Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Biraz önce makarna yapayım diye ocağın en büyük kısmını en yüksek ateşte açtım çıktım mutfaktan kapıyı kapatıp geldim odamda nette takılıyordum. 7 dakika falan olmuş aklıma birden ocağın sönmüş olabileceği geldi. Gittim baktım sönmüş, ışığı yaktığım gibi kapattım korkudan komple gaz olmuş mutfak ilk nefeste bayılacaktım. Allah korudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 neymiş allah varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ocağı şeytan mı söndürmüş oluyor yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sabunla kontrol et gaz kaçağı var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şeytan söndürmez doldurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ferrero said: Biraz önce makarna yapayım diye ocağın en büyük kısmını en yüksek ateşte açtım çıktım mutfaktan kapıyı kapatıp geldim odamda nette takılıyordum. 7 dakika falan olmuş aklıma birden ocağın sönmüş olabileceği geldi. Gittim baktım sönmüş, ışığı yaktığım gibi kapattım korkudan komple gaz olmuş mutfak ilk nefeste bayılacaktım. Allah korudu. ocak niye kendi kendine sönüyo ki ? . Sırf bu yüzden elektrikli ocakları seviyorum ya . gerekiyosa evde bi piknik tüpü bulundurulur elektriksiz zamanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 eleman odasına gitti o sırada bi sigara yaktı sigara kokusu çıksın diye camı açtı ceryan yaptı ocak söndü aslında mutfağa gitmekteki amacı farkında olmasa da sigaranın yanında içecek bişeyler olması alışkanlığıydı belki makarnanın yanına açacağı koladan bi bardak alacaktı gitti baktı ocağın altı sönük sigara ölümünü yavaşlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ilk defa duyuyorum cereyandan sönen ocağı peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 suyu ketılda kaynatıp tencereye dökersin beklemezsin boşuna bundan sonra ders olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Akhlaur said: Sabunla kontrol et gaz kaçağı var mı. çakmak > sabun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 burnunu dayayıp koklarsa daha garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Hayır ya olay kapağını kapatmış olmamdan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şu yapı marketlerde 20 liraya gaz alarmları satılıyor, bizim mutfakta iki tane var biri dahili sisteme bağlı biri bizim taktığımız şeklinde. edininiz efendim büyük icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi gazı çakmakla kontrol et tavsiyesi veren arkadaş ciddi değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kız gibi korkak olmayın lan gidicen ocağın yanına çakıcan çakmağı . Öldürmeyen tanrı öldürmüyo merak etmeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Parlama, patlama yaparsa kaçak var demektir. Çekinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Financial said: kız gibi korkak olmayın lan gidicen ocağın yanına çakıcan çakmağı . Öldürmeyen tanrı öldürmüyo merak etmeyin yani çok net ve sek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Frantic said: Akhlaur said: Sabunla kontrol et gaz kaçağı var mı. çakmak > sabun hacı böyle trollemeyin ya biri hızlıca geçerken okucak bilinçaltına yazıcak falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ocak bitiyo subata giricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 çakmakla kontrol en iyisi(tu) ateş alsa bile üzerini ıslak havlu ile kapatıyosun sönüyor. bu lafı gerizekalı ilkokul fen bilgisi hocam söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 evin üstünü kapatacak boyda ıslak havlu bulursak ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Financial said: ocak niye kendi kendine sönüyo ki ? . Sırf bu yüzden elektrikli ocakları seviyorum ya . gerekiyosa evde bi piknik tüpü bulundurulur elektriksiz zamanlar için makarna tenceresine kapak kapattıysa taşmıştır, dökülen su da ocağı söndürmüştür. ps: geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 BloodyBeast said: neymiş allah varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bir kömürcü daha hunharca gidicekti. Ne kötü şey şu gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi iyide, ateş kapalıysa ocak otomatik kapanmıyor mu ? yane rüzgardan söndü diyelim ateş yoksa otomatik söner gaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar