Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dune 2'yi oynayıp 2000'in çıkışına çok sevinip deli gibi oynayanlarındanım :D (internet cafelerde :P ) Ama eskidi bea. Güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 İyi hoştudu da çok penbeydi ya oyun ekranı, o yüzden sarmadıydı beni zaten SC de yeniydi daha o yıllarda. Ama hikayesi, konsepti bambaşkaydı çok orjinaldi ve kesinlikle artık yeni bir sürümü hakediyor bu WWII çöplüğüne dönen oyun dünyasında. Ben EA'in yerinde olsam şu yeni çıkacak CC4 yazılımının üzerinde ana temayı falan değiştirip ekstra beleşten bir de yeni Dune çakarım valla. Unitler, videolar falan işte oyun öğeleri değişir ama mekanikler menü ve yazılım omurgası aynı kalırdı işte. Ohh hem beleşten bir oyun olur hem de Dune fanlarinin biraz gönlü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aslinda düşünüyorum da yapilmamasi edilmemesi daha iyi. wowfanboilarindan sonra bir de dunefanboilari çikmasin başimiza, hadi wow mühim değil de dune'u rahat biraksinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aktiftablet said: Dune 2000 iyi bi oyun değildi yaw. küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mirage said: Bence kötü bir oyundu hatta. Yapmayın. Dune 2000 boktan gibi olsa da, o zaman C&C dışında bir Action RTS olmadığını, ve tek alternatifinin Dune olduğunu unutmayalım. KKND falan vardı diyenler olabilir, muadili değil, ikisinden de iyidir hatta bence bazı açılardan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bence gayet güzel bir oyundu. Özellikle campaign. Talihsizliği SC'den sonra çıkmış olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 guzeldi bencede, dune oyunuydu işte oynadık mutlu olduk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dune 2000 > KKND ??? Daha Neler ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hiç kusura bakmayın yani amigada pcde oynadık dune1 de dune2 de. dune2000 çıkıcak denildiği zaman heyecanlandık meraklandık ama oyun strateji olarak aşırı sığdı. tek kaynak topla topla en güçlü üniteden bas. bak hem artık çoklu seçim var diye hepsini seç düşman baseine tıkladan ibaretti oyun abilitysi olan üniteler bile taraf başına sadece bir taneydi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 arcane said: Bence gayet güzel bir oyundu. Özellikle campaign. Talihsizliği SC'den sonra çıkmış olmasıdır. scnin neresinde çıkarsa çıksın farketmez. sc ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ya şu sc fanboilarini medicgs de sanane de falan göremedik ya. o beni çok üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben de mayyak gibi çöle sürüodum unitleri sonra worm çıkınca "vay beee" diodum. 2000 de hoştu emperor da iyiydi ama bence dune'dan çok çok daha güzel strateji oyunu çıkartılabilir. çünkü hakkatten üstüne strateji kurulcak çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dunedan bildiğin master of orion benzeri oyun bile çıkar ; hatta yeni serileri yazan elemanları alıp RPG , hatta MMORPG bile kurdurtursun da.. oyun sektöründen böle şeyler ummayı bırakalı baya yıllar oluyor kendi adıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dune1 şahaneydi adventure strateji simülasyon karışık bide o çöl mağaralarında çalan bir pc bgm vardı ki oooooofffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fremenlerle savaş sürerken dune oyunu çıkarmazlar bugün heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dune 2010 çıkmış diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 shaggy ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o wormu öldürmenin yolunu bulmuştum ben, şöle ki: harkonenlerde devastator adında kendini patlatan bir tank vardır, worm tam devastotoru yutarken devastatoru patlatın hayvan ölüp, kumun üstüne çıkıyor (: güzel oyundur ya, bi bölümde sarılar bizim müttefigimiz fln oluyolardı fln hehe ah ah hadi oynayalim yadune 2000 70mbmış oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Vingthor said: arcane said: Bence gayet güzel bir oyundu. Özellikle campaign. Talihsizliği SC'den sonra çıkmış olmasıdır. scnin neresinde çıkarsa çıksın farketmez. sc ezer strateji ve hikaye baglamında sc ezebilir. ki bende scciyim baya oynar eder savnurum yeri geldiginde (özelliklede zevksiz modumuz sam e karşı :)) ama sinematikleri olsun (kanlı canlı oyuncularla) gerekse o zamanki stratejilerde bulunmayan o akıcılık hissi olsun (hos bu konuda sc daha iyiydi) güzel oyundur. eger scden önce cıksaydı belki sc gibi bir competitive game olarak hala aktif bir varoluş sürmezdi ama bilinen bir oyun olurdu. sc ile aynı vakitlerde cıktıgı icin cok underrated bir oyun olarak kalmıstır dune 2000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Sam said: yalnız oyunun oynandığı westwood online eşleştirme sisteminin yıllar önce kapanmasını geçtim, evet oynayan insan bulman lazım ki sanmam buradan çıkacağını. :) double post olcak ama baya bi fail oldun sam oynayacak insan bulamazsın diyerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Dune2000 , red alert1 üzerine fazla emek sarfetmeden (sinematikler hariç, onlar süper) üçer beşer basit görevle hemencecik yapılmış bi oyundu. Zamanında doğru dürüst puan aldığını da hatırlamıyorum incelemelerden. Emperor çok daha iyi bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dune herşeyden önce westwood oyunu,o yüzden sc filan yalan dune yanında.Özellikle dune 2 rts kavramının öncülerinden ben sc nin 3 unit yap adamın baseine git kim daha hızlı clickliyorsa o kazansın hadisesini strateji olarak görmediğim gibi onu oyun olarakda nitelendirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Dune 2000 .... kötü oyun denildiya .. Hemde paticikte ... Yazık be .. Dune için Kumdan çıkan solucan olan oyun dendi ya.. yuhh .. Ya dune 2000 dune serisinde evet zayıf alır.. hele hele dune ilk çıktıgındaki advanture öğeleri 2 de yoktu o zaman çok eleştrilmişti. Ama gel gelelelim rts denen olguyu bu oyunlar sayesinde kuruldu. O zamanalr rts ler yeni idi. Tuttugu gorulunce bırbırı ardına mantar gıbı rts ler sarmıstı bır anda.. Basıt bır ara yuz .. kaynak topla uret saldır mantıgı ıle . Ama bune için kotuydu demek.. Bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aktiftablet said: Dune2000 , red alert1 üzerine fazla emek sarfetmeden (sinematikler hariç, onlar süper) üçer beşer basit görevle hemencecik yapılmış bi oyundu. Zamanında doğru dürüst puan aldığını da hatırlamıyorum incelemelerden. Emperor çok daha iyi bi oyun. Ahaha.. Fordun yaptığı arabada pek bi dandikti yahu.. Hele de şimdikilerle karşılaştırılınca.. Aa unuttum, zaten ilk arabayı ford yapmıştı dimi. Hatta o zaman Fordla karşılaştırılabilecek başka arabada yoktu. Sori.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ne diyonuz ya lol fanboyluk yapmayın kimsenin dune serisine laf ettiği falan yok. emin olun siz kısa pantolla gezerken amigada dune1 de nükleer silahları researchlüyordum dune2000 strateji oyunu olarak gayet KÖTÜ bir oyundu sıfır ayrıntı sıfır taktik sıfır ünite özelliği (devastator patlatma tek active abilitymiydi neydi ololol) tek kaynak stratejiden uzak dümdüz mapler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar