Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere [ Metallica - Rammstein - Slayer]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
metallicayi canli izledim
iron maidenda gelsin
cocugumun bibregini satar giderim
cok uzuluyoruj adamlari canli izleyemedim diye

ama festival olmasin ya
adam gibi konser olsun satdda yanda oturup adam gibi izleyelim
Mesaj tarihi:
Jamesin ve larsın para tutkusu yüzünden dandirik bi kulübe üye olmak bile paralı ondan olmuyorum ben . Yoksa jamesle bi resmim olsun diye çocuğumu keserim . Ama malesef adamlar doymuyor bir türlü sdf
Mesaj tarihi:
çocuğunu kesiyorsan 65 doları da veriver yahu. ben james başta olmak üzere grup üyelerine şöyle babacan bir şekilde sarılayım o bile ölene kadar götürür beni, fotoğrafı falan geçtim.
Mesaj tarihi:
ee orası öyle. da bu sayısal loto oynamayıp kazanıyım demek gibi bir şey oluyor o zaman. ama türkiyeden çok fazla metclub üyesi yok diye biliyorum, orionturk.com'da takip ediyordum uzun zamandır. 2008 konserinde de meet & greet'e seçilenlerin nerdeyse tamamı oriontürk'dendi. var o sitede bir keramet.

ha bir de, 65 dolar verince 1 sene boyunca metallica.com'dan evine gelen hediyeler, fırsatlar, çekilişler de cabası meet and greet şansının yanında.

reklamlar bitti.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Festival Perşembe günü saat 11:00'de basın toplantısı ile açıklanacaktır. Ayrıca festivalin biletleri de Cuma günü basın toplantısı ardından satışa çıkacak. Tüm bilgiler özel hazırlanan Biletix sayfasında bulunacak merak etmeyin. Herkes rahatlıkla izleyebilecek festivali.

facebook sayfasında böyle bi mesaj yayınldılar.
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

Festival Perşembe günü saat 11:00'de basın toplantısı ile açıklanacaktır. Ayrıca festivalin biletleri de Cuma günü basın toplantısı ardından satışa çıkacak. Tüm bilgiler özel hazırlanan Biletix sayfasında bulunacak merak etmeyin. Herkes rahatlıkla izleyebilecek festivali.

facebook sayfasında böyle bi mesaj yayınldılar.

hazır bekliyorum şu an.
Mesaj tarihi:
Konser alanı nasıl olacak acaba. İçeri su yiyecek falan sokmamıza izin verirler inşallah standart stadyum konseri olursa kaldıramaz kimse herhalde aksiyonu, gasp masp olur =p
Mesaj tarihi:
oha o afiş doğru olsa volbeat de çıksa negzel olur lan..
Dio falan da yazıyo =)

http://www.facebook.com/group.php?gid=333314385977&v=info şöyle bir grup var bilmiyorum fake midir değil midir ama saha içi çoook ucuz burda yazana göre.. anında alırım biletler 5 günde biter falan o derece

ayrıca metallica.com'dan açıklama geldi konserin istanbul park'ta tyapılacağına dair.

http://www.metallica.com/index.asp?item=603027
  • Yeni Oluştur...