Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 pogodi said: bunların gerçek olması ve umut sarıkayanın bunu çizmesi? Benim dediğim karikatür için mi bu yorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 varlok said: bu karikatürlerden hiçbirşey anlamamak için küçükken hiç sokakta top oynamamış, bahçelerden erik çalmamış, torpil çatapat kızkaçıranlara oynamamış, atari salonuna gitmemiş vs. vs. olmak gerekiyor. bunları yaşamamış olanlara komik gelmemesi normal herhalde. çocukluğunu veya gençliğini 90lı yıllarda geçirmiş olanlara hitap etmekte genelde. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 çok fazla şey beklemeyin lan gülün bi çok şeye. sonra üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 pogodi said: bunların gerçek olması ve umut sarıkayanın bunu çizmesi? yoo gerçek değil. ben hiç "güzel kız var mı" diye otobüste arkalara doğru yürümedim. hayır otobüste güzel kız olsa ne olacak sanki otobüste tanışıp konuşma yakınlaşma ihtimali nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 işte o yüzden yumulacaksın topkeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şu karikatürleri anlamıyorsan sende ciddi bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 varlok said: bu karikatürlerden hiçbirşey anlamamak için küçükken hiç sokakta top oynamamış, bahçelerden erik çalmamış, torpil çatapat kızkaçıranlara oynamamış, atari salonuna gitmemiş vs. vs. olmak gerekiyor. bunları yaşamamış olanlara komik gelmemesi normal herhalde. çocukluğunu veya gençliğini 90lı yıllarda geçirmiş olanlara hitap etmekte genelde. çocukluğumu gençliğimi 90larda geçirdim de karikatürler sırf bunlar üzerineyse anlamamam hiçbirşey kaybettirmiyormuş bana. ha top oynadım, erik çalamadım malum şehirde pek yok erik çalacak ağaç, torpil falan filan da var ama çok değil, ateri salonuna nadiren gittim vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Brigand said: pogodi said: bunların gerçek olması ve umut sarıkayanın bunu çizmesi? yoo gerçek değil. ben hiç "güzel kız var mı" diye otobüste arkalara doğru yürümedim. hayır otobüste güzel kız olsa ne olacak sanki otobüste tanışıp konuşma yakınlaşma ihtimali nedir ki biz o güzel kızın yanına oturma ihtimalini sevdik zaten dostum. güzel kız bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Abi sen yapmadın diye gerçek değil mi oldu. Arada bi yaptığın, yapıp da şöyle bi durup kendi kendine düşündüğün şeyleri sunuyo genellikle. Mesela bi karikatürü vardı, tuvalete girip sifonu çekmeden banyo yapmış bi adam ve üstünde "kekremsi kok" tarzı efektler. Bi de cidden, gülmemek tamam da anlamamak ne ki. Gülünecek bi şey mi bulamıyosun? Ki bu doğal bi şey yani herkes her şeye gülecek diye bi kaide yok. Benim de bi arkadaşım hiç gülmüyo Umut Sarıkaya'ya mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 razzRaziel said: işte o yüzden yumulacaksın topkeke ? Thaumiel said: şu karikatürleri anlamıyorsan sende ciddi bir sorun var. herkes aynı şeyi diyeceğine birisi de anlatsa ya şu önceki 2 sayfadaki karikatürleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 al o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Fanusta büyümüş bir elitseniz, siz de bu karikatürlere gülemeyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Brigand said: varlok said: bu karikatürlerden hiçbirşey anlamamak için küçükken hiç sokakta top oynamamış, bahçelerden erik çalmamış, torpil çatapat kızkaçıranlara oynamamış, atari salonuna gitmemiş vs. vs. olmak gerekiyor. bunları yaşamamış olanlara komik gelmemesi normal herhalde. çocukluğunu veya gençliğini 90lı yıllarda geçirmiş olanlara hitap etmekte genelde. çocukluğumu gençliğimi 90larda geçirdim de karikatürler sırf bunlar üzerineyse anlamamam hiçbirşey kaybettirmiyormuş bana. ha top oynadım, erik çalamadım malum şehirde pek yok erik çalacak ağaç, torpil falan filan da var ama çok değil, ateri salonuna nadiren gittim vs... sorun çözüldü o zaman =) yanlış anlama ama küçümseme amacı degil benimkisi. cidden onları yaşamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kojiroh said: Abi sen yapmadın diye gerçek değil mi oldu. Arada bi yaptığın, yapıp da şöyle bi durup kendi kendine düşündüğün şeyleri sunuyo genellikle. Mesela bi karikatürü vardı, tuvalete girip sifonu çekmeden banyo yapmış bi adam ve üstünde "kekremsi kok" tarzı efektler. Bi de cidden, gülmemek tamam da anlamamak ne ki. Gülünecek bi şey mi bulamıyosun? Ki bu doğal bi şey yani herkes her şeye gülecek diye bi kaide yok. Benim de bi arkadaşım hiç gülmüyo Umut Sarıkaya'ya mesela. ben yapmadım diye gerçek değil demiyorum o tamamen saçma sapan bişe diyorum. onu yapan insan varsa hiç gülünecek birşey değil, belki ilginç olabilir ama gülünecek değil. acınacak olabilir gülünecek olamaz. anlamamak dediğim "ne alaka?" diyorum genelde hep. bilmiyorum anlamadığımdan mı, gülecek nokta bulamadığımdan mı. belki de anlıyorum ama gülecek nokta bulamadığımdan "ne alaka" diyorum, belki anlamadığımdan. kısaca beklediğimi bulamıyorum karikatürde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 umut sarikayay agulmuyorum yigit ozgur cok komik diyen adam war lan aranizda adam olmaz olsun ole kiz misin abi ne yigit ozguru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 zerre gulmuyorum, gulemiyorum. cogu da basimdan gecmistir. ee diyorum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 90larda büyüdüm, atari salonundan çıkmazdı, saatlerce sokak futbol ve basketblu oynardım, tatilde villalara girip meyve çalardım, kızın birine gül çaldım her türlüsü... Fakat benim şansıma kötülerimi geldi, baktıklarımın vermek istediği espiriyi anlıorum ama hiç komik değil. Hele şu otobus. Bu otobus espirisine gülenler, şu abaza amerikan gençlik parti filmlerindeki iki kelimesinden biri cinsel organ olan espirilere gülenlerle aynıysa, bence bu karikatürleri anlamayan arkadaşta bir sorun yok, gülende problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nileppezdel said: Fanusta büyümüş bir elitseniz, siz de bu karikatürlere gülemeyebilirsiniz. ohahah cam özel villamızda hizmetçilerimiz ile büyüdüm ben. öğretmen çocuğuyum lan varlok said: Brigand said: varlok said: bu karikatürlerden hiçbirşey anlamamak için küçükken hiç sokakta top oynamamış, bahçelerden erik çalmamış, torpil çatapat kızkaçıranlara oynamamış, atari salonuna gitmemiş vs. vs. olmak gerekiyor. bunları yaşamamış olanlara komik gelmemesi normal herhalde. çocukluğunu veya gençliğini 90lı yıllarda geçirmiş olanlara hitap etmekte genelde. çocukluğumu gençliğimi 90larda geçirdim de karikatürler sırf bunlar üzerineyse anlamamam hiçbirşey kaybettirmiyormuş bana. ha top oynadım, erik çalamadım malum şehirde pek yok erik çalacak ağaç, torpil falan filan da var ama çok değil, ateri salonuna nadiren gittim vs... sorun çözüldü o zaman =) yanlış anlama ama küçümseme amacı degil benimkisi. cidden onları yaşamak gerekiyor. 6 yaşıma kadar köy/kasaba gibi yerdeydim de, bu karikatürler sırf şehir merkezi dışında yaşayan insanlara mı hitap ediyor bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 varlok said: Brigand said: varlok said: bu karikatürlerden hiçbirşey anlamamak için küçükken hiç sokakta top oynamamış, bahçelerden erik çalmamış, torpil çatapat kızkaçıranlara oynamamış, atari salonuna gitmemiş vs. vs. olmak gerekiyor. bunları yaşamamış olanlara komik gelmemesi normal herhalde. çocukluğunu veya gençliğini 90lı yıllarda geçirmiş olanlara hitap etmekte genelde. çocukluğumu gençliğimi 90larda geçirdim de karikatürler sırf bunlar üzerineyse anlamamam hiçbirşey kaybettirmiyormuş bana. ha top oynadım, erik çalamadım malum şehirde pek yok erik çalacak ağaç, torpil falan filan da var ama çok değil, ateri salonuna nadiren gittim vs... sorun çözüldü o zaman =) yanlış anlama ama küçümseme amacı degil benimkisi. cidden onları yaşamak gerekiyor. sen köyde mi büyüdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi cidden bunu tartışmanın bi anlamı yok. sense of humor tamamen. isteyen güler isteyen gülmez. eğer gülmüyorsanız da buna niye gülüyorsunuz diye sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Buddha said: 90larda büyüdüm, atari salonundan çıkmazdı, saatlerce sokak futbol ve basketblu oynardım, tatilde villalara girip meyve çalardım, kızın birine gül çaldım her türlüsü... Fakat benim şansıma kötülerimi geldi, baktıklarımın vermek istediği espiriyi anlıorum ama hiç komik değil. Hele şu otobus. Bu otobus espirisine gülenler, şu abaza amerikan gençlik parti filmlerindeki iki kelimesinden biri cinsel organ olan espirilere gülenlerle aynıysa, bence bu karikatürleri anlamayan arkadaşta bir sorun yok, gülende problem var. +1 zaidral said: zerre gulmuyorum, gulemiyorum. cogu da basimdan gecmistir. ee diyorum sonunda. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yoo, hayatım boyunca İstanbul'un göbeğinde, Kadıköy'de yaşadım, baya bi gülüyorum biçok şeyine Umut Sarıkaya'nın. Espri anlayışıyla alakalı demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 family guy komik mi sence peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Brigand said: razzRaziel said: işte o yüzden yumulacaksın topkeke ? abi şimdi sen şurda şöyle demişsin ya. http://i45.tinypic.com/20ijnz4.jpg bende arkasından onu demişim ya. hah. seninkinin arkdasına espri konuşlandırdım yani. olay şu: http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v289/217/110/524330641/n524330641_716633_5488.jpg bu karikatür gayet açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Farinal said: varlok said: Brigand said: varlok said: bu karikatürlerden hiçbirşey anlamamak için küçükken hiç sokakta top oynamamış, bahçelerden erik çalmamış, torpil çatapat kızkaçıranlara oynamamış, atari salonuna gitmemiş vs. vs. olmak gerekiyor. bunları yaşamamış olanlara komik gelmemesi normal herhalde. çocukluğunu veya gençliğini 90lı yıllarda geçirmiş olanlara hitap etmekte genelde. çocukluğumu gençliğimi 90larda geçirdim de karikatürler sırf bunlar üzerineyse anlamamam hiçbirşey kaybettirmiyormuş bana. ha top oynadım, erik çalamadım malum şehirde pek yok erik çalacak ağaç, torpil falan filan da var ama çok değil, ateri salonuna nadiren gittim vs... sorun çözüldü o zaman =) yanlış anlama ama küçümseme amacı degil benimkisi. cidden onları yaşamak gerekiyor. sen köyde mi büyüdün köyde de yaşadım şehirde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar