Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sadece ilk prince of persia'yı oynamış birisi olarak soruyorum, daha sonra çıkan oyunların birbiriyle alakası var mı? the two thrones var da elimde oynayayım mı diyorum? ilk prince derken 1989'da çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 var tabi. vuruyosun böle kesiyosun adamları şıvıps diye kılıç falan fırlatıyosun böle fişüv diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 prince of persia 2, 1 e benziyor. sonra çıkanların pek alakası yok. ara ara ama "aa 1'den esinlenmişler ehü" diyosun. 3 rezil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 atlıyon zıplıyon oyunu geri alıyon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Eskisi yenisi hepsi güzel... (Bi ara pop 3D çıkmıştı o faildi sanki :D ) Konular birbirine çok da bağımlı olmasa da yeni serilerin ilkinden başla derim. hikayesi baya güzel. (Sands of time) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 3d ile en son çıkandan uzak dur, kalanı iyi gayet. Son çıkan da kötü değil ama yanında bir hatun var, düşsen tutuyor ağzını kıracak gibi olsalar kurtarıyor, kıl yani. Ağız tadıyla ölemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 pop sands of time pop warrior within pop two thrones bunları gönül rahatlığıyla bu sırayla oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben bunu benim w810i de oynuyorum. 3 4 kere bitirilebilirlik zevkliliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Benim seri de en basarili buldugum ve zevkle oynadigim warrior within'dir galiba. Cogu kiside benim gibi dusunuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evet hatta topiği okuduktan sonra çekmeye başladım birazdan oynucam çılgınlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar