roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=82316667206&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Lütfen okumayıN (bir kız çocuğu gece bilgisayar oynarken arkasından bıçaklandı ve polisler kimin yaptığını anlamadı ve otopside belli oldu /ruhLar/ tarafından bıçaklandı sende buna inanmayıp gülersen seninde başına gelmemesi için bu msj 9ayrı videonun altına yapıştır)özür dilerim mecbur kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 AL ULAN O ZAMAN ŞİмDİ İÇİηDєη єη SєωDİĞİη кİŞİγİ DÜŞÜη ωє 3 кєяє вİSмİLLahİяяahмaηiяяahİм Dє ωє єятєSİ qÜη σLaćaкLaяi qÖя вuηu aLLah яizaSi İÇİη 10 кİŞİγє qÖηDєя qÖηDєяİяSєη вİяİ Saηa aŞкiηi İтİяaF єDєćєк qÖηDєямєzSєη hσŞLaηDiĞiη кİŞİ SєηDєη SσĞuγaćaк DєηєDє qÖя İÇİηDє aLLah γaziγσя qÖηDєямєк zσяuηDa кaLDıм Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 rpgnin ateşlenme sesi beni çok uzağa, çocukluğuma götürdü adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ABİ AHAHHAHAH LÜP DİYE ATEŞLENEN RPG Mİ OLUR LAN yeni izledim de videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi bildiğin tıpa çıkarma sesi ya off ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 fdshfasdş süpermiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi haha :D cod4de gl yi adamın içine sıkınca yakından çıkan lüpçük sesine benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.darkmaze.com/rampage/about.html haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Turkey doesn't have an army. they have SERDAR! hahah adamlar baya baya dvd yapmışlar hatta başroldeki abiyi bile bulmuşlar http://www.darkmaze.com/rampage/photos/serdardvd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 olum adamlar resmen bizim eski rezil filmleri komedi diye dublajlayıp altyazılayıp satışa sunuyolar , dünyayı kurtaran adamda da böyle olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 vaay evinde de seneler önce öldürdüğü adamların kurukafa koleksiyonu falan varmış abinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 from the director of turkish starwars ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şahane film ben cocukken bu filme inanmıştım. Sadece roketlerin kavisli hareketlerini kavrayamamıştım. Onuda yıllar sonra Wanted'da kullanınca Holywood bizimkinin ne kadar geleceği gören bir adam olduğunu anladım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 rocket launcher + grenade launcher remix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 smarthan said: from the director of turkish starwars ne ya Dünyayı Kurtaran Adam filmine, Turkish Star Wars diyor yabancılar. ayrıca da film akademilerinde parasızlık içinde yaratıcı olmak ve en çok nasıl saçmalanır derslerinde işliyorlar filmi. Bu filmdeki şu roketin lüüp sesi ve 10 cmlik menzili cidden müthişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1355207/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu dvd türkiyede de çıksın alıp DKA dvdmin yanına koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Turkey does not have an army. They have Serdar, the TURKISH RAMBO! From the director of TURKISH STAR WARS and TURKISH JAWS comes RAMPAGE, an epic tale of murder and mayhem, vengeance and destruction, betrayal and kebabs. Now, Dark Maze Studios is bringing it to DVD for its first official release in 23 years! We sent an elite commando squad to rescue the film from a remote Turkish vault and digitally remastered it... because no one else would dare. The RAMPAGE DVD comes fully equipped with audio commentary, a making-of featurette, poster & lobby card gallery, mini poster insert, retro packaging, and more! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 LÜP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bu ne ya nasıl izlememişim ben bunu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar