goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ahahaha süpermiş ya helal önce korkut sonra 200 liraya ikna et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ben daha oncede dedim ne zamanki bi album aldım begenmedim geri goturup paramı geri alabilirim o zaman bu korsan taretısmalarında karsıya gecerim ama su durumda gotum gibi oyna 60 dolar verip elimde patlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Oyunlarin korsanini indirip, oynayip, satin aliyorum ben. Musiz zaten Rdio ve radyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 benim steam arşivivmin 90%i cocukken oynadıgım oyunlar yuklemedim bile sadece orjinalini almam gerekiyo diye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 iyi devam edin ozaman ne diyim aferin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 korsanı desteklemiyorum ki ben sadece anlayabiliyorum en basiti son 3 ay icinde bole 3 4 tane oyun patladı simcitry patladı colonial marines patladı oyunların pre order bonuslarınıda goz onune alınca tamamen reviewsız berbat media betaları uzerinden bir iki video ile oyna para gomuyorsun sonra oyun berbat cıkıort calısmıyor bildiğin kırık cıkıyor iade etme luksun yok neden cunku acık urun simcity denen oyun bi buzdalabı olsaydı ilk 2 hafta calısmasa ne biliyim gunes gormeyen yerde sogutmasa gibi salak ozellikleri olsaydı o dukkanı yakarlardı ama oyun oldugu icin kimse bir sey diyemiyorum begenmedim bu kırık deme luksun yok sırf software oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Niye ki abi? Tabii oyle devam edecegim. Grid'i cektim mesela gecen. Gamepad'i kontrol etmek icin, OS X'de sorunlu olabiliyor. Elimdeki gamepad calissa hemen silip alacaktim, calismadi. YIne sildim oyunu, korsan olarak 10 dakika oynamisindir belki. Eskiden demo olurdu, artik boyle. Pati'deki en korsan karsiti adamlardanim zaten, ama bu fair use direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 gerge oda suc. bi tadina baktim olmaz. sen lokantaya gidip mutfakta tencereye parnak atiyor musun. az emege saygi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 eskiden demo diye bir şey vardı şimdiki oyun üreticileri demoda insanların ne kadar boktan oyunlar çıkardıklarını göreceği için demo da yapmıyorlar müzik için fikrim aynı, albüm müzisyenin kartvizitidir hatta bedava verilmelidir asıl olan canlı performansda yaşattığı deneyimdir. canlı performansın türki bardaki trakyalı sarı aliş kadarsa o kadar kazanırsın, madonna kadarsa madonn akadar kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Lokantaya bakip gidersin. Vucudunla calismayacak bir seyi yemezsin. Soyaya alerjin varsa japon lokatasina gittiginde dikkatli olursun mesela. Oyunun calisip calismayacagini bilmiyorsun ama demo yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 dışarıdan yemeğpi kokluyoruz ayrıca peyniri zeytini almadan önce tadıp da alıyoruz pazara gidince de pazarcı kendisi ikram ediyor pazarlama gideri olarak bakıyor olaya "beleşe yedirdim" diye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Muzik icin hatalisin ama. Konser kazanci neredeyse tamamen sahneye cikan muzisyene gider ama bir sarkida calisan yuzlerce adam var. Onlarin asil geliri album satislari, Deezer odemeleri gibi. Bir besteci sarkisini bir sarkiciya verdigimde ve o sarkici 15 konserde o sarkiyi soyleyip yeni albume gectiginde ne olacak? 15 konserden alacagi da sarkicinin alacaginin %1'i ancak, o bile degil hatta. O kadar basit degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sarkiyi zaten korsan dinleyip al demiyor sana kimse, iTunes'de bir albumun belki 10 dakikasini dinleyebiliyorsun. Adam isini biliyorsa en iyi yerlerini preview olarak koyuyor, bir fikrin oluyor. Filmlerde fragman var ve calismazsa derdi yok. Ayrica film kiralama 4-5TL sadece, 70-80TL degil. Oyun sektoru su anda en kotu sektor tuketiciye hizmet konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abi yapiyoruz iste moral liderligi yapmaya gerek yok. Oyun bende orjinal ama zaten 1 bilemedin iki oyun aliyorum yilda (oda alirsam). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 iyi de müzisyen için işin temeli bu gecelik programa kişi başı 200 tl alan müzisyen de var gecelik sahneye çıkınca 10k alan da 200 tl alan adam albüm satamadığı için değil başka etmenlerden dolayı iş yapamıyordur, ha albüm hazırlanmasında emeği geçen diğer çalışanlar için ise o iş yapımcının sorunu, yapımcı da sanatçı üstünden para kazanıyor, parasını albüm satışlından değil menajerden alıyor kaldı ki menajer zaten müzisyenin mizik haricinde kalan bütün işlerle (lojistik, finans, vs) uğraşan kişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Korsan oyun indirmeyeli yıllar olmuş olabilir. Black Ops 2 çektim sanırım bir, onuda kötü bulmayınca satın aldım. Ama korsan oyun kullanana da hiçbir şekilde "niye korsan kullanıyorsun?" demem. Özellikle oyun sektörünün aldığı son halden sonra gayet normal. DLC'ler, weapon pack'ler, skin pack'ler falan derken oyunu eksik çıkarıp sonradan alakasız paralar talep etmeleri rezil ötesi bir durum. BF3 gibi oyunlara eklenti paketi getirilebilir çünkü onlar uzun soluklu oyunlar, yeni paketler işe yarıyor ama mesela Tomb Raider'a niye DLC gelsin? Deus Ex'e niye geliyor? Bunları oynuyorsun sonra siliyorsun zaten. Filmler ise belli başlı yapımlar için bluray set'ler falan alırım sadece, onun haricinde para vermem. Onun nedeni ise yıllar evvel 1 oda dolusu VHS kaseti attıktan sonra bunlara para vermenin gereksiz olduğunu kavramamdan ötürüdür. VHS -> VCD -> DVD -> Bluray -> 3D Bluray -> 4K... Bunun sonu yok. Eski medyalar çöpe. Müzik konusu biraz karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 albüm = pazarlama materyali = pazarlama gideri bir albümün üretimi sırasında ortaya çıkan teknik maliyeti (sanatçının telifi vs değil) zaten satançının gelirinin çok altında, dağıtım maliyetleri var onları da düşürmenin yolları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bu arada artik streaming servisleri sayesinde muzik cok ucuz. Bir Deezer kullanmali diyorum insanlar ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bende desteklemiyorum korsanı ama önemsemiyorumda yani korsanını izlerim adamların kösklerinin önünden bi ferrari eksilir onlarımı düsünüp haklarını koruycam bide kıçını bile yıkatmak için hizmetçi kullanıyolar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 KORSAN Kullanan ASILSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar