Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Murat Tümer'den haber aldım, Foma kesinleşen ilk türk grup olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 metallicayi canli izledim iron maidenda gelsin cocugumun bibregini satar giderim cok uzuluyoruj adamlari canli izleyemedim diye ama festival olmasin ya adam gibi konser olsun satdda yanda oturup adam gibi izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 acil metclub'a üye olmam lazım. bu sefer meet & greet'e giricem inanıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Jamesin ve larsın para tutkusu yüzünden dandirik bi kulübe üye olmak bile paralı ondan olmuyorum ben . Yoksa jamesle bi resmim olsun diye çocuğumu keserim . Ama malesef adamlar doymuyor bir türlü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çocuğunu kesiyorsan 65 doları da veriver yahu. ben james başta olmak üzere grup üyelerine şöyle babacan bir şekilde sarılayım o bile ölene kadar götürür beni, fotoğrafı falan geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 65 dolar verip içinde patlamasıda var be usta . Adam her 65 dolar vereni kucaklıcam dese 165 veriyim beni 2 kere kucaklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 her para veren sarılıyo mu ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ee orası öyle. da bu sayısal loto oynamayıp kazanıyım demek gibi bir şey oluyor o zaman. ama türkiyeden çok fazla metclub üyesi yok diye biliyorum, orionturk.com'da takip ediyordum uzun zamandır. 2008 konserinde de meet & greet'e seçilenlerin nerdeyse tamamı oriontürk'dendi. var o sitede bir keramet. ha bir de, 65 dolar verince 1 sene boyunca metallica.com'dan evine gelen hediyeler, fırsatlar, çekilişler de cabası meet and greet şansının yanında. reklamlar bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 BonePART said: adam gibi konser olsun stadda yanda oturup adam gibi izleyelim abi iron maiden gelcek ve sen oturup mu izlicen oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yalnız şu an yukarıyı okudum ve bende bone'a alıntı yapıp bunu söyleyecektim. adam efendi yahu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Festival Perşembe günü saat 11:00'de basın toplantısı ile açıklanacaktır. Ayrıca festivalin biletleri de Cuma günü basın toplantısı ardından satışa çıkacak. Tüm bilgiler özel hazırlanan Biletix sayfasında bulunacak merak etmeyin. Herkes rahatlıkla izleyebilecek festivali. facebook sayfasında böyle bi mesaj yayınldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Maiden yalan oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yalnız fake o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 DeadSkinMask said: Festival Perşembe günü saat 11:00'de basın toplantısı ile açıklanacaktır. Ayrıca festivalin biletleri de Cuma günü basın toplantısı ardından satışa çıkacak. Tüm bilgiler özel hazırlanan Biletix sayfasında bulunacak merak etmeyin. Herkes rahatlıkla izleyebilecek festivali. facebook sayfasında böyle bi mesaj yayınldılar. hazır bekliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konser alanı nasıl olacak acaba. İçeri su yiyecek falan sokmamıza izin verirler inşallah standart stadyum konseri olursa kaldıramaz kimse herhalde aksiyonu, gasp masp olur =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 metallica konserinde yasaktı ve fiyatlar kazıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ulen damağım kurumuştu o konserde de bir süre sonra pes edip kenara çekilmiştim sahaiçinde :( allah kimseyi susuz bırakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çok kötüydü yalnız bardak su vardı tek ve o kalabalıktan çıkıp alman imkansızdı hadi pet olsa alırsın elinde tutarsın içersin sonra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oha o afiş doğru olsa volbeat de çıksa negzel olur lan.. Dio falan da yazıyo =) http://www.facebook.com/group.php?gid=333314385977&v=info şöyle bir grup var bilmiyorum fake midir değil midir ama saha içi çoook ucuz burda yazana göre.. anında alırım biletler 5 günde biter falan o derece ayrıca metallica.com'dan açıklama geldi konserin istanbul park'ta tyapılacağına dair. http://www.metallica.com/index.asp?item=603027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Yarın bilet alımları http://tr.sonispherefestivals.com/ dan olacakmış dio. Doğrumudur ki acabağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ulan! Askerde olacam! ama ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Hass... ManowaR geliyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çadır filan olmucakmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar