Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 karikatur sevmiyorum.gözlerimi yoruyor.bazen güldüklerimde oluyo mal mal bakıp bu nelan dediğimde çok.bide uzun karikatur sevmem en fazla 3-4 baloncuk olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 linkler patladı yenisini koymaya çok üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 calimero said: ahuheauhasslkjfdsfsdlkj ben bunu hiç görmemiştim şu an gülmekten ziyade anırıyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @Brigand Yani gerçekde arkada kız var diye arkaya yüüryen adamın hareketi zavallıca - ve bu salak umut dolu hareketide aslında komik ve abes - ama karikatürde sunuluş biçimi itibari ile mizahi bir hava kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şehirli olup bu esprileri anlamak da gayet mümkün yalnız; hepimiz otobüse binen adamlarız, bir kısmımız sokak da gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ayrıca, köylüleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben hayatımda köye 2 defa falan gittim ama çok gülüyorum sarıkayaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şehrin dışını sırf köyden ibaret olarak görmek şehirlilere özgü olsa gerek. kafası basmayanlar için örnek: kumburgaz bir köy değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 işte 2 kere köye gittim derken bi kere mecidiyeköye gittim, bi kere de ortaköy'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nileppezdel said: Umut Sarıkaya'nn çizimini ve baloncukların tek seferde aşırı yer kaplamasını rahatsız edici bulan tek kişi ben miyim? Nolur sanki Selçuk Erdem gibi temiz, dügün bir çizimi ve küçük tatlı konuşma baloncukları olsa? =D merak etme tek sen değilsin, bana da çok itici geliyor tarzı, ayrıca evet, hiç gülmüyorum da. not: ben de şehir kızıyım ondan mı acaba diyenlere şimdiden yanıt vereyim, alakası yok, benim espri anlayışıma hitap etmiyor, ben ersin karabulut'un çizimlerinden yiğit özgürün esprilerinden otisabi'nin kurgusundan hoşlanıyorum. Zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "roket adam" said: işte 2 kere köye gittim derken bi kere mecidiyeköye gittim, bi kere de ortaköy'e. yapma hayrettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şehirle alakası yok lan o esprilerin. standart bir şehir yaşantısını anlatıyo adam. her yerde var. küçükken evinin yakınındaki parkta arkadaşlarıyla takılan her çocuk gözlemlemiştir bunların çoğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: şehirle alakası yok lan o esprilerin. standart bir şehir yaşantısını anlatıyo adam. her yerde var. küçükken evinin yakınındaki parkta arkadaşlarıyla takılan her çocuk gözlemlemiştir bunların çoğunu. takılmadan da gözlemleyebilirsin :) ha, plastik topun kokusunu bilmem o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 QueenofSpades said: nileppezdel said: Umut Sarıkaya'nn çizimini ve baloncukların tek seferde aşırı yer kaplamasını rahatsız edici bulan tek kişi ben miyim? Nolur sanki Selçuk Erdem gibi temiz, dügün bir çizimi ve küçük tatlı konuşma baloncukları olsa? =D merak etme tek sen değilsin, bana da çok itici geliyor tarzı, ayrıca evet, hiç gülmüyorum da. not: ben de şehir kızıyım ondan mı acaba diyenlere şimdiden yanıt vereyim, alakası yok, benim espri anlayışıma hitap etmiyor, ben ersin karabulut'un çizimlerinden yiğit özgürün esprilerinden otisabi'nin kurgusundan hoşlanıyorum. Zevk meselesi ersin karabulut sevmeyen kız bulursan getir alnından öpücem. sizin için çiziyo zaten adam, ha ben de seviyorum ama yalnızca bir erkeğin görebileceği tarzda hatunlara oynama durumu var onda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 haha balkonda takılan annesinin sokağa salmadığı çocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 köylüyseniz köylüsünüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kermitseniz kermitsinizdir gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: haha balkonda takılan annesinin sokağa salmadığı çocuk... balkona bile çıkartmıodu ne diosuaaan :) evde barbielerimle oynayıp bale dersine gidiodum ben napalım, kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 iyi işte ne güzel balerinler iyidir. bizim ortaokulda vardı arkadaşım talibi çok oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 beyler bale dendi dağılın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: iyi işte ne güzel balerinler iyidir. bizim ortaokulda vardı arkadaşım talibi çok oluyodu. bıraktım ama 8 seneden sonra, fil gibi oluyorsun sonrasında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bende basketbol oynar idim bıraktım sonra. sporu bıraktım müziğe geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Umut Sarıkaya karikatürlerine gülmek için bazı şeyler yaşamanız lazım, farklı ortamlarda farklı farklı tipten insanlarla tanışmanız, bişeyler görmeniz yapmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi umut sarıkaya kendisi şunu diyo zaten. benim çizimlerim, yazılarım orta halli memur ailesi çocuklarının hoşuna gider zira ben böyle bir aileden geliyorum diye. ha %100 memur olmalısın diye bişi yok ama yani kristal kulelerde de yaşamıcaksın, hayatı az çok biliceksin. misal şu yukarıda koyduğum karikatürü sürekli nezih mahallelerde yaşayanlar, takılanlar bilemez. neden derseniz orada seni dövmek için önden mahallenin piçini yollamazlar sana küfretsin diye. ayrıca yaş da oldukça önemli bi faktör, bu adamın bazı yazdıkları çizdikleri min 20 yaş ve üstüne hitap ediyo. misal poşet su mevzusu vardı otobüslerde verilen, bunu o dönemlere denk gelmeyenler bilemez, anlatsan da gülemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi ben gayet nezih bi yerde yaşıyorum, izmir standartlarında, ama yaşadım bunların çoğunu önemli olan sokağa çıkmış olmak. bi de devlet okulunda okumak. önden küçük çocuk yollayıp benim önümü kestiler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar