Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 son gün çılgın olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ya 27 cidden çılgın olmuş. biletix'e baktım şimdi, program yazmıyor. nerden buldun programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 çılgın mı, son resmen sparta olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eğer böyleyse çok güzel. rammstein ve stone sour aynı gün yihuu 26 sında arkadaşın düğünü var zaten denk gelmez halen işallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 evlilik mi kaldı yahu, sene 2010. Max evli kalma süresi 3 yıl, mahkemeye gidersin salla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 http://tr.sonispherefestivals.com/bilgi/program/ hala belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 zaten yukarıdaki post muhtemel programı yazıyor, kesinleşmedi henüz o. muhtemelen ona benzer bir şey olacak ama, pazar günü mesela kesin big four'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 -Deno- said: zaten yukarıdaki post muhtemel programı yazıyor, kesinleşmedi henüz o. muhtemelen ona benzer bir şey olacak ama, pazar günü mesela kesin big four'dur. banada öyle geliyor big four heralde aynı günde sahne alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 said: 27 haziran; metallica, slayer, megadeth, anthrax, heaven and hell bu grupları arka arkaya dinleyecek olmayı kafam hâla almıyor yahu :D sıralama da böyle mi olacak acaba? ben kestiremiyorum mesela bir megadeth ile slayer arasındaki 'reputasyon' farkını. Antrax için de öyle keza, hatta heaven and hell de öyle ama o toplama grup sayılır gene... Megadeth'i falan gündüz vakti izlemeyiz umarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Eğer o gerçekse muhtemel sıralama Heaven and Hell - Anthrax - Slayer - Megadeth - Metallica şeklinde olur. Yani Megadeth ve Metallica en son çıkan gruplar olur kesin. Ama düşününce, eğer diğer 3 grubu gündüz vakti izleyeceksek o grupların Cumartesiye alınması daha iyi olabilir. Birde ölürsün yani Pazar günü, arka arkaya böyle 5 grup çıkacak. 2. gruptan ses mes kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 heaven and hell ne ya kim sallar heaven and helli manowar war rammstein war bana kalsa antraxida almam da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 heaven & hell e kurban olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 BonePART said: heaven and hell ne ya kim sallar heaven and helli manowar war rammstein war bana kalsa antraxida almam da neyse heaven and hell ne ya mı ? şaka mı bu ? tony iommi, geezer butler, ronnie james dio.. bu isimleri daha önce duydun mu ? black sabbath diye bir müzik grubu duydun mu ? hani bu müziğin herşeyin başlangıcı ? bu müziğin tanrısı bir nevi ? önce otur bir sabbath'ı öğren sonra da git kendine bi çay koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Dio sana bi horned hand yaparsa görürsün. Gerçi onu da duymamış olabilirsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 rikuem ağır konuştuuuuu. bone'dan ne cevap gelecekkksss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 BonePART said: heaven and hell ne ya kim sallar heaven and helli manowar war rammstein war bana kalsa antraxida almam da neyse berkay senin ağzına tüküriiim DAS "heaven and hell" ne ya dedin bittin artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 stone sour var. corey taylor geliyor. GRAOOAAH ramştayn geliyor. hala insanlar manowar falan diyor. osbirmetallik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Helikopterden felan izlenmiyor mu bu ya. Dünya gözüyle metallica görmek için pis pis herifleri koklamasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben seni fırlatıp tutarım geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ne zaman bu? belki yetişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Vingthor said: ben seni fırlatıp tutarım geri Tutcan ama söz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 işte o gün fırlatıp tutucam ama sırayla fırlatiym ikinizi aynı anda atarım ama tutamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 barbu said: ne zaman bu? belki yetişirim 25 27 haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Tek günlük alıyorum ya, temiz zaten 3 gun çok yorar adamı. İşin kötüsü gene gelecek pis kokan şişman metalciler =) :p ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://bg.sonispherefestivals.com/ bg-Sofia ya gelmeyi düşünen olursa alabilirim biletini. Bulgaristanda ilk defa bu kadar büyük bir fest. e gidecez,bakalım nasıl olcak ortam :)-D Sahne önü yaklaşık 200 ytl. FRONT OF STAGE - 179 BGN Price 179,00 BGN Кат. 2 STANDING - 119 BGN Price 119,00 BGN Кат. 3 SEATED - 89 BGN Price 89,00 BGN Кат. 4 SEATED - 119 BGN Price 119,00 BGN Кат. 5 SEATED - 129 BGN Price 129,00 BGN Кат. 6 SEATED - 139 BGN Price 139,00 BGN Burada Sofia stadyum-2008.Metallica http://www.youtube.com/watch?v=7tTfE4hfozI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar