Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Allah böyle kızları başımızdan eksik etmesin , helal team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yok abi telefondan açtım msn asistan yerinden kalktıkça yok ettim telefonu zaten çok az dolaştı. Msn den yetiştirmek harbiden baya zor oldu ama karşında instant cevap veren biri olunca yapıyosun.Konuları söyledim de 2 tane kompozisyon yazdı 50 şer kelimelik onun dışında yığınla kelime sordum bokunu çıkarttım yani resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hocan bu durumu çakmadıysa yanında Almanca profesörü ile sınava girsende aynı şey olurmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sınav notun açıklansında ondan sonra tebrik edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 işte şansım o final olduğu için hocam yok random bir asistan/gözetmen geliyor arada böyle piyango oluyor, gerçi benimki çifte piyango oldu.Vize olsa hayatta yapamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Fistan said: sınav notun açıklansında ondan sonra tebrik edelim evet dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım bi kaza olabilir :) olsun ama kalsam bile yarışmak güzeldi çok klas maç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sonra tekrar topic açma ulan nil 3 tane almanca sorusunu yapamadın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahahahahaha yanımda oturan kız nasıl kıl oldu anlatamam başta kağıdını falan saklıyodu, benim olayı görünce arada bakarken yakaladım hiç yüz vermedim asldjaslkdjaskld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aynen o domuz suratlı kız sınavın sonunda doğru bir anda silgin yok galiba ortaya koyuyorum istediğin zaman alabilirsin diyodu ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya hepsi yanlıssa sınavdan 20falan alırsan :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 meğersem nil almanca bilmiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 imkansız en kötü 70 alırım o da kalma ihtimali doğurur.Bakalım KISFMET elimizden geleni yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sipeyskeyk said: imkansız en kötü 70 alırım o da kalma ihtimali doğurur.Bakalım KISFMET elimizden geleni yaptık. sıkaj nil yapmış sende konmuşsun işte beleşçi senii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 zamanı geldiginde cv'ne "almanya biliyorum" yazma hatasını yapma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tebrikler nile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sipeyskeyk said: o domuz suratlı kız aboo nasıl kin birikmiş hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nil dikkatsizlik yaparsa ona gülerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ooo helal nil, çok şukela bi insansın sen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nil cidden çok iyi bi insan bence. pek muhabbetim, samimyetim yok ama, genel olarak belli oluyor konuşma tarzından bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Aynen öyle.Sırf bu olay için demiyorum önceden de söylediğim birşey, süper bir insan Nil her açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kangracıleyşıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dasaaa said: kangracıleyşıns you have won the race ! HANGİ OYUN ÇABUK SÖYLEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nfs2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bende tebrik ediyorum nili.Tebrikler nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 of of of nil bunları okuyunca tavan yapıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar