Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 razzRaziel said: bostancı sahili mi ne var yukarı kısımda. oraya yürüyerek ya da koşarak çıkıp burger'ın ordaki bim'den bira alıp deniz kenarında çimlerde içilebilir bak bide. Bira mı? Ne birası? Bira ne arar la BİM'de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kadıköye gidilmez gidilirse stad'a gidilir maç izlenir dönülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yemek yiyin sonra yürüyüş yapıp yediklerinizi yakın.Sonra yeterince üşüyünce ilk gördüğünüz çay bahçesine girip sıcacık çayla içiniz ısınırken kaynaşın konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kadıköy candır. güzel yerler var. pilav yenicekse de pis pilav yensin. pilavcılarda olanlardan da körili olan güzel pogodi haberin olsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 BonePART said: pogodi said: olm dün sevgilimle o pilavcıda pilav yiyip sonra modada yürüyüp bi waffleı paylaştık... yerden tam bitmemis izmarit alip cekseydiniz bide ne kenefmis gokanda ya AHAHAHA berkay win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lol kızla senle buluşmaya geliyorsa aptal değildir abi senin ona karşı bişiler hissettiğini biliyordur. Ona göre birşeyler yap. Günü onu öperek bitirebileceğin bir ortam ayarla. Ama git zincir bara bira iç , kafa salla demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 "Tatar Ramazan" said: razzRaziel said: bostancı sahili mi ne var yukarı kısımda. oraya yürüyerek ya da koşarak çıkıp burger'ın ordaki bim'den bira alıp deniz kenarında çimlerde içilebilir bak bide. Bira mı? Ne birası? Bira ne arar la BİM'de! ora migros degil mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 oha bi mesaja bu kadar quote sagolun varolun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben anlamadım orda nedediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 o değil de buluştular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Anelor said: "Tatar Ramazan" said: razzRaziel said: bostancı sahili mi ne var yukarı kısımda. oraya yürüyerek ya da koşarak çıkıp burger'ın ordaki bim'den bira alıp deniz kenarında çimlerde içilebilir bak bide. Bira mı? Ne birası? Bira ne arar la BİM'de! ora migros degil mi abi ne bilim lan şök te olabilir, o kısımda bad sector oluşmuş hafızamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Oralarda bi kanatçı var yeter.Dürüm evi sanırım. Kızı bırakıp oraya da aşık olabilirsin ama uyarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 zahir ustanın yeri harika künefe yapardı. ama artık pek kendisi durmuyor. edit: eğer pilavcının oradan bahsediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ıslama köfte yenir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o adapazarında mustafa da yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ıslama köfte ne ya, tr'e dönünce nelerin tadını çıkarıyım diye takip ediodum başlığı da hiç yiyesim gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adapazarına gidemiyorsak kadıköy iyi. eren bakma sen ismine,çok guzel,öyle boyle değil. kadıköy birleşik yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 otoyoldan bi buçuk saat birşey sürüyor. kesinlikle gidilir yerinde yenir. yoksa bi sürü alternatif var, ıslama köfteyi orada yiyerek harcamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ADRES VER!(ohh kinaye) istanbul içi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yaşanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 mustafa nerde? sabancı'da okuduğum düşünülürse gidip denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 buluştuk bile abi ^^ Ama iyi oldu bu topik not alıyorum hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 köfteci mustafa işte abi. adapazarında. yeni camide. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=me%C5%9Fhur+k%C3%B6fteci+mustafa hemen yanında resül var fırın. oradan da bi sürü ekmek alın. buzuğa atarsınız yersiniz. resülün orcinal yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eyvallah rahatsız. ee noldu kızla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 baylanda kup griye yedik , sonra güzel bahçeli bi yerde efes dark brown içtik , sonra bi kız arkadaşı daha geldi falan filan.Ben iyice zum oldum tabi sonlara doru , bunun bir sevgilisi varmış böyle kısa boylu bıyıklı mal tipli bi tiyatrocu , ben o olduğunu anlayınca bi gülme krizi tuttu :D Sonradan alkollüydüm falan diye kıvırdım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar