dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Nike`ın siyah üzerine fosforlu sarı topunu istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 güzel topmuş. hazır eliniz değmişken bana halı sahaya uygun güzel keseye uygun bir ayakkabı önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 halı saha ayakkabısı değil de dişli multigroundlardan öneririm ben. halı saha ayakkabıları eski kumlara göre dizayn edildiği için zemini iyi kavrayamamaya sebep oluyo. profesyonel çim için olanlar da zemine göre yüksek kalıyo ve bilek burkulmalarına sebep oluyor :) nike'ın multiground modelleri güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oha be ben ondan mı sıksık kayıp düşüyorum yarın bend e yeni ayakkabı alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Yani bu topun peşinden koşturacağız ha..Oh god.. -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ayağıma göre bulsam ben de ayakkabı alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 senin için ancak netten getirtilir :P www.eastbay.com var ayakkabı sitesi olarak bildiğim başka da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 benim ayağıma göre terlik var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 BabacumMostors said: oha be ben ondan mı sıksık kayıp düşüyorum yarın bend e yeni ayakkabı alayım bari Senin denge sorunun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 geliriz. Gatadan pembeyi alinca, o gazla feci oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dreagloth said: BabacumMostors said: oha be ben ondan mı sıksık kayıp düşüyorum yarın bend e yeni ayakkabı alayım bari Senin denge sorunun var. Abi böyle de pat diye söylenmez ki çocuğa.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kuzenimin masasından düştüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 masasından? ne işin vardı masanın üstünde diyecektim ki, vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oynarız her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bitch_of_bat gelicek mi acaba bu hafta? gelmezse çok değişik şeyler olacak... bekle beni öncü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yer varmı bende oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 giderek 28 kişiyi tamamlıcaz. yer bol bol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 halı saha mı oynuoruz amerikan futbolu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yer var sen gel. amaç 4 takım çıkartmak, o bakımdan 28 kişiye tamamlamaya çalışıyoruz. Holy said: http://www.artispor.net/urun/ff705b8fe0b0e7a502dd35ec96eda5ef/NIKE-T90-Hg-Acuto-Futbol-Topu şu topu almayı planlıyorum, eminönünden alıcam tabi burdan daha ucuza da alabilirim sanırım. başka fikri olan var mı? bu top antreman topu mu? eğer antreman topu alacaksak, benim fikrim adidas almamızdan yana. ben 2 sene önce falan yıldızlı olan toptan almıştım çok güzeldi ve fiyatı da 32 lira gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Beyler bu halısaha organizasyonu büyüdükçe bütçe de büyümeli.Aksiyonlar artmalı.. Maç fotoğrafları,puan durumları,istatistikler vs hayalgücünün sınırlarını zorlayın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi yıldızlı değerlendirme yaptığımız günlere dönmeyelim. pis kavga çıkıyodu bak, vardır hatırlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ayın haklarını ihaleye açalım? ben 8 dal kısa malbuşla açılışı yapıyorum min bid 5 dal malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 her hafta iki, dört takım vs. çıkarabilirsek sabit takımlar kurup sabit takımlarla mücadele edebiliriz. bu hafta 28 kişi çıksın hele bi ondan sonra olaylar şekillenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 nası bi organizasyon bu anlamadım 28 kişi napıcaz toplanıp? ( sadece son sayfayı okudum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Abi oku o zaman bütün topic i neden okumamak için diretiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar