Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gogusleri fazla büyük.bence sırt ağrısı falan da yapıodur ona çok güzel hatun değil ama vingtor yukarlarda dogru söylemiş katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 teyze memesi var kadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sesu said: vaniLLe said: hayir da o bingildaklikla neyine güvenip bikini giyyosun oha lan ne sinirlenmişsiniz.hatun kendiyle barısık belli ki.helal team bence ama esmer kendisi (td) olur benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ben o pörtleyen yerlerden nefret ediyorum yoksa istediğini yapsın bana ne ahaha. Bir de sen de esmersin lan o ne demek asdadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben o memelerde uyurum bi kere su yatağı gibi olur . ohşşşş düşünmesi bile güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sesu said: Ben o pörtleyen yerlerden nefret ediyorum yoksa istediğini yapsın bana ne ahaha. Bir de sen de esmersin lan o ne demek asdadfa başak mı esmer lan o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bilmem değil mi? Benim tenim de bembeyaz ama ben kendime de esmer diyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sen kendine sarışın falan de şesu aklını başına devşir ksjdhfsk esmer ben oluyorum siz sütsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sesu sen kızıl taş hatunsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi ne bilim kadın oyuncuymuş,manken olsa götünü basını yargılayabiliriz de,fifi yani şu durumda. hayatımda ilk kez esmer oldum lan.çok garip bişi sdfgh soguktan yapılan typolar,hissiz parmaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 copry said: sesu sen kızıl taş hatunsun! Fake kızıl o ama siyaha yakın normalde saçlarım asdasf. O zaman esmer olunmuyor mu? Neyse abi süt olalım bana uyar. SÜD GİBİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 lan esmer olsan,kızıl yakışmaz.ekmek bandırtma kendine<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kumralsın aslen o zaman ten beyazsa saç koyuysa ama benim kalbimde hep kızıl kalıcaksın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dişi patiler topakı istila etti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 evet birazdan oje rengi falan konusulucak burda östrojen tavan yapıcak,kaçın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 selam bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 onun sesini ben yerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 son zamanlarda kızlar daha çok kız muhabbeti yapmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 biz hep yapiyoruz kiz muhabbeti, sizin dikkatinizi daha cok ceker olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 evet şekerim ya bilmiyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 irin said: abi ne bilim kadın oyuncuymuş,manken olsa götünü basını yargılayabiliriz de,fifi yani şu durumda. hayatımda ilk kez esmer oldum lan.çok garip bişi sdfgh soguktan yapılan typolar,hissiz parmaklar yok ya ünlü olmasi yeter yargilamak icin esasen =P özellikle kadin kismisi cok yapiyo bunu. ''aaay kizin burnu cok fena, saclar hic olmamis!'' ''bunun canak mi büyük ne?'' ''ay kiz, yatak örtüsü güzelmis'' erkeklerde daha farkli oluyo bu durum tabi '' ben bunu tarla gibin, of ne giderim buna lan'' ''gideri var. sabah aksam.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 biz erkekler olarak insalara pozitif yaklaşıyoruz. ayrımcılığı minimumda tutuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dasaaa said: biz erkekler olarak insalara pozitif yaklaşıyoruz. ayrımcılığı minimumda tutuyoruz.. >:D< yihyihyih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cL_qGMfbtAk&feature=fvhr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar