Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 loled. http://www.milliyet.com.tr/magazin-turu/yasam/galerihaber/17.01.2010/1182960/?ver=45 Dolaptan yumurta alıp akını da üstüne başına buladım bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lolwat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Abi.. Ahahaha :D Zaten sevmezdim Zeki Müren'i. Daha bi soğudum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sanat güneşimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 said: 1-2 saat sonra ben değil bunlar sızdı. Ben de onları soyup çıplak bıraktım. Dolaptan yumurta alıp akını da üstüne başına buladım bunların. Ertesi gün uyanınca "Ava giderken avlandık" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dsjklfgkl iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bana biraz "nasılsa yalanlayabilecek yaşayan kimse yok, gölgede kalmıştım sükse yapayım" açıklaması gibi geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 "itiraz edecek gibi oldum, ağzımı burnumu kırdılar" kendisiyle ne kadar barışık bir adammış adnan şenses. yumurta akı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Haberi yapan Savaş Ay, konuşulan Adnan Şenses, suçlanan Zeki Müren, buna inanlara gülebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dreagloth naptın abi yıktın geçtin ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 zeki müren tecavüz timi göndermiş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mission failed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu ne lan asdadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 adnan şenses kankası RTE den cukkaladığı benzin istasyonunda fazla kalmış anlaşılan. kafa bi duman. dedik okadar çekme içine diye ama dinletemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yumurta akı değil bence o yalan haber . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 zeki müren gibi bi sanatçının, hele ki rahmetli olmuş biri bu insan, adının böyle komik birşeyle anılması üzüldüm hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Haber olmak için üretilen fantezilere bak yalnız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ve sonra Zeki Müren kapıyı omzuyla kırar elindeki muştayla döver Adnan'ı... çok mu sıkıldın Adnan ayıptır yaşından utan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Sam said: bana biraz "nasılsa yalanlayabilecek yaşayan kimse yok, gölgede kalmıştım sükse yapayım" açıklaması gibi geldi ama. Yazılmışı varmış hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 zeki mureni timi gonderirken canlandirdim kafamda, komedi filmi gibi oldu. en suslu haliyle oturmus, boynunda kabarik tuylu bisey, gozunde kocaman gunes gozlugu, en kibar haliyle ve duzgun turkcesiyle, adamlara gidin tecavuz edin diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dreagloth said: Haberi yapan Savaş Ay, konuşulan Adnan Şenses, suçlanan Zeki Müren, buna inanlara gülebilirsiniz. +1 adnan sensese yakistiramadim, allean sopari sen kimsin zeki mürene laf atiyosun. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Sam said: bana biraz "nasılsa yalanlayabilecek yaşayan kimse yok, gölgede kalmıştım sükse yapayım" açıklaması gibi geldi ama. eğer öylese biri Adnan Şenses'e "bana neredeyse tecavüz edeceklerdi zor kurtardım " diyerek sükse yapılamayacağını analtmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 holy wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar