kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 valla TR için amaç tanıtım, manga için de amaç para ve tanıtım sözleşmelerini bilmiyorum ancak dereceye göre ekstra para illa alıyorlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Abi klasik eurovision şarkısı ne demek? İlla 4/4'lük şarkı olması mı lazım? (attım ölçüyü) Farklı şeyler denenemez mi? Ayrıca Manga gibi grupları, şarkıcıları anlayabilmek için şarkılarını 1 kere dinlemek gayet yeterli. Dream Theater mı dinliyorsun yahu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 zaten hep dream theater dinlediğin için başka şeyler dinlerken 1'den çok kere dinlemen gerekiyor, beklentinle de alakası var... şu şarkının arkasında en az 200 saatlik stüdyo çalışması vardır ama sen tek dinleyişte hiç bir şey anlayamazsın eurovisionda dinleyecekler sizin gibi önyargılı yaklaşmayacaklar şarkıya, ve zaten eurovision'un hedef kitlesi dream theater dinlemiyor anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eurovisionda dinleyecekler sizin gibi önyargılı yaklaşmayacaklar şarkıya, ve zaten eurovision'un hedef kitlesi dream theater dinlemiyor mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 manga adını duyan türkler, önyargılı yaklaşır tabi. haksız değiller manga ilk albümünü yapmak için show tv'de müzik yetenek yarışmasından hemen sonra stüdyoya girip acele kaydetmişti albümü.. ve tabi iyi bir albüm olmadı.. ama o ilk albümün üstünden seneler geçti, adamlar 200-300 tane konser verdi o geçen zamanda.. ne bileyim yaşlandılar, müzik zevkleri değişti, prodüksiyon şirketleri, şarkılarını editleyen adamlar bile değişti.. manga dinleyicisi değilim, sevmem.. 2-3 şarkısı sadece aklımda kalmış şu an ama adamlar kendilerini kesinlikle ilk albümün üstüne çıkardılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 biz türkiyenin en önemli metal grubuyuz diyen tipler yaşlansa gelişse nolur ki? ancak tayyip kadar gelişerek değişirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kendilerini hiçbir zaman metal grubu olarak lanse ettiklerini zannetmiyorum, hani bizzat aynı masada rakı içmişliğim var adamlarla ve baya önyargılıydım yaptıkları müziği sevmememden dolayı.. ona rağmen böyle şu şekilde yaklaşabiliyorum olaya da, senin derdin başka herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 blue jean'e dava açsınlar o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 neyine takıldınız şarkının anlamadım eurovisionlık basit ama akılda kalıcı melodisi olan, sindirilmesi kolay sözleri olan laylom bi şarkı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://www.bluejean.com.tr/roportajlar/39-m/52-hedef-kitlemiz-yok-herkese-ulasmak-istiyoruz.html http://www.bluejean.com.tr/roportajlar/39-m/45-simdi-manga-moda.html öyle bir şey dememişler kutlu ve 2 röportaj da seneler seneler önce yapılmış zaten sadece nu-metal yapmıyolar şimdi anladığım kadarıyla, evrilmişler biraz hatırladığım kadarıyla senin söylediğin şey manga fanlarının söylemiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 blue jean'in bi eki vardı yahu orada var röpörtajları durur hala kulüp odasında. çıkınca sayı ve ad söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Abi ben şu kendi sevdikleri tarz dışında şarkılara çok reröre diyen insanları anlamıyorum ya. Progressive mi yapmak lazım 1.olmak için illa peh. Sonuncu olabiliriz progressive de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ayrıca dream theater çok reröre diyip aggroyu alıp tanklıyorum heallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 soylendimi bilmiyorum ama sailormoon intro gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 allah belasını versin böyle şarkının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Fena değil şarkı, iş yapar. Ayrıca Manga>DT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Smoke said: ucuz bi şarkı olmuş doğrudur keza bu sene TRT normalde her sene yaptığı gibi önceden detek parası vermek yerine "siz harcamalarınız yağın bi faturalandırın hele biz size onların karşılığını verirz" dediler.. ki dedstek miktarı dielim 300k tl ise bu paranın tamamı verielir sanatçıya ama geçen sene TRT "ya tamamını vermesek faturaların karşolığını versek" gibi cin ötesi bir fikirle geldi.. hani sanki şarkıcıya değil de makina kümya endüstrisine ar-ge desteüği yapıyorlar.. ben olsam çok daha kötü bir şarkı çıkarırdım resmen trt kazık attı elemanlara iki ay önce fln rock fm de arkakoltuk programına çıktı grubun elemanları ve bu sıkıntıyı dile getridiler "bir şekilde harcamalarımızı haleldeceğiz" demişlerdi ama seslerindeki sıkkınlık kelimelerle ifade edilemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu rada şarkı ingilizce değil de türkçe olsa kulağa çok daha hıoş gelir mlodi iyi de sözlwerin telafuzu etkiyi kırıyor.. ya da fergan aksan çalışmalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 adamınbiri said: senin ingilizcene koyduğun türk ezgilerine şarkının sözlerine eurovision'a bide guizaya çok ağır laflar hazırladımguiza ne alaka ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 avrupalı falan ya sinirlerimi bozuyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kertenkel said: bence ilk dinleyişle bir şarkının iyi olup olmadığına karar vermek dünyanın en saçma şeyi, kaldı yeni bir albüm dinlerken bile sevmeniz için bir 3-4 kere dinlemeniz gerekir... Problem şu ki, bu şarkı eurovizyona gidecek. Yani. Oylayanların çok büyük çoğunluğu parçayı zaten 1 kez dinleyecekler ve ona göre karar verecekler. O yüzden bu tarz yarışmalara giden parçaların çok kolay akılda kalan, söz melodi, köprü, nakarat vb ye sahip olmaları gerekir. Gelin görün ki benim şahsi fikrim, şarkının klasik bir pop parçası formatında olup, ki bu kötü bişey değil, ancak formatına göre kalitesiz olduğudur. Ki bu kötü bişey. Ayrıca iyi söz-melodi-parça trafiği yazmakla, az para almanın arasındaki ilişkiyi en azından böyle büyük organizasyonlar için çok kuramıyorum. Sonuçta manga çok ciddi bi kitleye reklam yapacak orada, "az para aldık çok da iyi parça yazmayalım" yada "az para aldık, yeterince rus çağırıp motive olamıyoruz" gibi bi bahane olamaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gimli, oylayanlar sadece 1 kere dinlemiyor ama şarkıları eurovision'un olayı o. dediğin olay 90'larda oluyordu, yani o anda sadece 1 kez dinliyorlardı.. şimdi eurovision tek gün sürmüyor. prova, eleme, final ve tanıtım konserleri var. ayrıca bir marketing dahil edildi olaya çoktan... edit: sadece eurovision week'de yani eurovision'ın olduğu hafta son final yarışması ve elemeler dışında 4 prova konseri (1'i biletli, seyircili) yapılıyor edit2: eurovision'ın sadece bubblegum pop değil artık. (2003 lordi'den beri en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bildiğin bok gibi. tşk. mangayı da severim oysa. ama bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Şarkıyı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 keep of kalessin alicak aklını eurovisionun epic extreme pop metal yapicaklar fdsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar