Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 orjinal materyalde böyledir diye tolerans da gösteremeyecem abi çok kötüydü senaryo, böyle çizgi roman senaryosu da yaptılarsa allah kahretsin öyle konuyu çok sinirlendim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 emma stone gibiydi video formatından mı bilmiyorum ama ince zayıf uzun sarışın film de ne rezaletmiş arkadaş ileri sarmaya bile üşendim http://www.gamefob.com/wp-content/uploads/2012/07/amazing-spiderman-emma-stone-makeup.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 eski filmler daha güzel geldi bunu izleyince. aslında düşündüm de, bu peter parker eski filmde oynasaymış çok güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 spiderman 3'ü yarısında küfredip kapattıydım. bu daha da mı kötü şimdi? yapılabilir mi ki daha kötüsü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yok ya çoğu yerde spider-man 1'den güzel, spider-man 3'ten kötü diyenler sadece saçmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 film cok iyi en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 emma stone bir insan icin cok fazla guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 orjinal seriyi çok hatırlamıyorum da izlediğim en kötü süper kahraman filmlerinden biriydi onu biliyorum HADI BEYLER ÖRÜMCEK ADAMA YARDIM LAZIM VİNÇLERİN BAŞINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 goblin'i taşlıyorlardı köprüden ya sdfg kodumun newyorker'ları bi de artislik yapıyolardı "mess with one of us mess with all of us! bitch." diye. kimsin lan allahın figüranı, bi bonba sıksa adam hop diye öleceksiniz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 senko said: emma stone bir insan icin cok fazla guzel. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://cdn1.screenrant.com/wp-content/uploads/chronicle-director-talks-sequel-and-fantastic-four.jpg 2. film için Harry Osborn'u da seçmişler. Chronicle'da oynamıştı bundan önce Dane DeHaan. Ayrıca Jamie Foxx'da kesinleşmiş Elektro olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 demin izledim de nihayet, ismindeki amazing cidden cuk oturmuş. inanamadım hakikaten, amazed oldum. gördüğüm en kötü çizgi-roman uyarlamalarından biriydi. sinemadayken istediğim halde kaçırmıştım, iyi ki de kaçırmışım. öyle bir köpürürdüm ki paramla bu faciayı desteklediğim için. senaryo facia, kadro emma stone ve martin sheen harici zayıf, dizaynlar kötü, özgün hikayenin resmen üstüne tükürmesini geçtim, çelişkiler ve saçmalıklar gırla kendi içinde. eski seri de üçüncü filmde saçmalamıştı artık ama bu cidden apayrı bir boyutta olmuş. emma stone'u da miscast'le harcadıkları için tebrik ederim. mary jane olabilecekken gidip no-name'i koymuşlar şimdi ikinci filmde. lizardman: http://2.media.dorkly.cvcdn.com/85/36/7fd511c9a1d84f8aced9626f1db8dfd5-fawkes-fallout-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar