Mithr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dahada kötü oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 jamese dedim gitarını akord edim abi diye .istemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi jamesin sesi iyice zayıflamış çok üzülüyorum bu hallerine canlı konseri varmış isteyene link atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bence o konserin seslerinde bi problem var, yoksa cidden adamın sesi gitmiş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 öyledir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 afiş değişmiş sonunda http://tr.sonispherefestivals.com/wp-content/uploads/2010/06/snspweb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 şu an biletix 4 kategoriyi açık gösteriyor oralarda açık olan yerler böyle satılan yerlerin en gerisi en tepesi falan mı acaba? biz hala alamadık arkadaşla bilet 2 kişi alacaz ama siz hangi kısmı önerirsiniz ? stadı iyi bilen gitmiş görmüş birilerini tribün tavsiyesi yapabilir mi pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Böyle bir konserde oturulmaz, o kadar diyeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bende kararsızdım şimdi kapalı üstten yani 3. kategoriden alıyorum bileti diğerlerini kaçırdık böylesini yaparız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 aente said: şu an biletix 4 kategoriyi açık gösteriyor oralarda açık olan yerler böyle satılan yerlerin en gerisi en tepesi falan mı acaba? biz hala alamadık arkadaşla bilet 2 kişi alacaz ama siz hangi kısmı önerirsiniz ? stadı iyi bilen gitmiş görmüş birilerini tribün tavsiyesi yapabilir mi pliz ben baktimda az once hatta elimdeki dorduncu kategorileri satiyim 1inci kategori aliyim diyodum en en en arka lan hic bi anlami yok yane 110 liraya benim aldigim 4 uncu kategorden 10 metre ilerde bu arada abi saha ici ben metallicaya gittim gerek yok hemde hiiic gerek yok yaim 17 18 se eyvallahda 3 gun ayaklar nal olur dikilmekten efendi gibi istedigim konsere 15 dakka kala gider dinler cikarim on grup bile dinlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bugün gittim biletimi aldım. i'm ready to die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 VIP biletin olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 burdan kimler gidiyor bu arada ? ben hala yancı bir arkadaş arıyorum kendime herkes satışlarda kuzenler saha içi kombine çekti zaten daha çıktıgı hafta bir başıma kaldım param var huzurum yok hala alamadım bilet, benle gelebilecek insanlar da sadece ya 1. ya 3. güne gidiyor bi tutturamadım ortasını, kombin olalım canlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sahne önü kombinem var, her kafadan patiyle sıcak buluşmalara açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben tribünlere oynuyorum ya :( snıff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben sadece cuma günü için sahne önü aldım. that's all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 neyse yarın kombine inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 arkadaşım sahne önü kombine satıyor. benim üzerimden ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 içeriye yiyecek-içecek sokma olayını nasıl yapmayı planlıyorsunuz? ben bel çantası alsam mı diye düşünüyorum daha önce gittiğim festivallerde kullananların rahat ettiğini gördüm, sırt çantasıyla olmaz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 içerde mutlaka satarlar abi.bira falanda olur sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 satıyorlarda uçuk fiyatlara geçen met konserinde köfte ekmek alayım dedim yarım ekmeğe 4 tane yeşil köfteyi 6 liradan satmışlardı bu arada ekmeğin içinde sadece köfte vardı,aynı şekilde birayıda abuk subuk fiyatlara satıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben 3 gün boyunca her sabah 12.00 - 13.00 gibi stadın oraya gitmeyi planlıyorum. erkenden en sahnenin en önünde yerimi kapızlicam. yanımda küçük bir çanta götürmeyi düşünüyorum, içine soğuk su, şu hazır satılan vakumlanmış sandviçlerden, cola falan doldurucam doldurabildiğim kadar. yerimi bırakmaya hiç niyetim yok, sahne önü almışken gerçekten ön olsun istiyorum. tuvalet işini de çözebilirsem tamamdır lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bez verelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 -Deno- said: tuvalet işini de çözebilirsem tamamdır lol. boş kola şişeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Sabah mesajla uyandım sonisphere sahaiçi bilet 250 TL diye arkadaş atmış. Sahaiçi normalde ne kadardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar