7thBreath Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 26'sı sabahı lys sos2 var hay ak, neyse 25ine gidemeyiz ama 26-27 giderim inş ilk gün slayer veya megadeth'i kaçırmam. Ayrıca saha içi > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 lys tarihleri tam ne zaman ki ona göre ayarlamam lazım benimde of hafta içi olsun şu sınavlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bilet stokları hakkında bilgisi olan varmı biletsiz kalmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bugun sabah bi arkadasım 200 küsuruncu sahne önünü almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hmm ne kadar totalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Alice in Chains'i o kadar altlara koyan, daha dogrusu, ustune 72 fontla Rammstein yazan adam, bir sonraki Rammstein klibinde oynamayi hakediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yazı fontları headlinerların büyük diye biliyorum normal yani büyük olması ha bana sorsan 3 saat rammstein dinlemek yerine 3 parça aic dinlemeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ilk gün sadece rammstein olsun bende fazla bişi kaçırmamış olayım fadgzd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 öss hedesi? eheh bence de rammstein olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi yanlız kombine bilet filan çarşı gelir kesin ha ahaha çarşı metale karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 26'sında lys 3 var sözelciler ve eşitağırlıklar gircek, 27 sinde fen bilimleri lys4 var zsfzgj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 daha iyi az velet olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bizim finaller kesin bu tarihleri kapsiyordur. Gene yalan olcak güzelim festival ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 axedice ve ben saha içinden aldık biletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sınavı olupta üzülenler için söylüyorum : ben o sıra askerde olacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Oha ayı gibiymiş bu. Yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tnkt said: sınavı olupta üzülenler için söylüyorum : ben o sıra askerde olacağım... asker kaçağı olurum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 biletler bitecek diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Penthesilea said: Alice in Chains'i o kadar altlara koyan, daha dogrusu, ustune 72 fontla Rammstein yazan adam, bir sonraki Rammstein klibinde oynamayi hakediyor bence. cidden çok ayıp gitmişler hayko manga gibi grupların yanına yazmışlar, biletix'de ismi bile görünmüyo festival resmi altında şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ahahah hakkaten, yazıktır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 rammstein'ın o kadar baba grup arasında headliner'lardan biri olması da ayrı bir konu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 rammstein'a niye şaşırıyorsunuz ki, rammstein ı dinleyen kitle alice in chainsden falan çok daha fazladır türkiyede şuanda. Organizatörler kazanacağı paraya bakıyordur herhalde müzikaliteye, grupların insan gönlündeki yerine değil. öyle değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sahne önü bilet bitecek daha final tarihlerimi öğrenemedim ulan şu kaçarmı ya dokuz eylül abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Beşiktaş yönetimi stad yıkımını bedavayamı getirmeye çalışıyor ? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Romanyanın sonisphere'i de bizimle aynı tarihmiş, adamlara üzüldüm ama Iron Maiden oraya giderse o tarihte kahvemi Bükreş'te içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar