PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 vaperon said: O sorun bs playerin overlay kullanmak istemesinden meydana geliyor. Codecleri kurduktan sonra BS playeri aç. Açtıktan sonra tercihlerden görüntü sekmesine gel. Ekranda sağ üstte Görüntü Hareketlendirmesi'ne tıkla. Orada Hareketlendirme modunu Dahili Hareketlendirici Direct Draw yüzeyin'e getir. Profit? profit (tu) tek bir olay kaldı. önceden siyah gösterdiği görüntüleri şu an açık gri falan gösteriyor bs player. gamma ayarı da sonuna kadar kapalı gözüküyor. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tamam ffdshow'dan bi ayarı (color correction tarzı bi şey) kapattım düzelttim onu da. teşekkürler yardım eden/etmeye çalışan herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de media player classicciydim ama w7 ye geçtiğimden beri türkçe karakter sorunu yaşıyordum simdi GOM player e geçtim rahatım çok daha kullanışlı bi program öneririm (aynı klasördeki takip eden dosyaları fln buluyor bilhassa 30 partlık sezonu tek seferde izleyen hayvanlar -ben- için ideal ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 BS playeri kaldır tekrar kur kendi codeclerini yüklesin problemin çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de win7 kullanıyorum valla hic sıkıntı cekmedim mpc'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şu vlc player olsun, KM player olsun, GOM player olsun bana aşırı itici geliyor. BS playeri seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 alışkanlık tabii. yoksa isimlerinin, özelliklerinin veya dizaynlarının bsplayer'dan kötü olmasından değil, tersine bsplayer üçünden de düşük seviyede. ama diyorum ya, alışkanlık, bir kere yerini sağlamlaştırınca diğerine bakası da gelmiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Eskiden çoğunu denemiştim o adı geçen programların. Bir kaç yıldır hiç birini kullanmıyorum. Dizi izlemek için Win 7 ile birlikte gelen WMP kullanıyorum, DVD için yine Win 7 ile gelen WMC kullanıyorum. Altyazı kullanmadığım için işimi görüyorlar. Geçende dizinin bir bölümünde WMP çöküyordu. Sırf onun için GOM player kurdum, o bölümü izledikten sonra bir daha da kullanmadım. Codec falan da kurmadım epeydir. İhtiyacım olmuyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar