MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 haha bir arkadaşın annesi kız arkadaş konusunda; -aman oğlum prezervatife özen gösterin demiş ehahah yarıldım duyunca bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kaç sene sonra başlığın konusunu dğeiştirmeyi başardınız takdir ettim wallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 üstüme yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 oha dedim 16 yaşında göstermiyordu bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 3 vakte ayrılacaksınız kimse bilmeyecek. 2004 bu ya? her neyse hala beraber mi bunlar? [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:22 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hala söylemedin dimi Othranx ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Aileye söylemek her zaman akıl karı değil. Göreceli yani aileden aileye değişir. Bazısı olur höt. Bazısı olur höt değil ama " vaaaay manita yapmışız kaçyaşındaokuyormunereliailesinasılzenginlermigüzelmibiçaysöylebakiyimkafamıbozmabenim" şeklinde insanı bezdirebilir. kim ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Babamı 2. kısma çok rahat sokabileceğimden söylemeyi düşünmüyorum. Olmayan kız arkadaşın neresini söyleyeceğim ayrı bir tartışma konusu tabi. Olsa söylemem diyerek kıvırayım, bu mesaj da bitsin. Aslında 2. kısma annemi de sokarım, ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bende hic sorun olmadi valla muthisti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bugüne kadar sölemedim,bundan sonrakileri de söylemem,ne zaman evlenecem o zaman sölerim,bazı şeyleri kafamda netleştirince yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 othranx söle kanka =) bende aynı yaştayım senle aynı durumları yaşadım gel görki söyleyince süper oluyo.baba kız arkadaşımla sinemaya gidicez diyosun oo büyümşte kız arkadaşı olmuş ayakları filan afdsfsd.çıkarıyo paranıda veriyo pulunuda veriyo.baba şu ayakkabıyı beğendim diyosun alabilirmiyim diyosun kız arkadaşımda beğendi hem diyosun bam alınıyo filan asdf menfaatcilik tabi bu o ayrı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ahah ben bi ara babama iki kızı birden idare etmeye calısıorm diip dha fazla haftalık koparıodm. sorun bende mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 baban ona kızmayıp göz yumduysa ondada vardır bi olay HII SİZİ GİDİ SİZİ sadfasd [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:54 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ben var ama sölemem size diyorum anlıyorlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 msj atmadan konunun tarihinede baksanız keşke bea =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ee tmm adam da nostaji yapmıs ztn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 söyleme, ya da boşver söyle sen bilirisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 aman allahım 2003 [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:48 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 asdasd cok eglendim sayenizde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Arkadaşınıza düşmanınız olabilecekmiş gibi davranınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 artık söyleyebilirsin. 4 sene geçmiş üzerinden. - anne , benim 4 sene önce bir kız arkadaşım vardı. + eee. noldu peki? - kız bana sepet havası çaldı. yani beni terketti. + vay ...pu vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar