi öldü , wildmore un hazırlattığı sanılan içi cesetlerle dolu uçak enkazı gerçektende o uçakta olanlar.Ve hepsinin hayatta yapmaya çalıştığı ama yapamadığı şeyleri ARAF ta yaşamaları ve görmeleriydi bahsedilen.
Düşünün ki öldünüz , ne olacak ? Olacağı söylenilen şey şudur.Araf denilen yerde , kıyamete kadar amelleriniz gözden geçirilir.Dünyada ki yaşantınıza göre ya kabir azabı çekersiniz, yada rahat bir " An " sonunda kıyamet size gelir.Dizidekilerin olayı da buydu zaten. Adaya düşüpte bi şekilde , maddi manevi acı çekmeyen kimse yok.Tek tek incelerseniz her karakter, ya paralel evren kısmında ya da adada olmayı istediği kişi oldu. Jin in karısı , kocasıyla ve mümkünse bir bebekle mutlu bir hayat istiyordu ve öyle oldu . Jin kısırken bir anda adada iyileşti.Sawyer yarım kalan işini gördü. Antony Cooper ın aslında ailesinin sonunu getiren Sawyer olduğunu öğrendi , onu adada öldürdü ve o da içini rahatlattı. Jack kendi babasından göremediği ilgi ve şefkati aslında hiç olmayan oğluna gösterdi ( Bknz : son bölümde lock iyileştikten sonra Jack e senin hiç oğlun yok dedi ) Ayrıca Jack hep istediği liderlik vasfınıda adada ki mizansende kendi kendine kanıtladı ve o da kendi içini rahatlattı.Her birinin kendi benliğini ruhunu rahatlatmak için kendi kafalarında çizdikleri ortak macera , paralel evren denilen bir diğer arafta birbirlerini bulup ölü olduklarını anlamalarıyla sona erdi.
Kimse beğenmesede ben finali beğendim. Hakkında düşünmeyeceğim, herşeyi açıkça söyleyecekleri bir final beklemiyordum zaten ..
abiii
nerenle izledin sen diziyi 6 senedir?
oha artık oha. ölüler diyo adam. senarist çıkmış finaldeki bölüm araf değildi paralel evrendi kimse ölmedi devam ettiler hayatlarına diyo, sen hala neler peşindesin. bence de çok düşünme hakkında dizinin
ucunbiri kalan bölümlerin konusunu yazmıştı hayvan ölüsü gibi bi spoiler buldum diye. penth sildi sonra. elinde olan var mı? doğru muydu acaba diye merak ettim şimdi
senaristlere ve tüm teknik ekibine kafam girsin!
dendi mi?
dendi mi?
bitti arkadaşlar. hala teori üretiyosunuz ama bitti yani dizi. dağılın lan.
herkesin aslıdna olü olduğunu sanan çok kişi var abi işte olmüşler cennette buluştular ozaman babası niye oyle dedi falan diye tartışmalar oluyo ama final okadar kotü ki haklı olabilirsin diyip susuyorum
aefuıaehfa:D
Öne çıkan mesajlar