Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköyde napılır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

bostancı sahili mi ne var yukarı kısımda. oraya yürüyerek ya da koşarak çıkıp burger'ın ordaki bim'den bira alıp deniz kenarında çimlerde içilebilir bak bide.

Bira mı? Ne birası?
Bira ne arar la BİM'de!
Mesaj tarihi:
Yemek yiyin sonra yürüyüş yapıp yediklerinizi yakın.Sonra yeterince üşüyünce ilk gördüğünüz çay bahçesine girip sıcacık çayla içiniz ısınırken kaynaşın konuşun
Mesaj tarihi:
lol kızla senle buluşmaya geliyorsa aptal değildir abi senin ona karşı bişiler hissettiğini biliyordur. Ona göre birşeyler yap. Günü onu öperek bitirebileceğin bir ortam ayarla.

Ama git zincir bara bira iç , kafa salla demiyorum.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

razzRaziel said:

bostancı sahili mi ne var yukarı kısımda. oraya yürüyerek ya da koşarak çıkıp burger'ın ordaki bim'den bira alıp deniz kenarında çimlerde içilebilir bak bide.

Bira mı? Ne birası?
Bira ne arar la BİM'de!

ora migros degil mi abi
Mesaj tarihi:
Anelor said:

"Tatar Ramazan" said:

razzRaziel said:

Bira mı? Ne birası?
Bira ne arar la BİM'de!

ora migros degil mi abi

ne bilim lan şök te olabilir, o kısımda bad sector oluşmuş hafızamda.
Mesaj tarihi:
köfteci mustafa işte abi. adapazarında. yeni camide.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=me%C5%9Fhur+k%C3%B6fteci+mustafa

hemen yanında resül var fırın. oradan da bi sürü ekmek alın. buzuğa atarsınız yersiniz. resülün orcinal yeridir.
Mesaj tarihi:
baylanda kup griye yedik , sonra güzel bahçeli bi yerde efes dark brown içtik , sonra bi kız arkadaşı daha geldi falan filan.Ben iyice zum oldum tabi sonlara doru , bunun bir sevgilisi varmış böyle kısa boylu bıyıklı mal tipli bi tiyatrocu , ben o olduğunu anlayınca bi gülme krizi tuttu :D Sonradan alkollüydüm falan diye kıvırdım tabi
  • Yeni Oluştur...