Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hayatımın en soğuk günü falan herhalde. felç oldum sandım. kasılmaktan midem böbreğime yapıştı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kalın giyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 istanbul aşırı soğuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 evet ya kombiyi orta dereceye filan getirdim, (ki şimdiye kadar minimumda yandı) yine de ev ısınmıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Çift kat çorap üstü patik giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben yorgan yastık ve battaniye kullanarak yuva yaptım. Soğuklar geçene kadar içinde yaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 çikolata yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bi de bu havada dizini kırıp oturmak yerine maç falan yapmaya gidenler var onlar da bambaşka sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 izmirde bi soğumadı gitti arkadaş ya atkı takmak istiyorum bere takmak istiyorum haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 1 kilo fındık yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hiç üşümüyorum.balkon veya cam açmadıktan sora :) ki şort tişort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Llama said: izmirde bi soğumadı gitti arkadaş ya atkı takmak istiyorum bere takmak istiyorum haa ben takıyorum yine de önce grip oldum sonra boğazım şişti, takmasam mı lan acaba :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Raincloud said: Ben yorgan yastık ve battaniye kullanarak yuva yaptım. Soğuklar geçene kadar içinde yaşıcam. ahahahahahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hava mükemmel derecede güzel biraz önce bi bardak çay aldım bide sigara yaktım balkonda mükemmel oldu canım starbucksa gidip kramelli cafe latte içmek istedi çok seviyorum soğuk havaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Raincloud said: Ben yorgan yastık ve battaniye kullanarak yuva yaptım. Soğuklar geçene kadar içinde yaşıcam. aynen. laptopu da aldım. bi de hastayım zaten yatağa kapandım resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yuvamın tek eksiği bu http://www.thailabonline.com/MedHealthMart/img/p/64-114-thickbox.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yooo. hiç soğuk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Llama said: izmirde bi soğumadı gitti arkadaş ya atkı takmak istiyorum bere takmak istiyorum haa bıktım artık hep sıcak. bugun biraz soğumuştur, baska sehirler donuyo izmirde artık sogumuştur diye kalın giyindim biraz terledim resmen. Atkı,bere takmak istiyorum, üşümek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Saeros said: ben takıyorum yine de önce grip oldum sonra boğazım şişti, takmasam mı lan acaba :< 2 adım sonra ter basıyor bana ki etrafımda başka takanda olmadımı kendimi bi garip hissediyorum herkez bana bakıyormuş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bella said: bi de bu havada dizini kırıp oturmak yerine maç falan yapmaya gidenler var onlar da bambaşka sdfg aramızdaki kendini bilmezler kendilerini bilsinler, yaktıkları diğer canları da hesaba katsınlar. (kızım sana söylüyorum, fati sen anla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yarın sınavımın olması reva mı ya. bugün 3.5 saatte ulaştım eve. trafikte kitleniyo aşırı soğuk ayaklarımı resmen hissetmedm bi noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 HAYAAAAAAAAT BENİ NEDEN YORUYOSUUUUAAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Alkol alın içiniz ısınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 böyle bir soğuk ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kac derece ki? -18leri gördüm bu sene alemanyada, ölüyodum resmen. hatta artik o kadar soguk olmamasina ragmen sanki kayaga cikarmiscasina giyinip öle cikiyorum kat kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar