Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karikatürleri anlayamama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Law said:

reyou said:

http://yigitozgur.net/galeri/albums/arsiv/normal_0009.jpg

ahaha :D

Mesela şu karikatüre zerre tebessüm edemedim. Bu karikatürün kötü olduğu anlamına gelmez tabi (bence kötüde ama subjektif bir ölçüt bu tabi). Yahu neden gülemedim veya nesine gülüyorsunuz da demiyorum.

Bu karikatürü de umut sarıkaya sandıysanız artık zaten okumayın, gelip de ben yiğit özgür çok seviyorum ama umut sarıkayaya gülemedim demeyin (direk reyou'ya söylemiyorum bunu)

Bi de Umut Sarıkaya insanın genelde pis, kabul etmediği tarafını gösterir. Kızlara anlatmıycağınız tarafını, kızların kafası da farklı çalıştıkları için kız olup komik bulmayanlara bi şey demiyorum.
Mesaj tarihi:
paspatur said:

Bu yiğit özgür karikatürü buraya neden koyuyorsunuz ? Umut Sarıkaya karikatürü zannedip koyuyorsanız olmaıdğını belirteyim.

@Queen

Ayrıca o zerre gülmediğim dediğim ve alıntıladığım karikatürün umut sarıkayanın olmadığını biliyorum.
Mesaj tarihi:
Law said:

Bu yiğit özgür karikatürü buraya neden koyuyorsunuz ? Umut Sarıkaya karikatürü zannedip koyuyorsanız olmaıdğını belirteyim.

öncelikle özür dilerim.
YÖ olduğunu bile bile koydum üstelik. Çok pişmanım

:S
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Umut Sarıkaya'nın karikatürlerine ben de pek gülemiyorum. Ama Yiğit Özgür, Selçuk Erdem, Erdil Yaşaroğlu, Uğur Gürsoy gibi adamların karikatürlerine de anırarak gülerim.

aynen
Mesaj tarihi:
copry said:

dreagloth said:

Buna nasıl gülünemediğini anlamıyorum.

ahahhahaha

ben böyle dayak yedim lan sokakta, ufaklığıda dövmemiştim sadece sittir demiştim saniyesinde arkadan biri çıktı daldı eheh.
Mesaj tarihi:
Bir tane karikatürü vardı Umut'un düşman ordusu işgalden sonra krallığın arka bahçesinde eriklere alıyordu. Kral gelince sahibi geliyor lan kaçın diyorlardı. Onu bulana +rep.
  • Yeni Oluştur...