BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 obaaa NİCE SENELERE GÖKALP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 vaaay. bu laflari almancada yardim istediginde naparim ben biliyo musun ? c/p ederim, akabinde GG derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ŞAKA Kİ ONLAR =')))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 had canim had. gelmis gecmis doomgünlerini kutlarim senin de, hayirli aksamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 iyi seneler lan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 İyi ki doğdun kankut. Gözlerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ooo iyi ki dogmussun dogumgunu hediyesi olarak pati pet banini aciyorum o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 İyi ki doğdun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Nice mutlu senelere kanka, iyi doğmuşsun hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 la depresif gurbik doğum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nice yıllara gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gayet güzel doğmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ay kermit diye ararsan baslıgı bulamazsun tabi di mi neyse geç meç buldum.bebeyim kutlar mutlar olsun,şu istanbul sana çok yarasın,çok mutlu etsin bi de boğazımdan resmen gecmedi,doğum gunu hediyen bu olucak gecikir belki biraz ama illaki yiyeceksin bu sefer cocuk! Mutlu sağlıklı yaşlar olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 d.günüdaşımın d.günüsü kutlu olsun madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nice yıllara kermit dota turnuvasında teammeytimdin mikrofondan konuşmuşlumuz var ordan hatırlıyorum bak seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hehe bir de şu topic http://i45.tinypic.com/35aul8p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 saolsun kutlayanlar. doğum günü pastam girdim istiklalde bi yerde tiramisu yedim tek başıma zaa sonrada kalktım 3 tane bira içtim bi yerde. süperdi lan doğum günüm. anam babamla konuştum telefonda resmen kutlamadılar ama. havadan sudan konuştular ama doğum günü cart curt demediler lan. hatırlamalarınıda beklemiyodum pek önem verilmezde bizde yinede insan bi yere not alırdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 selam kermit =) iyi ki doğdun mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 SÜPERSİN BÖYLE DEVAM OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kermit said: saolsun kutlayanlar. doğum günü pastam girdim istiklalde bi yerde tiramisu yedim tek başıma zaa sonrada kalktım 3 tane bira içtim bi yerde. süperdi lan doğum günüm. anam babamla konuştum telefonda resmen kutlamadılar ama. havadan sudan konuştular ama doğum günü cart curt demediler lan. hatırlamalarınıda beklemiyodum pek önem verilmezde bizde yinede insan bi yere not alırdı lan beterin beteri var, annemler kutlamazken gittigidiyor ve cardfinans kutlamıştı benimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 benimkini bilyoner kutladı lan telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bizzat mı aradı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yok mesaj attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mutlu yıllar gökalp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar