Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Sınıf Çin Malı Türk Kızı

Gkgokhan

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

ben sık sık yanlışlıkla son aranılanlarda en üsttekini arayayım derken bir alttakin, arıyorum sorna yanlış æradaığımı farkedip hemen kapatıp bu sefer son aranılan listesinde en üstteki kişi arayarak aynı kişiyi yanlışlıkla 2 kere aramayı başarıyorum.. evet havada durdum şahitlerim var

havada durma kısmı hariç aynısını yapıorum evet
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ben sık sık yanlışlıkla son aranılanlarda en üsttekini arayayım derken bir alttakin, arıyorum sorna yanlış æradaığımı farkedip hemen kapatıp bu sefer son aranılan listesinde en üstteki kişi arayarak aynı kişiyi yanlışlıkla 2 kere aramayı başarıyorum.. evet havada durdum şahitlerim var

ben kapatmayıp, neyse madem aradım diyip sohbet ediyorum (çok acele işim yoksa) sonra aynısını yabıorum xD
Sosyal ağlarda paylaş

sen de kabahat abi takılma boyle kızlara

benim bi sevgilim vardı her kavga ettigimizde tamam bu sefer okulu bırakıyorum diye msg atardı,ben de uzulurdum ulan zaten kızın dersler kotu bir de ben sorun cıkarıyorum diye,haklıyken haksız duruma duser ozur dilerdim yalnızca su okulu bırakma muabbetine,ayrılıp hormon seviyesi normale inice anlıyorsun ne mallık yaptıgını
Sosyal ağlarda paylaş

ben mesajlaşmayı pek sevmediğimden ve dalgın biri olduğumdan
abime atcağım mesajı anneme, anneme atcağım mesajı patronuma filan atmışlığım vardır.

hatta bununla ilgili topic açmıştım. abimin iş görüşme şeysini bile karıştırıp başka yere atmıştım.

tam bir özürlüyüm bu konuda. gelen mesaja yanıtla demessem bir türlü alıcısını bulamıyo o mesaj.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ortaokuldayken arkadaşıma "olm x benden hoşlanıyomuş lan" konulu bi mesaj attıktan sonra mesajı aslında x'e yolladığımı farketmiştim, rezil bi durum
hele kıvırması daha da fenaydı "EHEEY ŞAKAYDI TABİKİ DE" falan o an aklıma ne geldiyse fsd
yani kısacası ortaokulda herkes bana hastaydı arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya o bu deilde bide bunun 2. versiyonu war erkek arkadaşı deneme wersiyonu kız başka bi arkadaşından sewgilisine msj atıo senden çok hoşlanıorm tanışalım tarzında bi msj bakalım bizimki oltaya gelecek mi :D gördüğüm çocukca şeyler hala yapan war mıdır bilmem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...