barnacle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dizi bittikten sonra film yapmasınlar, her şeyi orda açıklıcaz ayağına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya iyi hos da, dizinin bolumleri bi kerede cekilip bitiyor diye biliyorum. yani her hafta deil bence ondan senaryonun ancaa sezon baslarinda degidtigini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yahu adam bizimkilere numara vermemiski 4 8 15 diye adı yazan herkesin numarası var orda onlara denk gelen numaralar lost sayıları claire in numarası 300 küsür hatta. Ha havaalanındaki voleybol takımının formasında niye bu sayılar var bilmiyoruz ama daha derin bi açıklama geleceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dizi bitince "bu mudur" dicez gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kötü bitirecekler, baglayamayacaklar diyelim acaba dava açan falan olur mu amerikadan? adamlar sürekli baglayacaz hepsini vs diye açıklama yaptı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi yarım saatte baglarlar herseyi got olur kalırsınız. hadi herseye ragmen yine kafanızda sorular kalır ama muhtemelen farkında olmadan onlar da acıklanmıstır. dizi bittikten sonra saglam review'lar gelir zaten roman gibi okuruz. roman demisken filmi cıkacagına kitabı cıksa super olurdu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 of küfrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sorma, ben de ettim. bolumlerin hepsini arka arkaya izleyebilsem keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 toggie said: abi yarım saatte baglarlar herseyi got olur kalırsınız. hadi herseye ragmen yine kafanızda sorular kalır ama muhtemelen farkında olmadan onlar da acıklanmıstır. dizi bittikten sonra saglam review'lar gelir zaten roman gibi okuruz. roman demisken filmi cıkacagına kitabı cıksa super olurdu be. bir sürü kitabı var lostun. türkçe falan hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 MEĞERSEM... diye bir başlıcak herifler salak gibi izlicez biz de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 jack ucakta uyuyakalmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 çok pis karıştırdık nasıl yapsak ta kurtarsak diye kıvranıyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bugün arkadaşla bi eski konuları konuşalım dedik, işin içinden çıkamadık. neler gelmiş neler geçmiş, o kadar çok şeyi unutmuşum ki biri söyleyince şöyle bi tepki geliyor "haaaaaa evet hatırladım noldu ki o olay sonra" neyi nasıl bağlayacaklar, sonunda içimiz rahat eder inş. iyi ki izlemişiz adamlar süper final yaptılar deriz diye umuyorum, aksi takdirde bende 1 yıllık sınırsız küfür ve beddua yiyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu bütün soruların olduğu bi liste vardı ekşide. bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 örümceğe ısırılıp gömülen 2 tip vardı onları nası bağlayacaklarını merak ediyorum ben en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 o çok büyük bir faildi. yeni karakter sokmaya çalıştılar diziye. ekonun gidişiyle. fakat inanılmaz kötü sonuçlar aldılar. baya izleyici anketlerinde herkes nefret etti o 2 karakterden. o yüzden öldürdüler. birşey çıkmaz onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 shannon libby falan geri donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 koskoca ana lucia, libby, eko falan bunlar harcandı. o 2 zibididen karakter mi olur. onlar öylesine konulmuş tiplerdi. onların olduğu episode zaten fillerın allahıydı ayrıca. açıklayıp ne yapacaklar onları. ayrıca shannon geri gelecekmiş bi sezon. kaç bölüm oynayacağı belli değil hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 o iki karakter kim? düşün düşün çıkamadım işin içinden bi help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ya 2 sevgili vardıya. bi kalantoru kafalayıp elmaslarını çalmışlardı zehirleyip falan. sonra adada birbirlerini öldürmeye kastılar. örümcek zehiriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ne saçma bölümdü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 gömülürken biri gözlerini acıyodu meger hala canlıymıs falan. ama sonra hic dönmediler o konuya, orda kapattılar bence. ben elmasların nerden cıktıgını hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.theonion.com/content/video/final_season_of_lost_promises_to ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 o iki latin denyonun olduğu expose lostun en kötü bölümüydü, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar