Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

@hotmail.com.tr adresler açıldı, yumulun!

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

abi sen türkiyeden girmiyo musun yoksa? o duumda bi sıkıntı olmuş olabilir, bilemiyorum. gayet anadolunun bağrından bağlanınca kayıt ol diyorsun, hotmail.com windowslive.com ve hotmail.com.tr seçeneği çıkıyor. diğer koşullarda ne olur tabii ki bilemiyorum. hakkaten lan nerde ki bunun dil seçeneği?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

com.tr uzantılı almanın avantajı ne?

bi avantajı olduğundan değil ya, gmail, yahoo ya da hotmail gibi kolay arayüzlü bi mailden kendi adınla mail alamıyosun eğer düz adam adına ve soyadına sahipsen, o yüzden. benim adıma göre sonunda rakam, arada noktalar ve sesli harfsiz maillerim vardı, hoş olmuyor ciddi işlerde kullanırken. ha bir de "gecenin_catalindan_toz_ceken_judge_dredd@hot" gibi adreslerle hocalarla diyaloğa geçenler var, onlara hiç girmiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende nedense hotmail.com.tr diye bile girsem İngilizce siteye yönlendiriyordu ve .tr uzantılı adres çıkmıyordu seçeneklerde. Başka başına gelen varsa; hotmail.com'a girince (daha Sign Up demeden) adres çubuğuna gelin, adresin en sonuna gidin, en-us yazan yeri tr-tr yapıp öyle girin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...