Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow a donmeyi dusunuorum


Almas

Öne çıkan mesajlar

sıkılmadıysan yine mage al. ya da git warrior al ne bileyim, bugun alırsın yarın blizz bir fixler ağlarsın, hiçbir charın garantisi yok


ayrıca

biraz aşağılarda bir yerde bakarsan aynı şekilde bir topic açmıştım.

topicden 5 gün sonra oyunu açtırdım.

pişman değilim, nasılsa diablo 3 ten başka beklediğim oyun yok.

wow'a bir mouse da siz uzatın, lootlayın, vendorlayın, ekonomiye can verin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 sene aradan sonra triali denedim. Meh herşey aynı sıkıcı bırakdığım gibi. Halbuki oyuna girdiğim ilk gün aldığım tadı 2005 temmuuzydu unutamıyorum ve aynı tadıda bir daha zor yakalrım gibi geliyor.

Halbusi 2005 yılında nasılda tatlı bir ürperti sarardı beni gözlerine bakınca. Tekrar bir şans vermeye karar verdik birbirimize belli ki birbirimizi özlemişdik, beraber eskiden gezdiğimiz yerleri dolaşdık, eski hatıraları andık, kaçamak el ele tutuşmalar. Belkide içimizdeki ateşi tetikleyecek bir kıvılcım aradık eski hatıralarda ama geriye hiçbirşey kalmamışdı.

10 gün çabuk geçdi, sarıldık, lütfen ara dedi, ararım ama sende ara dedim. Ama yalan söylediğimizi biliyorduk, birbirimizi kucakladığımız kollarımız gevşedi. Elleri ellerimde son kez gözlerine bakdım, eskiden içine düşer kaybolur boğulurdum ve bir gün cesedimin kirpiklerine vuracağına emindim, fakat artık sadece gözlerimi kapadığımda görebiliyordum gözlerini karşımda başka biri vardı. Çarpık bir tebessüm yerleşdi yanağıma önce saçlarına sonra önüme düşdü bakışlarım, ellerimiz gevşedi, belli belirsiz uzaklardan gelen bir hoşçakal döküldü dudaklarımdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugun wow a döndüm wow eu dan accountumu aktif ettim eu clienti indirdim bir güzel update etti, fakat şimdi girmiyor siteye bakiyorum aktif görünüyor, hiç bir sorun yok gelgelelim girmiyor acaba manuel patch mi yüklemek lazim? proble nedir fakat full update ettirdim ama gene girmiyor wow eu dan aacountuma giriş yapabiliyorum şifremide dogru giriyorum bir battle net diye tutturmuş gidiyor ama ben wow eudan clienti indirdim zaten oyunumda wow eu versiyon bu nasil bir iş yardımınıza ihtiyacim var arkadaşlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

accountunu battle net accountu haline getirmedikçe oyunu oynayamazsın.

wow'un sitesinden account management kısmına girince zaten yönlendirmesi lazım.

eğer yoksa da battle.net in sitesine gir ordan yarat, yaratırken zaten sana kullandıgın herhangi bir blizzard oyunun account bilgilerini soracak, sen de işte wow account ismin şifren vs girip 6 aşamalı bir zıbırtıdan sonra wow hesabının bundan sonra tüm blizzard oyunları için beraberce kullanabileceğin bir battle.net hesabına dönüştüreceksin.

Yani kısaca battle.net accountunu yap aktifleştir ve oyuna girebilir hale gel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende accountu birleştirdim. Aşağıdaki gibi hesabım.



Şimdi burada, Wotlk paketini 10 gün denemesiyle , bana hediye edilmiş 7 günlüğü bir arada kullanabilirmiyim. Yani ikisini aynı anda açtırıp, wotlk 17 gün oynayabilirmiyim. yoksa 7 günlüğü sadece bc paketindemi kullanırım?. (Gerçi sınırlı oynucam wotlk'i ama olsun, tekrar alışmam için yeterli bir süre)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lan wow wow dediğiniz bumuydu kasayım dedim nasıl oyunmuş merak ettim ama lan acayip sıkıcı.warhammer bile bundan daha zevkliydi beah.ha bg ler zevkli olabiliyor orası ayrı.ama hep aynı hep aynı nereye kadar.quest yap ver quest yap ver şu itemi kovala felan gereksiz geldi bana?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...