Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 selamlar amd 3200+, 2gb ram falan. böyle işte teknolojinin bayağı gerisinde kalmış bir kompiterim var. bugün bi yerden orji windows7 düştü elime. napsam kursam mı? yavaşlar mı makine acaba? nolur ya da. hiç de bilemedim şimdi size sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kur, caizdir. Kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kaldırır derken. yavaşlar mı peki? performansta sorun yaşar mıyım acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ya pc özürlüsü biri olarak söylüyorum.Bunu kurarsam D'de gider dimi :S D'yi silmeden kuramam :S Kurabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kurarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Tamam teşekkürler bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 geçiş olayı varmış bi de korsan xpden geçemem heralde dimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben 1gb makineyle kullanıorum aylardır. çok da rahat. beklediğin hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben de kurayım bari ya. nerden çekicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dartanian said: Ya pc özürlüsü biri olarak söylüyorum.Bunu kurarsam D'de gider dimi :S D'yi silmeden kuramam :S Kurabilir miyim? ben kurdum hiç bişi olmadı. yedeğini aldım kaç saat bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sorunsuz düzgün çalışan versiyonundan bi torrent linki veren (özel mesaj atan) olursa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Black-ice said: geçiş olayı varmış bi de korsan xpden geçemem heralde dimi:D xpden öyle geçiş yok zaten. üstüne kuruyor eskisini de yedekliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şimdi iki sorum var 1- bendeki orjinal XP cd key i ile win 7 upgrade yapabiliyormuyum üstüne para vererek? 2- eğer ki yapamıyorsam ben mevcut xp üstüne win 7 kurarsam bu orjinallik fln onayı yapıyor mu eskisi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 upgrade yapılmıyor xp'den. ikinci soruyu anlamadım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 teşekkürler arklar kurayım ben olmadı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Evet babacum yapıyor, ama orjinal alacaksın yani, çekinmeye lüzum yok di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar