J'eon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Ohannes diyorum, yürür ya bu yazı, daha iyi özetlenemezdi heralde. Bu arada Foma nın şarkının tekine "arkadaşlar aranızda taraf (başka bişi de olabilir o tarz bişi) gazetesinden olan var mı" diye sorup zaten daha yeni dolmakta olan stadı yarıp, akabinde ki şarkıda ana avrat yobaz bilimum gazeteye sövmesi bizi bizden aldı hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 turbanlı abla vardı bi tane sanırım o olabilir vakit gazetesinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 öyle böyle değil ya, ön taraflarda çok ilginç şeyler oldu. bi kenara not almıştım kağıdı bulamıyorum. Mesela demaio çıktı işte türkçe konuşmaya başladı, şöyle arkadan sağdan bi denyo haykırdı: "özet geç piç" diye. Alakasız bir güldüm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mithr said: turbanlı abla vardı bi tane sanırım o olabilir vakit gazetesinden :D o iranlı tayfadan çocuğunu getirmişti J'eon said: öyle böyle değil ya, ön taraflarda çok ilginç şeyler oldu. bi kenara not almıştım kağıdı bulamıyorum. Mesela demaio çıktı işte türkçe konuşmaya başladı, şöyle arkadan sağdan bi denyo haykırdı: "özet geç piç" diye. Alakasız bir güldüm falan. sahne içinde sol tarafta inci s.ker pankartı açıldı incici tayfada ordaydı hatta slayer da 5-6 kişi barikatı aşmaya çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ben Rammstein etkisinden halen kurtulamıyorum varmı aynı durumda olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yok, ichhabkeinelust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 var adam ne bicim yandi oyle ya hausdhasd fena oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 goldbären said: tavuk yemler gibi pena dağıtıyolar yahu ahahah aynı şeyi ben de düşündüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Wer wartet mit Besonnenheit Der wird belohnt zur rechten Zeit Nun, das Warten hat ein Ende Leiht euer Ohr einer Legende. Ramm-Stein! Manche führen, manche folgen Herz und Seele, Hand in Hand Vorwärts, vorwärts, bleibt nicht stehen! Sinn und Form bekommen Verstand. Wenn die Freude traurig macht keine Sterne in der Nacht. Bist du einsam, und allein Wir sind hier, schalte ein... Ramm-Stein! Manche führen, manche folgen Böse Miene gutes Spiel. Fressen und gefressen werden, Wir nehmen wenig, geben viel. Wenn ihr keine Antwort wisst Richtig ist, was richtig ist Bist du traurig, und allein Wir sind zurück, schalte ein... Ramm-Stein! Ein Weg, Ein Ziel Ein Motiv Ramm-Stein! Eine Richtung Ein Gefühl Aus Fleisch und Blut, Ein Kollektiv. Wer wartet mit Besonnenheit Der wird belohnt zur rechten Zeit Nun, das Warten hat ein Ende Leiht euer Ohr einer Legende. AMA Özellikle :) Ein Weg, Ein Ziel Ein Motiv Ramm-Stein! Eine Richtung Ein Gefühl Aus Fleisch und Blut, Ein Kollektiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 HaciYatmaz said: konuldu mu resim:D http://img810.imageshack.us/img810/2825/kebap.jpg aslında çok masumlar edit: bu arada bende hala etkisindeyim. dağıldı hayatım bi anda haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 goldbären said: proggorp said: proggorp said: birazdan yola çıkıyorum pazar günü için. bakalım neler olacak. öyle şeyler oldu ki tahmin edemezsin geçmişteki ben. aabi yalnız gittim hatunla döndüm eve :D gibi olmuş. hahahaha hakkaten öyle olmuş ama yok abi ayı gibi sabah altıda gittim inönüye, şu an amele yanığıyla ve boyun ağrısıyla evde oturuyorum, annem elma getiriyor falan. ama yine de çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bunuda kaçırdık. Hemde 4ü bir arada olacak şey değil! Ama DVD'si filan çıkarsa alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 CthuLhu said: Seneye de bi maiden'la gelsin sonisphere Oda olsa inönü haritadan silinirdi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sırasıyla 25 - 26 - 27 haziran günlerinde çektiğim fotoğraflar. yaklaşık 700 tanelerdi, elimden geldiğince düzgün sıraya dizmeye çalıştım ve iyi fotoğrafları seçtim. videolar yakında; 25 haziran fotoğrafları : http://www.facebook.com/album.php?aid=189140&id=604602457&ref=mf 26 haziran fotoğrafları : http://www.facebook.com/album.php?aid=189149&id=604602457&ref=mf 27 haziran fotoğrafları : http://www.facebook.com/album.php?aid=189158&id=604602457&ref=mf göremiyorsanız arkadaş olarak ekleyebilirsiniz pek tabi, ama public olması lazım benim profilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 içeriğe ulaşılmıyor diyo profilinin açık olması şart değil albümleri özel olarak ayarlayabiliyosun şu albümü herkes görsün bunu sadece arkadaşlar öbürünü de arkadaşlar ve arkadaşlarımın arkadaşları diye kurcala azcık bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 seneye bon jovi , iron maiden kesin ve pearl jam yada slipknot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Abi rammstein neden bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bella said: seneye bon jovi , iron maiden kesin ve pearl jam yada slipknot. ironmaiden'ı bilmemde slipknot sonrası stadın tadilata ihtiyacı olabilir. ama bu seneki festival için kültür başkenti olayından para yardımı alınmadı mı? ne bilyim logosu filan vardı çünkü orda. kesin bi' yardım alınmıştır. seneye sağlam sponsor lazım bu arada buda benzin'in sonunda yanan elaman; telefonla bu kadar oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bella said: seneye bon jovi , iron maiden kesin ve pearl jam yada slipknot. PJ! @BiTcH_oFBaT maidendan sonra geriye bişey kalır mı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 albümler private'mış, public biliyordum ben. şimdi görebiliyor olmanız lazım resimleri. 25 haziran fotoğrafları : http://www.facebook.com/album.php?aid=189140&id=604602457&ref=mf 26 haziran fotoğrafları : http://www.facebook.com/album.php?aid=189149&id=604602457&ref=mf 27 haziran fotoğrafları : http://www.facebook.com/album.php?aid=189158&id=604602457&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konserden sonra 5.gün halen daha kendimi alman gibi hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 iron maiden metallica manowar ve megadeath olursa ayni gunde evren kabul etmeyeblir paradox felan olusur yane dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 deno sen "daha dün annemizin" coveri koyan mıydın? parçaya yorum yapmayıp fotonu trollemişti herkes. ama gönül vermişsin harbi metalcisin :) güzel güzel dizmişsin albümleri, çekmişsin tüm detayları, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fotoların hepsine sıradan baktım da, dave mustaine fotolarında bişey dikkatimi çekti; sesinden yakındığımız grupların dandik olmsının sebebi, koskoca stadyum festivalinde AMFİ ÖNÜNE MİKROFON KOYMAK şeklinde ses almalarından mı kaynaklanıyor? yoksa metalika da öyle yaptı da olay tonmeisterde mi bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bleeding olması lazım o cover'ı yapanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar