Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BabacumMostors said: BabacumMostors said: æradaığımı tebrik ediyorum typoculukda sığır açtın "a" basacağım derken AltGr+a yapmayı zaten bir sen başarırsın bravo başkası alıntı yapıp bunu sölese inandırıcı olurdu lan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BabacumMostors said: ben sık sık yanlışlıkla son aranılanlarda en üsttekini arayayım derken bir alttakin, arıyorum sorna yanlış æradaığımı farkedip hemen kapatıp bu sefer son aranılan listesinde en üstteki kişi arayarak aynı kişiyi yanlışlıkla 2 kere aramayı başarıyorum.. evet havada durdum şahitlerim var havada durma kısmı hariç aynısını yapıorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BabacumMostors said: ben sık sık yanlışlıkla son aranılanlarda en üsttekini arayayım derken bir alttakin, arıyorum sorna yanlış æradaığımı farkedip hemen kapatıp bu sefer son aranılan listesinde en üstteki kişi arayarak aynı kişiyi yanlışlıkla 2 kere aramayı başarıyorum.. evet havada durdum şahitlerim var ben kapatmayıp, neyse madem aradım diyip sohbet ediyorum (çok acele işim yoksa) sonra aynısını yabıorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla kız arkadaşa mesaj göndermekten alışkanlık edinip başkasına atacağım mesajları ona attığım olmuştur. olabilio yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sen de kabahat abi takılma boyle kızlara benim bi sevgilim vardı her kavga ettigimizde tamam bu sefer okulu bırakıyorum diye msg atardı,ben de uzulurdum ulan zaten kızın dersler kotu bir de ben sorun cıkarıyorum diye,haklıyken haksız duruma duser ozur dilerdim yalnızca su okulu bırakma muabbetine,ayrılıp hormon seviyesi normale inice anlıyorsun ne mallık yaptıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hacım doğru söylüyorsun. Fakat bu mesaj düşünme payı bırakan bi iletişim aracı sonuçta. Düşünüp düşünüp bunu s.çan bir kızdan hiç bişey beklenmez yani. WHY GOD! WHY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hangi kız yapmadı ki zamanında bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bana hic bolesi denk gelmedi... cin maliymis zaten.. iyi olmus gelmedigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben mesajlaşmayı pek sevmediğimden ve dalgın biri olduğumdan abime atcağım mesajı anneme, anneme atcağım mesajı patronuma filan atmışlığım vardır. hatta bununla ilgili topic açmıştım. abimin iş görüşme şeysini bile karıştırıp başka yere atmıştım. tam bir özürlüyüm bu konuda. gelen mesaja yanıtla demessem bir türlü alıcısını bulamıyo o mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Oha daha geçen gün dalga geçmiştim küçükken böyle böyle yapardık diye. Hala yapılıyormuş demek ki. Yazıkmış çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 etekli misyoner çaşıt kızılca soyu olmasan böyle yapmazdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 cidden bilerek atmamıştır belki bide begümün erkek arkadaşı var mı? yapsana bişiler be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bende yapıyorum aynı taktiği arada . hoşuna gidiyo kızların bazılarının sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bu topiği gördükten sonra herkese yanlışlıkla mesaj atacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 O köpekler de yanlışlıkla beni kovaladı zaten gökhan. Gidin hayvanlığınızı başka yerde yapın değil mi ? Tekir'e benzetmişler sdsa yemezler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 adamınbiri said: cidden bilerek atmamıştır belki bide begümün erkek arkadaşı var mı? yapsana bişiler be hacı Begüm leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yazarin cilesini anlayabiliyorum. ben de evden cikamiyorum bazen, kapinin onundeki kiz sirasi engel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben ortaokuldayken arkadaşıma "olm x benden hoşlanıyomuş lan" konulu bi mesaj attıktan sonra mesajı aslında x'e yolladığımı farketmiştim, rezil bi durum hele kıvırması daha da fenaydı "EHEEY ŞAKAYDI TABİKİ DE" falan o an aklıma ne geldiyse fsd yani kısacası ortaokulda herkes bana hastaydı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ya o bu deilde bide bunun 2. versiyonu war erkek arkadaşı deneme wersiyonu kız başka bi arkadaşından sewgilisine msj atıo senden çok hoşlanıorm tanışalım tarzında bi msj bakalım bizimki oltaya gelecek mi :D gördüğüm çocukca şeyler hala yapan war mıdır bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 v yerine w kullanan hala varsa o da vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ne alakaysa bu muhabette v yerine w yazımı sırf amaç 'rahatsız'lık yaratmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kız milletinin türkü almanı yok abi hepsi aynı şeyin laciverti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 rahatsız dedi hakaret ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar