Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bim Reklamları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

Atsumichi said:

forgiver said:

ve her caddede var

abi hükümetin desteklediği adamlar...ortaklarına bi baksanıza:D

lan ben zaten fedarellerdenim, sen yenisin galiba

eheh, çok güldüm buna =))
Mesaj tarihi:
her akşam dost süt içiyorum, yemeklerde falan dost yoğurt yiyorum.. hem ucuz, hem hesaplı. ayrıca baksanıza adamlar "dost" diye isim koymuşlar gelde güvenme?
Mesaj tarihi:
zeawee said:

her akşam dost süt içiyorum, yemeklerde falan dost yoğurt yiyorum.. hem ucuz, hem hesaplı. ayrıca baksanıza adamlar "dost" diye isim koymuşlar gelde güvenme?

hem ucuz hem hesaplı nedir, hem ucuz hem az dandik falan denebilir en fazla.
Mesaj tarihi:
Viktort said:

carrefour da cok les olmaya basladi, misal bizim burdakinde soguk pepsi bulamiyorum filan hep dolap kapali ne hikmetse yanda coca cola buz gibi duruyor

Mesaj tarihi:
Viktort said:

carrefour da cok les olmaya basladi, misal bizim burdakinde soguk pepsi bulamiyorum filan hep dolap kapali ne hikmetse yanda coca cola buz gibi duruyor

eheh direk aklima invention of lyingdeki pepsi reklami geldi; “Pepsi: For When They Don’t Have Coke.”
Mesaj tarihi:
ya bitane coca cola reklamı vardı.
çocuk para atıp makineden 2 tane pepsi alıyo sonra onların üstüne çıkarak en üstteki coca cola butonuna basıp coca cola alıyodu yani yaklaşık böyle bişeydi baya güzeldi .
Mesaj tarihi:
bim'in iyiden iyiye Türkiye'de bakkalların yerini alması, yani bir mopaş'ın bir şok'un bir tansaş'ın hala kastığı bir şeydir.
Ayrıca 15 kuruşa gofret satıyorlar ya,hastasıyız.
  • Yeni Oluştur...