di Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ahahahaha di'yi sevmiyorum diyor, kimsin diyorum, "login olmaya usenince bununla yaziyorum" diye cevap veriyor. forgiver'im desen, ben de seni datlim dicektim kapanicakti olay. ikisiyle de yazamiyorsun simdi. mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben zaten onu sevmiyordum iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://hzero.files.wordpress.com/2009/06/banhammer2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 affedilenler affedenleri asla affetmezler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://www.snorgtees.com/images/ElephantsNeverForgive_Fullpic_1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://www.evilavatar.com/forums/images/evil/banhammer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 başıma birşey gelmiyecekse diyi sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lol yine geldi. humeynici kiz edalariyla hem de. giderek bozuluyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ne kek mişsin di ya, forgiver değilim onuda sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yau kimsen kimsin. Kilimcinin kor oglusun/kizisin hic farketmez. Konuya bu kadar celallenip gidip fake aldigina gore ayni tipte birisin. Ha forgiver ha sen. Ayni bokun mavisi derler ya. O hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gayipten gelen ses forgiver değil.ben tanırım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 diyi sevmiyorum dedin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bende seni seviyorum "di" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 di said: Yau kimsen kimsin. Kilimcinin kor oglusun/kizisin hic farketmez. Konuya bu kadar celallenip gidip fake aldigina gore ayni tipte birisin. Ha forgiver ha sen. Ayni bokun mavisi derler ya. O hesap.olum makara yapıyoruz ya hey allahım , feyk falanda değilim banlandım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gayipten gelen ses, gayipe geri donsun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tayyipten gelen ses >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gayip ne ya gaip o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben sevmiyorum di'yi noluyo yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adresini veriyosun, beş arkadaş gelip dövüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 başıma bir iş gelmeyecekse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gelirse gelsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Forgiver'ın attığını düşünüyosan forgivera öm atarsın, başkasının attığını düşünüyorsan ona mail atarsın. BU ADAM BÖYLE BÖYLE Bİ HERİF, BÖYLE YANCI BÖYLE PEŞKEŞ ÇEKİYOR diye herkese niye reklam ettiğini anlamıyorum. Bi de niye kural dışı topicler benim bölümüme geliyor inatla onu da anlamıyorum, kitleyin bırakın ya ben mi uğraşıcam gece gece. Kitlemiyorum yiyiniz birbirinizi. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Drama var dediler geldik fos çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Devokai said: adresini veriyosun, beş arkadaş gelip dövüyoruz hoşnudiye mh. vural sk. eldem apt no10, eskişehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar