Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Vaay adam yere bakan yürek yakan..Sensiz buraların tadı tuzu yok Noyan Paşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konn said: oynarız her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahaha kar yağarsa oynayamam ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 eğer benim yazdığıma ithafen yazdıysan, bacağımda birazcık ağrı var birkaç haftadır, eğer hava soğuk olacaksa yani karlı falan olacaksa maçtan önce iyi ısınamam ve boş yere sakatlanırım falan diye Holy tavsiye etti ve ben de haklı buldum o bakımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aiko said: ahaha kar yağarsa oynayamam ne demek?Oraya eğlenmek için gidiyoruz ortada bir iddia yok. Neden düzgün bir havada rahatça eğlenmek varken buz gibi hava + kaygan zeminde hastalık/sakatlık riski taşıyarak oynayalım ki? Hiç bir iddia yok yani ortada lig maçına çıkmıyoruz hiç birimiz, kasmak anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu arada gelecek adam olura soğuğa rağmen tolga adam getirebileceğini söyledi.. durum kesinleşsinde hele ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konn said: Konn said: oynarız her türlü Kendime kapak yaptım, hasta oldum. Gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ee naptık hava geçen haftadan kötü değil gibi 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Nedir abi şimdi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 olay şu, dün akşam arayıp sahayı iptal ettim ben. cumartesi tipi var gözüküyo haftanın en soğuk günü olacakmış. Haftaya inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu gece avrupa yarın anadolu iptal.. yapmayın maç falan ölmeyin boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yaşasın, KAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 KARI DEDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aslında avantaj tam da bizim elimize geçmişti. yağlı adamlar olarak fit adamları yenicektik soğuğa direncimiz sayesinde, olmadı. kısfmet değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 soğukta güç harcamıyoruz biz koşan adamlar bi kayıyosun f=0.01'den en az 10 metre giderin oluyo zaten sonra kalk devam et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Holy said: olay şu, dün akşam arayıp sahayı iptal ettim ben. cumartesi tipi var gözüküyo haftanın en soğuk günü olacakmış. Haftaya inşallah :) evet abi haftaya yapalım gelicem artık yeter inanılmaz maçım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 allahtan ben çarşamba maçımı yapmıştım bu arada ben kaleciliğe tekrar ısındım amma velakin bu maçları standart hale getirmeden kendime gidip pahalı eldiven almak istemiyorum :P super-k eldivenleri, sizi başarıya ulaştırır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 iptal edılmesı ıyı oldu boş yere sakatlık çıkabılırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Beyler en iyisi 7 kişi gidelim 12şer dakikadan 8 maç yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Anca ısınırız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kaspar said: Beyler en iyisi 7 kişi gidelim 12şer dakikadan 8 maç yapalım. AHA! Yakalandın. Kafa karıştırma kender!!!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ben burdan Paticik ailesi olarak büyük üstad Holy'e bu havada maç yapmak gibi bi gaflete bizleri düşürmediği için teşekkür ettiğimizi iletmek isterim. edit: cümlem devrikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aynen :) Fenerbahçeli ne de olsa, vizyon haliyle geniş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Halkın sağlığı önemli! :) Hava durumu biraz toparlasın haftaya yaparız muhtemelen. Çarşamba gibi meteoroloji'den bilgi aldıktan sonra ararım sahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Pepeleksel Kar Topu v1.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar