vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Cons said: vaniLLe said: siz de hatunlara koca döt, sisko diyosunuz hep. biz görüpte söylüyoruz. yoxa? cok kücük, göremiyoz maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ağızda dağılıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 iğrenç pislikler ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dory olsaydıda bunları görüp bir kez daha gülseydi:( hayatımda bikere görmedim bikere muhabbet etmedim ama halk'a mâl olmuş bir paticik üyesinin kimbilir neden gitmesi insanı üzüyo birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Kojiroh said: http://open.vitaminap.it/emoticons/_ciao.gif birseyler de yazayim da cok kuru kalmasin ediki: arada cok atar yapip sinir olsam/etsem de dory gibi uyeler forumun tuzu biberi. paticik onlari yabancilastirdikca yemegin de olcusu hafiften kacmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 umarım bir süre sonra geri gelirsin, "en büyük cimbom" temalı mesajlarını özlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 1- Seni tanımıyorum, 2- Olayı yetkili bir ağızdan dinledim. Yahu şimdi, Konu silinmiş, Feyk Banlanmış, E daha ne gerek var çıkmaya ? Carpe Diyem! Takma kafana, 1-2 ay takıl sonra zaten döneceksin:D (y harfi bilinçli olarak yazılmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha be tanımam etmem dory i içimi hüzün kapladı nedense üzüldüm. elveda dory, kendine ei bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 İyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 olay ne bilmiyorum da, gitsin bence dory. Zaten bir süre sonra geri döner diye tahmin ediyorum. Bu kadar hareketli pati temelli ayrılmayı kolay kolay kabullenmez, döner. O arada bi süre patisiz kalmak iyi gelir. kafa dinler rahatlar siniri geçer. Sonra deşarj olduğunda gelir geri. Bazen hakkaten uğraşmaya değmeyecek baş ağrıları oluyor patide doğruya doğru. Ama sonra muhabbetiydi falan daha baskın çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Cons said: ağızda dağılıyor ama.ADSFASFDSAFADSFSFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Cons said: Xaenin said: Hakkaten kim yaptıysa inşallah ailesinden biri trafik geçirir. trafik geçirdim ben. Lan söylemesen olmuyo demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 madalyaları versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gitmekte gayet haklı, böyle hayvan heriflerin olduğu bi toplulukta bulunmak tiksinç bi durum. konuyu bi okumuştum ama yine trollerden biri herhalde deyip sallamamıştım. meğer dory'e ithafen açılmış. şaka falan değil bu. düpedüz hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gitmekte gayet haklı, böyle hayvan heriflerin olduğu bi toplulukta bulunmak tiksinç bi durum. konuyu bi okumuştum ama yine trollerden biri herhalde deyip sallamamıştım. meğer dory'e ithafen açılmış. şaka falan değil bu. düpedüz hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 defol demişsin gibi olmuş roket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 tamam anladık lan roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Roket sende gitsene o kadar rahatsız oluyorsan no ofens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Roket gidiyorum dese dettir gel buraya derim gelir zaten söz dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 0ne çok güzel gitmişti sonra geri gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 roketleri ateşledim mi ancak kankilerim tutabilir beni, yoksa uçar kaçar giderim bu diyarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar