Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Laorx said: Solo gelmis gecmis en kotu star wars filmi, dalga mi geciyosunuz? Disney cekmeye devam ettikce bu rezillik devam edecek. Last Jedi bence en kötüsü ondan sonra solo gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Last Jedi ve Solo eşit kötü. Sonra Force Awakens. Bi Rogue One kurtardı aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 starwarsun kendisi kötü diyelim tartışma bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Terbiyesizlik yapma, o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 bu mandalorian falan cok tutarsa boyle bir got tier falan, o zaman old republici vs canona tekrar sokabilirler belki belki baska dizilerle. hatta Kathleen'a mail atin sorun, boyle boyle olursa soyle olur mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 yeni çıkan filmlerden hangisini izledim hangisini izlemedim bilmiyorum. sinemaya gittiğimde bile birbiriyle bağlantısız olduklarını öğrenmiştim. zaten sonrasında kolumdan tutup götüren olmadıkça gitmedim, solo'yu izlemedim ve gayet memnunum. evet bütün bunlardan filmlerin kötü olduğunu, bir star wars hayranı olmadığımı söylemek istediğimi anlamanız olası. fakat phantom menace'i ne çabuk unuttunuz ki en kötü film budur odur diye konuşuyorsunuz. lütfen kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 phantom menace'a , yeni filmler arasında en iyi film diyen çok. Yeni sw filmleri arasında, eski seriye en bağlı film. Lucas özellikle bu şekilde yaptı. Efektler fln. git gide değişti sonraki filmlerde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Prequellar da açık ara en iyisi Revenge of the Sith. Phantom Menace'dan Jar Jar'ı, Attack of the Clones'dan da da bazı gereksiz sahneleri + fazla aşk dolu atmosferi çıkardığında gayet güzel filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 -Deno- said: Prequellar da açık ara en iyisi Revenge of the Sith. Phantom Menace'dan Jar Jar'ı, Attack of the Clones'dan da da bazı gereksiz sahneleri + fazla aşk dolu atmosferi çıkardığında gayet güzel filmler. prequeller şuanki çöplerden çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 3. film açık ara daha iyi phantom menace ve clones 1/10 ise 3. film direk 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 H8ers are h8ing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 arkadaşlar rus trollerin manipulasyonuna kapılmayın. last jedi serinin en iyi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Solo da sw filmleri arasında en kötü ilk 3 e oynar. Bence rogue one dan iyisini yapamazlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-remax-asist-ten-harbiye-de-starwars-tasarimli-muhtesem-ev-575942290/detay deno? nereye koysam bilemedim en günce star wars konusu bu diye buraya bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Deno domuzcuk kumbarasını kırar buna sdf Yalnız 2 ışın kılıcı 3-5 tane büst koyunca nasıl star wars temalı oluyor ben anlamıyorum. Her hangi bir şey temalı olduğu yok evin, saçma sapan ışıklandırmalı, zengin öğrenci evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Abi o ev benim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Mandalorian ilk bolum kasim 12'de cikacakmis disneyin yeni kanali ile birlikte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 (düzenlendi) 3. sw dizisi obi wan icin Ewan McGregor gorusuyormus. _ o degilde topigin isminide bir sey yapsak artik, The Mandalorian (2019) - Disney+ Ağustos 16, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 (düzenlendi) Değiştiriyorum Ağustos 16, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Ewan McGregor ve Obi-Wan haberleri bayram sonrası ıslattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 https://bantmag.com/ewan-mcgregor-yeniden-obi-wan-kenobiyi-canlandirmaya-hazirlaniyor/?fbclid=IwAR30dO3EuulOE9_YLQ2jYATjlFNFQT0y7FcghB-p6h-82AnWdqusJYDBjqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Bu mando nun trailerı neden düzgün şekilde düşmedi nete ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 bu ay sonu d23 var sanirsam, tl;dr disney con, orda official verirler artik traileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar