Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZEKİ MÜREN TECAVÜZ TİMİ GÖNDERDİ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
loled.

http://www.milliyet.com.tr/magazin-turu/yasam/galerihaber/17.01.2010/1182960/?ver=45

Dolaptan yumurta alıp akını da üstüne başına buladım bunların.
Mesaj tarihi:
said:
1-2 saat sonra ben değil bunlar sızdı. Ben de onları soyup çıplak bıraktım. Dolaptan yumurta alıp akını da üstüne başına buladım bunların. Ertesi gün uyanınca "Ava giderken avlandık" demişler.
Mesaj tarihi:
adnan şenses kankası RTE den cukkaladığı benzin istasyonunda fazla kalmış anlaşılan. kafa bi duman. dedik okadar çekme içine diye ama dinletemedik.
Mesaj tarihi:
zeki mureni timi gonderirken canlandirdim kafamda, komedi filmi gibi oldu. en suslu haliyle oturmus, boynunda kabarik tuylu bisey, gozunde kocaman gunes gozlugu, en kibar haliyle ve duzgun turkcesiyle, adamlara gidin tecavuz edin diyo.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Haberi yapan Savaş Ay, konuşulan Adnan Şenses, suçlanan Zeki Müren, buna inanlara gülebilirsiniz.

+1
adnan sensese yakistiramadim, allean sopari sen kimsin zeki mürene laf atiyosun.
-_-
Mesaj tarihi:
Sam said:

bana biraz "nasılsa yalanlayabilecek yaşayan kimse yok, gölgede kalmıştım sükse yapayım" açıklaması gibi geldi ama.

eğer öylese biri Adnan Şenses'e "bana neredeyse tecavüz edeceklerdi zor kurtardım " diyerek sükse yapılamayacağını analtmalı :D
  • Yeni Oluştur...