copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 temel bir gün eve gelmiş kapıyı fadime açmış bi bakmış fadime çıplak. fadimeye sormuş -e gız bu ne hal -sevişme pijamalarumu giydum -hee keşke ütüleseydun ! pufffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hasan cihat örter'in vikipedisinden; -saatin kaç? benimki casio. euheuhe madem fıkra anlatmaya başladık; fadime temele mesaj atmış; -temel akşam bize gel evde kimse yok. temel akşam gitmiş. kapıyı çalmış çalmış. açan olmamış. evde kimse yokmuş. mehhh euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 madem fıkra anlatmaya başladık; fadime temele mesaj atmış; -temel akşam bize gel evde kimse yok. temel akşam gitmiş. kapıyı çalmış çalmış. açan olmamış. evde kimse yokmuş. mehhh euheuh asdasds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dün bi taksi çevirdim hala dönüyo mevlana neden devamlı dönermiş? elinde çifte okey varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o palyaço benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Worst topic ever. -NY Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 cemin selamı var *hangi cem -*.kicem * bunu da hiç duymamıştım öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 razzRaziel said: Kane&Lynch said: -Sana Hasan'ın selamı var. -Hangi Hasan? -Profiterol. ansızın patladım +1 ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu temelin tipi kafamda hep temel reis şeklinde olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 çok üşüdüm google earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 criminalminds2 said: "nutella yerim" said: kadının biri gökyüzüne bakıyormus hamile kalmış neden yildiz kaymis hayır kütür kütür girmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bide şey vardı kenannn!! ne okuyorsun bakayım? şey kitap şekerim ?!? anlamayanlar dıklasın kenan doğulu - eurovizyon şarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 -Anlatan: Adamın biri varmış -Anlatılan: Eee! -Anlatan:Yolda giderken düşmüş ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 -Sana sılanın selamı var. +Hangi sıla? -gayri safi milli hasıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 4 direk çok kötü bir espri ya. '4' diyip gülüyorum bazen bide. ama hakkaten en kötüsüdür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Manve_13 said: -Sana sılanın selamı var. +Hangi sıla? -gayri safi milli hasıla Ahaha güzelmiş. İ'm justin timberlake=Su an tam timber gölündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 cenkerdem esprilerinin bir kısmını da bu başlığa sokabiliriz kanımca dingil ve turşu kelimelerini cümle içinde kullan bakiim dingil biz muhiddingillere gittik turşu otur şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 -sana hasanın selamı var +hangi hasan -profithasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 razzRaziel said: Laorx said: günlerden bir gün temel uçağa binmiş... BAK BİLİYOSAN ANLATMICAM KESİN BİLİYOSUN sen istedin temel uçağa binmiş etrafına bakmış ingiliz, alman, japon göremeyince uçaktan inmiş. sırayla açtım sonra aynı sırayla kapatıp sayfadan çıktım. sdsf. ben neden aynısını yaptım peki ? ortak davranış etkisi mi yaratıyor abi bu mesaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 -Bora aradı. -Hangi Bora? -Malbora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sana bi espri patlatıym mı? bom. engin sana selam söyledi? hangi engin. pezevengin. eren sana selam söyledi. hangi eren. seni beceren vs vs -sıcak bastı. -o zaman sıcaga söylede ayagını kaldırsın. -bi adam denize düşmüş ama ölmemiş neden? -tipi kayıkmış. -ıyy ne igrenc espri. - hayır esmeyenpri. -fillerin gözleri neden kırmızıdır? -bilmem neden. -kiraz agacında saklanabilmek icin. -bsg -peki sen kiraz agacın fil gördün mü? -..... yooo. -demekki iyi saklanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 içinizi dökün buraya, ama normal hayatta yapmayın bu esprileri lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pilav üstü döner pilav altı durur mu! bunu ben yapıyorum orcinal çok KOMİX Dİ Mİ EHEHHEHEEEHEHHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 -fillerin gözleri neden kırmızıdır? -bilmem neden. -kiraz agacında saklanabilmek icin. -bsg -peki sen kiraz agacın fil gördün mü? -..... yooo. -demekki iyi saklanıyorlar. bunu çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 toggie said: 4. murat niye intihar etmiş? ilk 3'e giremediği için. bu da hoşmuşşş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
zipzip
mevlana neden devamlı dönermiş?
elinde çifte okey varmış
Sosyal ağlarda paylaş
slickers
Sosyal ağlarda paylaş
Estel_Anorien
-NY Times
Sosyal ağlarda paylaş
KahnX
*hangi cem
-*.kicem *
bunu da hiç duymamıştım öeh
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
+1 ahuahua
Sosyal ağlarda paylaş
Aiko
Sosyal ağlarda paylaş
Cairne
google earth
Sosyal ağlarda paylaş
nutella yerim
hayır kütür kütür girmişler
Sosyal ağlarda paylaş
gecko
kenannn!! ne okuyorsun bakayım?
şey kitap şekerim ?!?
kenan doğulu - eurovizyon şarkısı
Sosyal ağlarda paylaş
Masakari
-Anlatılan: Eee!
-Anlatan:Yolda giderken düşmüş ölmüş
Sosyal ağlarda paylaş
Manve_13
+Hangi sıla?
-gayri safi milli hasıla
Sosyal ağlarda paylaş
Vingthor
direk çok kötü bir espri ya. '4' diyip gülüyorum bazen bide. ama hakkaten en kötüsüdür bence
Sosyal ağlarda paylaş
Abilify
Ahaha güzelmiş.
İ'm justin timberlake=Su an tam timber gölündeyim.
Sosyal ağlarda paylaş
stimpak
dingil ve turşu kelimelerini cümle içinde kullan bakiim
biz muhiddingillere gittik
otur şuraya
Sosyal ağlarda paylaş
Aiko
+hangi hasan
-profithasan
Sosyal ağlarda paylaş
suBzer0
ben neden aynısını yaptım peki ? ortak davranış etkisi mi yaratıyor abi bu mesaj?
Sosyal ağlarda paylaş
ad3m
-Hangi Bora?
-Malbora
Sosyal ağlarda paylaş
Gaap
bom.
engin sana selam söyledi?
hangi engin.
pezevengin.
eren sana selam söyledi.
hangi eren.
seni beceren
vs vs
-sıcak bastı.
-o zaman sıcaga söylede ayagını kaldırsın.
-bi adam denize düşmüş ama ölmemiş neden?
-tipi kayıkmış.
-ıyy ne igrenc espri.
- hayır esmeyenpri.
-fillerin gözleri neden kırmızıdır?
-bilmem neden.
-kiraz agacında saklanabilmek icin.
-bsg
-peki sen kiraz agacın fil gördün mü?
-..... yooo.
-demekki iyi saklanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş
fastreloader