adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hiç bi bilgim yok arcane mage hakkında ama bu aralar çok duyuyorum arcane mageler adamı ağlatıyo falan diye bi öneri bi talent örneği bişiler söyliyebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 evet bu konu iyi oldu. ben de forumları falan gezdim de karar veremedim tam. şu an 78'im ve arcane'e respec etmeyi düşünüyorum. hala quest yaptığım için frosttan vazgeçmek de işime gelmiyor ama emin de olamıyorum. adam gibi gear olmadan arcane olmak can sıkar gibi geliyor bana, mana sorunu yaşatır muhtemelen diye düşünüyorum. ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 talent belli zaten. 57/3/11 olması lazım. ensidia magelerine filan bak. rotasyonuda basit baya. karakter isimleri aryû, ekyu olması lazım. tarren mill serverındalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arcane magein manası biter hurafelerine inanmayın artık, bitmiyor. 72lvl gnome mageimi geçen arcane yaptım cayır cayır 1 saat questingde max 2-3 kere oturup su içmişimdir. Ha tabi arcane blast spamlamaya dalınca daha ilk mobda mana yalan oluyor ama zaten 3 tuşla falan oynanan specte de öyle bir hata yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 klavyede rastgele tuşlara arcane blast ve arcane missle skillerini ver klavyeye yüzünü sürt 8k dps profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Harbi çok beleşe dps yapıyoruz lan, çok güzel class. ama yüzünü sürterek biraz zor olur parmağınla yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sorsan kontrolü zor diyorlar ya bitiyorum o noktada sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 lvl 70'im biraz önce lvl 78 lock aldım adam ağlıyodur herhalde ama bunu arcane'in imbalığına mage'in mükemelliğine değil adamın salaklığına veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pve end game dps olarak bi sorun yok pvpde denemedim ancak slowu alırsan fena olmaz diye düşünüyorum pvpde mana sorununa gelince 4xmissiles barrage çalışırsan biraz zora düşersin diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pvpde frostla yarışamaz hiçbirisi diye düşünüyorum. özellikle melee classlerle her şekilde dalga geçiyorum. arcane konusunda da siz böyle diyince gaza geldim. gidip dual talent hedesi alsam iyi olur galiba. arcane rotasyonu hakkında bilgi verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baronthetable Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Çok basit.Missile Barrage proclayana kadar Arcane Blast,gear durumuna göre 3. veya 4. stackte de proclamazsa Arcane Barrage,bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hmm anladım. bir de şey sorcam, bu arcane stability gerekli mi? ensidia mageleri 1 ve 3 puan koymuşlar da, subtlety'e vermek çok daha mantıklı geldi bana. sonuçta aggro azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baronthetable Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aggro switchleri sırasında mage büyük damageları yüzünden overaggro olabilir onun için aggro düşüren talent kesinlikle şart.3 talent arcane stability de yeterli olacaktır concentration aura ile.niye ki talent mi yetmiyor diğerlerine? http://www.wowhead.com/?talent#ofhVcz0IzxGuMtedcZbhcbo bu benim yaptığım pve speci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 magic attunement almak istiyorum ya. 6 yard az değil baya işe yarar diye düşünüyorum. http://www.wowhead.com/?talent#osoVfz0IzxGurxedcZbhf0o şöyle bir şey hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Dmg aldığınız dövüşlerde , incanters absorbtion felan varsa direk dps de birinci olursunuz. Tabi size durmadan shield çekecek bir priestiniz varsa =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 arcane nedir ya lol survivability 0 bi garrote bi muti 1 evislik canin var git frost ol sonra aglatirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Av'de arcane magele misslemediğim tüm lvldekileri kesiyorum 72 lvl olmama rağmen. Mana shield slow ve invis.i etkili kullanınca o lvllerde yeterince surv. oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 pvp de de pve de de cok eglenceli arcane mage level 75 de falan arcane blast 3 4 hatta ustunde buff warsa 6k ya kadar critlyio.. pve de de basit.. 4x blast 1x missile proc vs farketmeden..max dps i bu cıkartıyo en azından ej deki spreadsheet boyle gosteriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 tadini cikarin mage iniz varsa QQ levellari artinca "OMG LOLOL FACEROLLERZ" gorusu dahada artar, sonra GC efend icikar "emek esitligi, oynanisi basit olan specler cok dps yapmamali kem kum" der, 3.0 la anca adam ettikleri arcane specini oyle saglam nerflerlerki iki yil oynanamaz hale gelir, rotasyonuda mafederler bole alakasiz 2 arcane blast arasina frostfire cakip 2 de wandlayip sonra bir dot atiman filan gerekir denendi yasandi kac defa ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 1221122 yapmak adam etmek mi speci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 tomkat said: arcane nedir ya lol survivability 0 bi garrote bi muti 1 evislik canin var git frost ol sonra aglatirsin uzun yıllar frp bölümünde "lvl 20 monk mu döver lvl 20 sorcer mı?" tartışması yaşanmıştı, o yöne sürükleme bunu D: ayrıca 1221122 değilde daha çok mousebutton42222e2222e2222e2222e222fe2222... oluyor bende o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 lol bursada misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 uzun süredir frost oynadığım için şu an AV'de falan çıldırıyorum. elim kolum bağlı gibi geliyor çat çut kesiyorlar valla. pve'de de çok az fark etti dps. hoş daha benim de rotasyona - ne kadar basit olsa da- tam alışamamdan olabilir. frost rotasyonu biraz daha emek ve dikkat istiyordu ama daha eğlenceliydi sanki :p neyse biraz takılayım arcane, olmazsa respec frost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bende duel yaptım diğer speech fire gidiyo çok memnunum ondan özellikle pve yaparken dpsde hiç bi sorun çıkarmıyo ama BG'lerde çok üzüyolardı beni arcane oldum şimdi çok rahatım eğer 15 dk içinde ararsanız bu epic itemda hediye olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 3-4 gün önce 80ledim. Farklı bir siteden aldığım builde göre(sizinkilerle hemen hemen aynı) göre www.wowhead.com böyle oynuyorum. Güzel gözüküyor, ama son talenti nereye vereceğime karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar