Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tenis böyle zulüm görmedi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Virus said:

çok değişik bir milletiz :) meşale olayı olmasa bence taktir edilecek birşey aynısını bilardo turnuvalarındada görmek isteriz :D

auhua snookerda düşündüm de.. ehhe

said:
Thirty-five Turkish fans were removed from Wednesday’s match between Fernando Gonzalez and Marsel Ilhan after lighting flares inside show court three, in scenes more reminiscent of a European football encounter than a tennis grand slam.

atılanlar bizden mi değil mi kesin değil, bakınız bi sonraki haber. ama diğer tarafın da olaylara dahil olduğu açık.

said:
Police said 35 people were ejected from show court three, most for poor behaviour, during a match between Chilean Fernando Gonzalez and Turkey's Marsel Ilhan in which a flare was lit. In a separate incident, it is believed another 10 people were evicted from Garden Square. Three people have been fined.

The disruptive behaviour comes after 11 tennis fans were ejected and banned from the event's opening match between a Croatian and Czech player, and, earlier, when a group of Croatian supporters lit flares.

dahası bu yükselişe geçen bi trend olabilir..

ben yine de snookerı mı az daha sessiz tercih ederim :D tenis ise açık hava, afferin iyi yapmışlar! tad gelir spora, izleyici artar.

ha tabi buna karşı çıktığı kadar kadın tenisçilerin ilgi çeken giysilerine de karşı çıkan hardcore entel tenisseverler olabilir aramızda.. kafalarına meşale atıp yanmalarını izliyoruz biz onnarın..
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Semih Saygıner ortada üçlü yapıyo, O 'Sullivan da boynu bükük bakıyo

evet düşününce başarılı

yeri geldiğinde bağırırlarsa ekol olur o.. bazen sullivan deli işler yapıyor. amcalar çıldırıyorlar ya (amca dediğim bayağı amca, göbekli möbekli, kelli felli, -bi tane daha ikileme yapayım- burunlu murunlu adamlar) onun daha bi fecisini düşün..

negzel
Sosyal ağlarda paylaş

google news diye bişi var..

adam bi aratır ama di mi vatan gazetesi?

bu arada şunun altını kalın kalın çizmek lazım.

dünyada hiçbir şey olamazsanız, süper yeteneksiz, bayağı ve 4*2=9diyecek biri olsanız bile

1)standart ev kadını olabilirsiniz
2)gazeteci olabilirsiniz

gazetelerden ve gazetecilerden fazla hoşlanmıyorum. eskiden soru soran, kafa patlatan, düşünen insanlara gazeteci, haberci diyorduk.. şimdi net haberciliği ve düşünme tembeli nesil sağolsun "Büyük göğüsler geri döndü" ve "İngiliz anneden oğluna "altın vuruş"" isimli şeyler haber değeri taşıyor.

onu bırakın tr içi konularda konuğu ters köşeye yatırabilecek bir soru yok, olaylara farklı açılardan yaklaşarak inceleme yok..

hiçbir şey yok!

misal tekel işçileri eylemde, bayağı da dişliler adamlar. ama tekelde çalışmış bir aile dostumuzla konuşurken adam "yok boşa para alıyorlardı ve iyi alıyorlardı" diyor.. bazılarından da bunu duydum. adam bi peşine düşer. bi iki bordro kapar, adamların ne iş yaptığını falan inceler.. habercilik haberi bulup çıkarmak ve bilgi vermektir.

kendine servis gelen haberi copy/paste etmekle, ezikliğini tüm dünya ile paylaşmakla habercilik olmaz.

bi başlıkta daha yazmıştım. aramayacağım şimdi. bi açın yabancı gazetelerin internet sitelerini. haberleri bi okuyun.. rafine halde, magazinsiz saf haber. dosya konuları hep ayrıntılı, grafikli.. okuyunca adam "öğrenmiş, algılamış" oluyor..

bizde ise ya spekulasyon haberciliği yapılıyor ya servis ya da magazin..

epi topu bu..

buradan 20kişi toplayıp hürriyet'e, milliyet'e, vatan'a soksak gazetenin kalitesi yükselir. en azından gazete kavramının içini doldurmaya bir adım daha yaklaşmış olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...