Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cya mates =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dory olsaydıda bunları görüp bir kez daha gülseydi:(
hayatımda bikere görmedim bikere muhabbet etmedim ama halk'a mâl olmuş bir paticik üyesinin kimbilir neden gitmesi insanı üzüyo birazcık.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

http://open.vitaminap.it/emoticons/_ciao.gif

birseyler de yazayim da cok kuru kalmasin ediki:

arada cok atar yapip sinir olsam/etsem de dory gibi uyeler forumun tuzu biberi. paticik onlari yabancilastirdikca yemegin de olcusu hafiften kacmaya basladi.
Mesaj tarihi:
1- Seni tanımıyorum,
2- Olayı yetkili bir ağızdan dinledim.

Yahu şimdi, Konu silinmiş, Feyk Banlanmış, E daha ne gerek var çıkmaya ?

Carpe Diyem! Takma kafana, 1-2 ay takıl sonra zaten döneceksin:D

(y harfi bilinçli olarak yazılmıştır)
Mesaj tarihi:
olay ne bilmiyorum da, gitsin bence dory. Zaten bir süre sonra geri döner diye tahmin ediyorum. Bu kadar hareketli pati temelli ayrılmayı kolay kolay kabullenmez, döner. O arada bi süre patisiz kalmak iyi gelir. kafa dinler rahatlar siniri geçer. Sonra deşarj olduğunda gelir geri. Bazen hakkaten uğraşmaya değmeyecek baş ağrıları oluyor patide doğruya doğru. Ama sonra muhabbetiydi falan daha baskın çıkar.
Mesaj tarihi:
gitmekte gayet haklı, böyle hayvan heriflerin olduğu bi toplulukta bulunmak tiksinç bi durum.
konuyu bi okumuştum ama yine trollerden biri herhalde deyip sallamamıştım. meğer dory'e ithafen açılmış.

şaka falan değil bu. düpedüz hayvanlık.
Mesaj tarihi:
gitmekte gayet haklı, böyle hayvan heriflerin olduğu bi toplulukta bulunmak tiksinç bi durum.
konuyu bi okumuştum ama yine trollerden biri herhalde deyip sallamamıştım. meğer dory'e ithafen açılmış.

Mesaj tarihi:

Mesaj tarihi:

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...