Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 up! nioHAhahahhah[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 işte biz işte görün=) biraz kaşlı çıktım ama son buluşmamızdan bi foto=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 teeeey tey.. nostalji falan oldum yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 söyle bence.... ahahsbszb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: 16 yaşındayım , lise 2 ye geçtim..su ana kdr hiç böle bişi olmadı ,nası tepki vereceklerini bilmiyorum... haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 asdasd neler yasamısız be , yaslandık walla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ne oldu evlendiniz mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yok oldu baya ayrılalı da topik geldi aklıma bakayım dedim neler yazmıstı millet diye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 aradaki arkadasalri salamayip soruna iiyorum mongol musun nedne solemicen bi kere aile daha hosgorulu olcaktir daha cok para alcaksin dah agece kadar kalabilirsin disari cikma sorunun olmaz baban benimki gibiyse direk kral ilan bile edilebilirsin kiz olsan belkide erkeksen kiz arkadasi aileye solemenin sikintisini anamis deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Kız babası olarak size tavsiyem babanıza evleneceğiniz çocuk dışında pek kimseyi bu benim erkek arkadaşım diye tanıştırmayın. Ne kadar medeni de olsa arkadaş gibi de olsa içi içini yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Kızının kimle flört ettiğini bilmemek daha kötü değilmi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 valla kendiliğindne gelişiyor bu konuda açılmak yersiz onlar zati hal ve hareketlerinden kesin anlamıştır senin bi kız arkın olduğunu ama ailende yakın hissetdiğin biri varsa söyle gitsin bişey değişmiyor öğrendiklerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bonepart , mongol musun lafını genele söylediğini varsayıyorum ne kadar hitap şeklin beni gösterse de. bazı "mongol" arkadaslar da topiğin tarihine ve söylenenlere baksın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Zamana bak ya 16 yaşında kız arkadaş sorunu yaşayıp konu açan ergen şimdi gelmiş 20 yaşına :) Vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ya ben bi an hani benim kız arkadaşım var cümle alem duysun diye açılmış bi topic zannettim. o aileye söleme işide bahane gibi durdu. da neyse gençlik ateşi işte olur öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konunun tarihine bakın arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 baktık abi? olay o zaman olmuş die fikir teatisinde bulunamicakmıyız simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hayır da 4 sene önceki olaya böyle bi yorum anlamsız geldi,tarihe bakmadın sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yok baktım. yorum yapasım geldi :) [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 11:39 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 sonuçta söyledin mi söylemedin mi? gerçekleştirdiğin bu hareketin sonucunda neler oldu? deneyimlerini bize aktar d: [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 15:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 adam evlenmiş çocuk sahibi olmuştur 4 senelik başlık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hehe 19 yasında ne coluk cocuu=) söyledik gittik geldik sonra össden 2 ay önce ayrıldık. söylediğimi yazmıs olmam lazım önceki msglardan birinde hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 söyleyin annenize babanıza zaten. nedir bu sır hayatı. ohh mis. rahat. -anneeaaa ben bugün bi kızla yattım? +neaaa? -heeaaa. bu ayıp tabi. ha kız güzel miydi diyen anne var. aklın çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 çok açık olmak da iyi değil. her şey konuşulmaya başlanıyo sonra. geçen gün annemle aramızda geçen bi konuşma -ankaraya gideli 2 sene oldu hala bi genel eve gitmedinmi olum sen? -anne bi git ya öff.. sapıksın sapık.. böyle yüz göz oluyonuz sonra. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 17:09 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 benim mesajımdaki sondaki anne modeli benim annem de, öyle söylememiştim ki anasını satiim. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 17:45 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar