sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Masquerade said: nfs2 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nidforsipidiki. çoğumuzun o kelimeyi öğrendiği oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aynen ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Dynun said: of of of nil bunları okuyunca tavan yapıcak.. ahuahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bence topic silinsin hatta canda bişey yazmasın teşekkür falan etmesin.İçten içe üzülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yavrum nil ya dün ehliyet sınavına çalışmadı sana almanca anlattı bilemiyorum artık nasıl teşekkür edersin =) nil süperdir ya canım benim ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kız süper olaya imza atmış yalnız. babba adammış.. tam bir yaşar usta.. helal olsun.. hoca puan vermezse hocaya "bu da mı gol değil be.." diye ağla bence.. peh bizim zamanımızda yok öle msn falan.. üni'de bi almanca dersi almıştım kolay diye. finalinde koçaklı sırayı garç gurç sınavdan hemen önce yürüte yürüte iki kızın arasına sokuvermiştim. ondan sonra da "valla ben bakıcam. kalıyorum ne de olsa. beğenmiyorsanız hocaya söyleyin. olmadı zaten atılıyorum okuldan" yalanını söyleyip bayağı bi güzel kopyalamıştım kağıtlarını.. her sınıftan çıkışında fotkopi makinemi çalıştırmamada bana göz yuman asistana da sevgilerimi sunarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Asıl nil gelsin logları koysun geberirsiniz gülmekten.Şöyle satırlar var. can:schliessen nil:kapamak can:vercem sana can:lustig nil:neşeli nil:balli pic. can:ausmachen -...... diye gidiyo ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kimse heryerinden opuyorum nil dememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bella said: yavrum nil ya dün ehliyet sınavına çalışmadı sana almanca anlattı bilemiyorum artık nasıl teşekkür edersin =) nil süperdir ya canım benim ^_^_^_^ valla ne yapsam boş gidip vermem lazım denk olması için :D tabi bişeyler düşünürüz artık şş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sipeyskeyk said: Asıl nil gelsin logları koysun geberirsiniz gülmekten.Şöyle satırlar var. can:schliessen nil:kapamak can:vercem sana can:lustig nil:neşeli nil:balli pic. can:ausmachen -...... diye gidiyo ahahahahah ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Helal olsun valla. Kıza acayip borçlanmışsın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Başlıktaki Nil'i bilmem ama asıl Nil, Serdar Erener ile evleniyormuş, düğün günü çadır direkleri gönderden yarıya indirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Temizinden bi çanta olsun, ayakkabı olsun artık alıver kıza... Yap bi abilik, yap bi delikanlılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Jahrein said: Nil'in almancası benimkine basar. Kesin bi 90 falan alırsın (tüm soruları Nil yaptıysa tabi). valla forumdan gördüğüm nil sana her türlü basar abi. bu arada süper bi kız. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sabah anlatiyordu, su an sinav yapiyorum, ama turkiyeden telekonferansla ben de Abaev demistim tam olarak. Umarim gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nil kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 balon said: Helal team vi lav nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hocana mail attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ayrıca nil iğrenç bir insan teyzemi öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 İşte Nil'i bu yüzden sübüyoruz. Kendisi şahane bir kişiliks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çok efsane bir hareket gelmiş nil'den. bu feature nı bilsem vaktiyle almancadan kalmazdım lisede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hel@l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nil finansal muhasebe biliyor musun ?:(:(:(88888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 işte iyiliksever insanın hali başka değeri bilinmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar